wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.474
Ρε συ! Αυτό είναι πολύ όμορφο! Με γεια, να το χαίρεσαι!
Το φαινόμενο της ουράς σηκώνει κοινωνιολογική, και όχι μόνο, ανάλυση.
Εσύ έπεσες ή το ρολόι;Είχε ξεκαρφωθεί ο αυτόματος από πέσιμο στη μπανιέρα
Έλα να σου πω ακριβώς τι κάνω και πώς συνέβη το κακό.Εσύ έπεσες ή το ρολόι;![]()
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΠΗ....Ενώ τα 200 Σίτιζεν/Κάζιο/Σέικο είναι εξυπνάδα.
ΕΔΩΣΕΣ 800 ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ?Μετά από χρόνια σταματημάτων κάποιες φορές τη νύχτα και μόνο επειδή φίλος πήγε δικό του γιά σέρβις και του το πάσαρα, έστειλα το GMT μου. Είχε ξεκαρφωθεί ο αυτόματος από πέσιμο στη μπανιέρα πριν 10+ χρόνια και όταν επισκευάστηκε δεν ασχολήθηκαν με τον υπόλοιπο μηχανισμό.
Η κυρία ήταν πολύ επικριτική στο τηλέφωνο...
-Είναι 20 χρόνων σχεδόν και δεν έχετε κάνει σέρβις;
-Συγγνώμη κυρία.(με "μη με βάλετε τιμωρία" ύφος)
Κατέβηκα που λέτε προχθές με το μηχανάκι στημπόλη να το πάρω και επί τη ευκαιρία να αφήσω άλλο, το παρέλαβα μα αυτοί το έκαναν σαν να το αγόρασα χθες.
Κουρέλι ήθελα να το πάρω πίσω, απλώς να μη σταματάει ρε γ@μιόληδες.
Έγινε κοφτερό στις ακμές, πρέπει να το λιώσω στο χαμαλίκι γιά να στρογγυλέψει πάλι.
View attachment 374499
PS.
Μου λέει υπάλληλος εκεί:
-Μην αλλάζετε μόνος σας τα στεφάνια γιατί θα χαθεί η αδιαβροχοποίηση...
-Είναι εξωτερικό περιστρεφόμενο εξάρτημα, κάτι σαν το μπρασλέ, και κυρίως το έχω κάνει 100+ φορές σε αρκετά ρολόγια χωρίς ποτέ πρόβλημα.
-Θα χαθεί.
-
Δεν επέμεινα.
Ρώτησα την κυρία αν μπορώ να αγοράσω Pepsi στεφάνι, το αρχικό του, και μου απάντησε ότι μόνο αν τους δώσω το παλιό μου πουλάνε άλλο. Το ήξερα αλλά είπα μήπως.
Σιγά καλέ μην τους δώσω το ωραίο ξεθωρισμένο μου.
Μου έδωσαν και μιά ποσέτα που όταν την ακουμπήσεις με NFC τηλέφωνο πετάγεται ταμπ στο μπράουζερ πότε λήγει η εγγύηση.Γιά να χωνέψεις κάπως το κόστος υποθέτω...
View attachment 374500
Όταν με είδε να φοράω το φρεσκογυαλισμένο δίπλα στο άλλο και να γδέρνεται έφριξε.
.
Η συσκευασία έχει και φακουδάκι blue light. Μόνο με αυτό φαίνεται το "I beat everybody"Γιάννη! Βάλ' το στο φως και μετά στο σκοτάδι!
Και βγάλε φωτό.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Όχι ρε γμτ. Και το περίμενα πώς και τι...Τελικά στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν μόνο όσα πουλήθηκαν από την Swatch στην Ερμού. Θα κυκλοφορούσαν και κάποια
λίγα στην Swatch στην Μύκονο (λέγανε μόνο για 5-10, δεν παίρνω κι όρκο...), αλλά τελικά δεν.
![]()