Εδώ γελάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.538
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Πιαλείων του Νομού Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, όταν άρχισε να κόβεται η πίτα και μοιράζονταν τα κομμάτια, εμφανίσθηκε δημότης με το φλουρί της πίτας και παρέλαβε μετ΄ επαίνων από τον δήμαρχο Χρήστο Μάμαλη το Κωνσταντινάτο φλουρί που αντιστοιχούσε στο τυχερό κομμάτι της πίτας.

Μάλιστα ο τυχερός που φέρεται ότι δεν πρόσκειται πολιτικά στον συνδυασμό του δημάρχου αλλά σε αυτόν του «εχθρού» Κώστα Μαράβα, έδωσε δικαίωμα στον κ. Μάμαλη να μιλήσει για «διαφάνεια του Δήμου ακόμη και στην κοπή της πίτας»…

Αφού ο τυχερός άρχισε να φωτογραφίζεται με τον δήμαρχο και με το Κωνσταντινάτο φλουρί, αποχώρησε από την εκδήλωση και λίγο αργότερα ήρθε το… σοκ για τον δήμαρχο.
Σε κομμάτια της πίτας που δεν είχαν μοιραστεί, βρέθηκε το γνήσιο φλουρί, αλλά ήταν πια αργά για… κλάματα.

Ο δημότης με το …κάλπικο φλουρί ήταν πλέον πιο πλούσιος κατά ένα Κωνσταντινάτο φλουρί και προφανώς ακόμα γελάει με το πάθημα της δημοτικής Αρχής….

Πάντως η Δημοτική Αρχή θέλοντας να αποφύγει την δημοσιότητα για την υπόθεση που θα αναδείκνυε την …αφέλειά της, δεν «κυνήγησε» τον δημότη για να του πάρει πίσω το χρυσό Κωνσταντινάτο φλουρί….

:405::405:

Πηγή

Reaction score
17.394
Re: Εδω γελαμε! Στο παρα πεντε!

Αυτο το στιγμιοτυπο το θυμαστε?:142:

[reliops=Άννα Βίσση - Στο παρά Ο€Ξ*ντΡ][youtube]2_2WWcqiOLc[/youtube][/reliops]

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

:135:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ-ΜΩΡΟ ΜΟΥ:135:

[YOUTUBE]J_eRrITieW4[/YOUTUBE]

:143::143:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΜΑΧΑΡΙΤΣΑΣ+ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ:143:
[YOUTUBE]cSXgLHj_WXY&feature[/YOUTUBE]

Reaction score
17.394
Re: Εδω γελαμε!---Ερχεται η ώρα των Ποντιων....

[reliops=OI PONTIES 1][youtube]5b1JlxtUUpI[/youtube][/reliops]

"Koιμισμεντζα,ζαντενα....!!!"Ατό τη δουλεία αφτάμε?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Λυθηκα....:143:

[reliops=OI PONTIES 4][youtube]gFtn8AzJTSc[/youtube][/reliops]

[reliops=OI PONTIES 3][youtube]_EJlxskMcOM[/youtube][/reliops]

Reaction score
59

Τι λέει ενα χταποδι σε ενα αλλό?

-Θες να παμε βολτα χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.538

Πως κάνουν παρέλαση οι σαρανταποδαρούσες;

20-40 20-40 20-40

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τι λέει ενα χταποδι σε ενα αλλό?

-Θες να παμε βολτα χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι-χέρι?
Αν λαβουμε υπ' οψη μας οτι το ενα "χερι" του χταποδιου ειναι το...πεος του, πως θα επαναδιατυπωνες την...προταση ;:135:

Reaction score
1.077

εγω έχω διάφορες ενστάσεις:141:

α) δεν είναι οκταχερι αλλα οκταπόδι. Δεν εχει χερια.:140:
β) αν ενωσουν ενα προς ενα τα "χερια" δεν θα πάνε βόλτα αλλα θα τσουλήσουν.:135:

αυτό που είπε ο lakis50+1 μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τη Μαιρούλα σε διακοπή ρεύματος:
Τ: να βάλω το δαχτυλάκι μου στον αφαλό σου και να σου δωσω 1 ευρω;
Μ: αμέ
...
Μ: Τοτό εκει που βάζεις το δαχτυλάκι σου δεν είναι ο αφαλός μου...
Τ: ούτε εμένα είναι το ... δαχτυλάκι μου:137:

Reaction score
33

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/F-OIYO8qxGQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/F-OIYO8qxGQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef