Τι ρολόι φοράς;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Ρε συ! Αυτό είναι πολύ όμορφο! Με γεια, να το χαίρεσαι!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Γιάννη! Βάλ' το στο φως και μετά στο σκοτάδι!

Και βγάλε φωτό. :tongue:

Reaction score
895
Το φαινόμενο της ουράς σηκώνει κοινωνιολογική, και όχι μόνο, ανάλυση.
Τουλάχιστον αυτοί εδώ αναμένουν να αποκτήσουν κάτι που θα κρατήσει ικανό χρονικό διάστημα και ίσως (πιστεύουν ότι κάποτε θα) αποκτήσει και συλλεκτική αξία.
Αμ γι αυτούς που περιμένουν σε ουρά για να αποκτήσουν λουκουμάδες, ναι, λουκουμάδες!!! (το είδα προ ημερών στη Νάουσσα της Πάρου) ή γι αυτούς που περιμένουν σε ουρά για προφιτερόλ (σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αττικής) τι να πει κανείς;
Ήμαρτον...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Μετά από χρόνια σταματημάτων κάποιες φορές τη νύχτα και μόνο επειδή φίλος πήγε δικό του γιά σέρβις και του το πάσαρα, έστειλα το GMT μου. Είχε ξεκαρφωθεί ο αυτόματος από πέσιμο στη μπανιέρα πριν 10+ χρόνια και όταν επισκευάστηκε δεν ασχολήθηκαν με τον υπόλοιπο μηχανισμό.

Η κυρία ήταν πολύ επικριτική στο τηλέφωνο...
-Είναι 20 χρόνων σχεδόν και δεν έχετε κάνει σέρβις;
-Συγγνώμη κυρία. :frown: (με "μη με βάλετε τιμωρία" ύφος)

Κατέβηκα που λέτε προχθές με το μηχανάκι στημπόλη να το πάρω και επί τη ευκαιρία να αφήσω άλλο, το παρέλαβα μα αυτοί το έκαναν σαν να το αγόρασα χθες. :oops:
Κουρέλι ήθελα να το πάρω πίσω, απλώς να μη σταματάει ρε γ@μιόληδες. :biggrin:
Έγινε κοφτερό στις ακμές, πρέπει να το λιώσω στο χαμαλίκι γιά να στρογγυλέψει πάλι.

1754742625208.jpeg

PS.
Μου λέει υπάλληλος εκεί:
-Μην αλλάζετε μόνος σας τα στεφάνια γιατί θα χαθεί η αδιαβροχοποίηση... 🤣:rolleyes:
-Είναι εξωτερικό περιστρεφόμενο εξάρτημα, κάτι σαν το μπρασλέ, και κυρίως το έχω κάνει 100+ φορές σε αρκετά ρολόγια χωρίς ποτέ πρόβλημα.
-Θα χαθεί.
-:rolleyes:
Δεν επέμεινα.

Ρώτησα την κυρία αν μπορώ να αγοράσω Pepsi στεφάνι, το αρχικό του, και μου απάντησε ότι μόνο αν τους δώσω το παλιό μου πουλάνε άλλο. Το ήξερα αλλά είπα μήπως.
Σιγά καλέ μην τους δώσω το ωραίο ξεθωρισμένο μου.

Μου έδωσαν και μιά ποσέτα που όταν την ακουμπήσεις με NFC τηλέφωνο πετάγεται ταμπ στο μπράουζερ πότε λήγει η εγγύηση. :roflmao: Γιά να χωνέψεις κάπως το κόστος υποθέτω...

1754743723507.jpeg

Όταν με είδε να φοράω το φρεσκογυαλισμένο δίπλα στο άλλο και να γδέρνεται έφριξε. :party:

.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Εσύ έπεσες ή το ρολόι;:tongue:
Έλα να σου πω ακριβώς τι κάνω και πώς συνέβη το κακό.

Όταν ξεκινάω το ντους μου, σαπουνίζω πρώτα κεφαλάκι, μαλλιά, αυτάκια καλά μέσα κι από πίσω, μετά παίρνω μπόλικο σαπουνάκι σώματος και το απλώνω στ' @@. Όταν αφρίσει καλά-καλά, βγάζω το ρολόι και το σαπουνίζω. Μετά το ακουμπάω στο πλάι της μπανιέρας και όταν έρθει η ώρα του ξεβγάλματος κάνω κι αυτό.
Ε, εκείνη τη μέρα (κι άλλες πολλές χωρίς όμως αυτοματικές επιπτώσεις) την ώρα που το σήκωσα γλίστρησε από το πολύ σαπούνι κι έπεσε άγαρμπα.

Το ίδιο σχεδόν κάνω και με το τηλέφωνο, απλώς σπανιότερα.
Την περασμένη Παρασκευή που γυρίσαμε απ' τη θάλασσα με καιρό γιά παράδειγμα, είχαν γίνει ρολόι και τελέφωνο πουτ@να. Τα σαπούνισα με @δοσάπουνο, τα ξέβγαλα, τα σκούπισα, έβαλα το κινητό στην ενσύρματη φόρτιση και άρχισε τα "overheating". Ώπα κάπου λέω και το βάζω στην ασύρματη όπου φορτίζει κανονικά.
Το βγάζω το πρωί στην βεράντα να λιαστεί μπας και γιάνει, σταματάει το οουβερχήιτινγκ μα θολώνουν όλες οι κάμερες. Γίναμε λέω.
Το λιάζω κι άλλο, πολύ λέμε, ξεθολώνουν τα καμεράκια αλλά αρχίζουν τα "κάμερα φέιλντ".

