Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
και αμα βρεις καπου να τα ακουσεις σφυρα μου.Μπες στη σελίδα τους και δες μετρήσεις...
Αχ... αυτό το διάγραμμα CSD μου έφερε ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ δακρύων στα μάτια...:136:
χχαχαχα! Έγραψες ρε Νίκο!τοσοι φανατικοι ρε παιδια, θα τα αγορασει τελικα κανεις να τα ακουσουμε και εμεις σε "σπιτικο" περιβαλον?
Συγνώμη ρε Alex, δε λέω, καλές οι μετρήσεις, αλλά εσύ όταν αγοράζεις ηχεία, συγκρίνεις τις μετρήσεις από το internet και παραγγέλνεις το καλύτερο ή πας στα καταστήματα και κάνεις ακρόαση? Παν μέτρον άριστον.Μπες στη σελίδα τους και δες μετρήσεις...
Αχ... αυτό το διάγραμμα CSD μου έφερε ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ δακρύων στα μάτια...:136:
Γιατί να μπαίνουν σε πειρασμούς οι...΄΄φρεσκοπαντρεμένοι΄΄;:612:και αμα βρεις καπου να τα ακουσεις σφυρα μου.
τοσοι φανατικοι ρε παιδια, θα τα αγορασει τελικα κανεις να τα ακουσουμε και εμεις σε "σπιτικο" περιβαλον?
ουρα εχει κανει ο κοσμος για να τα αγορασει δε βλεπεις?και αμα βρεις καπου να τα ακουσεις σφυρα μου.
τοσοι φανατικοι ρε παιδια, θα τα αγορασει τελικα κανεις να τα ακουσουμε και εμεις σε "σπιτικο" περιβαλον?
αν τυχόν είχες συνήθεια να κόβεις βόλτες σε ξένα φόρουμς, θα'βλεπες πολλούς να λεν πως δακρύσαν όταν τ'ακούσανε...:135::138:Αντε να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος τυχερος... Μακαρι να ακουγεται τοσο καλα οσο μετραει...
αντε καλωριζικο και καλοακουστο...αν τυχόν είχες συνήθεια να κόβεις βόλτες σε ξένα φόρουμς, θα'βλεπες πολλούς να λεν πως δακρύσαν όταν τ'ακούσανε...:135::138:
για να σε βοηθήσω, δες στο ανάλογο θρεντ που είχα ανοίξει, κριτικές από στουντιάδες που κατάφεραν και τα απόκτησαν. κάποιοι απ'αυτούς, πήραν και δεύτερα ζευγάρια σπίτι τους.
τώρα in greece θα έχουμε σύντομα έναν κάτοχο. θα ενημερώσω.:126:
Να σε δω ρε να πετάξεις τα τελάρα και να πάρεις κλάιν-μάιν, και τί στον κόσμο... :114:
Α ρε Κωστή..., γράφτηκα μέλος στα avsite μόλις στα τέλη του Δεκέμβρη παρότι το παρακολουθούσα ήδη από τον Οκτώβρη ωστόσο δεν είχε τύχει να δω το συγκεκριμένο thread σου του οποίου η φράση-κλειδί για μένα είναι ηαν τυχόν είχες συνήθεια να κόβεις βόλτες σε ξένα φόρουμς, θα'βλεπες πολλούς να λεν πως δακρύσαν όταν τ'ακούσανε...:135::138:
για να σε βοηθήσω, δες στο ανάλογο θρεντ που είχα ανοίξει, κριτικές από στουντιάδες που κατάφεραν και τα απόκτησαν. κάποιοι απ'αυτούς, πήραν και δεύτερα ζευγάρια σπίτι τους.
τώρα in greece θα έχουμε σύντομα έναν κάτοχο. θα ενημερώσω.:126:
Ειλικρινά σου λέω ρε παλικάρι, με συγκίνησες....νά'σαι καλά! :126:Α ρε Κωστή...,
Μακάρι να σκέφτόμαστε ΠΑΝΤΑ όλοι έτσι ρε φίλε ώστε να μην αφήνουμε ανόητους μικρο-εγωισμούς και κολλήματα να μας τυφλώνουν.
καλα τα γράφεις. και εγω ενεργα είχα. να σε ρωτησω κάτι. Τα klein+Hummel τα εχεις ακουσει η θεωρεις οτι παιζουν καλα απο τις μετρησεις που είδες?Α ρε Κωστή..., γράφτηκα μέλος στα avsite μόλις στα τέλη του Δεκέμβρη παρότι το παρακολουθούσα ήδη από τον Οκτώβρη ωστόσο δεν είχε τύχει να δω το συγκεκριμένο thread σου του οποίου η φράση-κλειδί για μένα είναι η
"...όταν αγόραζα τα Magnepan, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα, δε θα έδινα κας 7200 ευρώ για τα 3.6 και μετά να ψάχνω για ενισχυτικά και DAC.
Θα έπαιρνα "δαγκωτά" τα 410. Και 2 σαμπ 870, έτσι, σα βάσεις ρε παιδί μου για τα 410...
Σκοπός μας είναι πιστεύω να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας ώστε οι επόμενοι να ΜΗΝ κάνουν τα ίδια σφάλματα με μας...."
Μακάρι να σκέφτόμαστε ΠΑΝΤΑ όλοι έτσι ρε φίλε ώστε να μην αφήνουμε ανόητους μικρο-εγωισμούς και κολλήματα να μας τυφλώνουν.
Και μακάρι τα K+H να είναι για σένα. Σου ΑΞΙΖΟΥΝ ρε μάγκα!
Καταθέτω δύο γεγονότα:
1. Τα K+H τα άκουσα πρώτη φορά από τον Κωσταυτιά σε άσχετο thread και η επίσκεψή μου στη σελίδα της εαιρείας ήταν, πώς να το πω, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ.
2. Κατέχω τα ταπεινά Adam P-22 από το 2002, ένα από τα πρώτα ζευγάρια στην Ελλάδα (αυτά για όσους λένε ότι το μόνιτορ άκουσμα κουράζει μακροχρόνια), ενώ έχω υπόψιν μου ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ τις αντίστοιχες ψηφιακές υλοποιήσεις άλλων εταιρειών (π.χ. Dynaudio).
Προσωπικά, θεωρώ την υπόθεση παθητικό ηχείο ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ακόμα κι αν έχεις τις γνώσεις, το μεράκι, την όρεξη για πειραματισμούς και την καλώς εννοούμενη ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗ υπομονή του Κωσταυτιά.
Σκεφτείτε το αλλιώς ρε μάγκες. Τον πληρώνετε που τον πληρώνετε τον κατασκευαστή του ηχείου, γιατί στο διάολο να είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε εσείς με την οδήγηση ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;
Γιατί το ψάξιμο, η συνεχής αναζήτηση για το "τέλειο ταίριασμα" μεταξύ συσκευών (π.χ. ηχείο-ενισχυτής ), είναι για πολλούς, βασικό συστατικό της ενασχόλησης με το Hi-Fi/"Hi-End"..... Τον πληρώνετε που τον πληρώνετε τον κατασκευαστή του ηχείου, γιατί στο διάολο να είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε εσείς με την οδήγηση ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;
Σκεφτείτε το αλλιώς ρε μάγκες. Τον πληρώνετε που τον πληρώνετε τον κατασκευαστή του ηχείου, γιατί στο διάολο να είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε εσείς με την οδήγηση ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;
κοίτα την έβγαλες καθαρή μέσα στο χανείο που λέγεται ΕΜΠ αλλα εδώ δέν την γλυτώνεις...Έχει πραγματικά τρελούς!!!!:142::142:4. Τέλος, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ έχω και ΑΠΟΨΗ αλλά και ΓΝΩΣΗ για να την υποστηρίξω.