Παίρνω τη Σαμσούνγκ.
-Θυμάστε το τηλέφωνο που έσπασα την οθόνη και φτιάξατε; Πήρε νερό αλλά είναι εκτός 6άμηνης εγγύησης.
-Θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε.

Το πήγα, εγκρίθηκε, άλλαξαν κάμερες, μάδερμπωρντ, μπαταρία, όλα τα σωθικά και το πήρα χθες.

-Οι γρατσουνιές στην οθόνη; :tongue: Της είπα, κάπως σοβαρά.
Γέλασε και με πέταξε έξω.

Δη εντ.

Reaction score
27.085
Ενώ τα 200 Σίτιζεν/Κάζιο/Σέικο είναι εξυπνάδα.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΠΗ....

ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΠΟΛΥΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ 10+ ΧΡΟΝΙΑ...

ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΒΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Μετά από χρόνια σταματημάτων κάποιες φορές τη νύχτα και μόνο επειδή φίλος πήγε δικό του γιά σέρβις και του το πάσαρα, έστειλα το GMT μου. Είχε ξεκαρφωθεί ο αυτόματος από πέσιμο στη μπανιέρα πριν 10+ χρόνια και όταν επισκευάστηκε δεν ασχολήθηκαν με τον υπόλοιπο μηχανισμό.

Η κυρία ήταν πολύ επικριτική στο τηλέφωνο...
-Είναι 20 χρόνων σχεδόν και δεν έχετε κάνει σέρβις;
-Συγγνώμη κυρία. :frown: (με "μη με βάλετε τιμωρία" ύφος)

Κατέβηκα που λέτε προχθές με το μηχανάκι στημπόλη να το πάρω και επί τη ευκαιρία να αφήσω άλλο, το παρέλαβα μα αυτοί το έκαναν σαν να το αγόρασα χθες. :oops:
Κουρέλι ήθελα να το πάρω πίσω, απλώς να μη σταματάει ρε γ@μιόληδες. :biggrin:
Έγινε κοφτερό στις ακμές, πρέπει να το λιώσω στο χαμαλίκι γιά να στρογγυλέψει πάλι.

View attachment 374499

PS.
Μου λέει υπάλληλος εκεί:
-Μην αλλάζετε μόνος σας τα στεφάνια γιατί θα χαθεί η αδιαβροχοποίηση... 🤣:rolleyes:
-Είναι εξωτερικό περιστρεφόμενο εξάρτημα, κάτι σαν το μπρασλέ, και κυρίως το έχω κάνει 100+ φορές σε αρκετά ρολόγια χωρίς ποτέ πρόβλημα.
-Θα χαθεί.
-:rolleyes:
Δεν επέμεινα.

Ρώτησα την κυρία αν μπορώ να αγοράσω Pepsi στεφάνι, το αρχικό του, και μου απάντησε ότι μόνο αν τους δώσω το παλιό μου πουλάνε άλλο. Το ήξερα αλλά είπα μήπως.
Σιγά καλέ μην τους δώσω το ωραίο ξεθωρισμένο μου.

Μου έδωσαν και μιά ποσέτα που όταν την ακουμπήσεις με NFC τηλέφωνο πετάγεται ταμπ στο μπράουζερ πότε λήγει η εγγύηση. :roflmao: Γιά να χωνέψεις κάπως το κόστος υποθέτω...

View attachment 374500

Όταν με είδε να φοράω το φρεσκογυαλισμένο δίπλα στο άλλο και να γδέρνεται έφριξε. :party:

.
ΕΔΩΣΕΣ 800 ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564
Γιάννη! Βάλ' το στο φως και μετά στο σκοτάδι!

Και βγάλε φωτό. :tongue:

Η συσκευασία έχει και φακουδάκι blue light. Μόνο με αυτό φαίνεται το "I beat everybody"

Μετά από φως
Swatch3.jpg

Το φακουδάκι
Swatch2.jpg

swatch1.jpg

Με blue light "I BEAT EVERYBODY..."
Swatch4.jpg

Swatch5.jpg

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564
Τελικά στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν μόνο όσα πουλήθηκαν από την Swatch στην Ερμού. Θα κυκλοφορούσαν και κάποια
λίγα στην Swatch στην Μύκονο (λέγανε μόνο για 5-10, δεν παίρνω κι όρκο...), αλλά τελικά δεν.

Reaction score
895
Τελικά στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν μόνο όσα πουλήθηκαν από την Swatch στην Ερμού. Θα κυκλοφορούσαν και κάποια
λίγα στην Swatch στην Μύκονο (λέγανε μόνο για 5-10, δεν παίρνω κι όρκο...), αλλά τελικά δεν.

Όχι ρε γμτ. Και το περίμενα πώς και τι...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef