Audio Spectrum Artemis

Reaction score
3
ασε ρε παιδια μου κοπηκε και μενα το ενα γουφερ του xanadu και ηθελε κοντα 400 ευρω να μου το φτιαξει και σε συζητηση που ειχαμε κανει μου ειπε οτι αν φτιαχνοταν τωρα αυτο το ηχειο θα εκανε 3000 (μη χεσω)οποτε πηρα και γω τα tempo ths audio physic και βρηκα την υγεια μου η μερα με την νυκτα ηχητικα απορω τι ακουγα τοσα χρονια.

Reaction score
864
Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Υπάρχουν αξιόλογοι τεχνίτες που επισκευάζουν μεγάφωνα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας σε καινούριο.

kl1

Reaction score
87
ασε ρε παιδια μου κοπηκε και μενα το ενα γουφερ του xanadu και ηθελε κοντα 400 ευρω να μου το φτιαξει και σε συζητηση που ειχαμε κανει μου ειπε οτι αν φτιαχνοταν τωρα αυτο το ηχειο θα εκανε 3000 (μη χεσω)οποτε πηρα και γω τα tempo ths audio physic και βρηκα την υγεια μου η μερα με την νυκτα ηχητικα απορω τι ακουγα τοσα χρονια.
Πολυ Σωστος !!!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

Υπάρχουν αξιόλογοι τεχνίτες που επισκευάζουν μεγάφωνα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας σε καινούριο.
περασα κι απ τον κυριο τζωρτζακη αλλα δεν γινοταν τιποτε,απλα μου το κολησε .αλλα ο αλλος κυριος της σπεκτρουμ μου ζητουσε 400 πανω κατω να μου αλαξει στοκαρισμενα γουφερ του 90 που δεν υπαρχουν πια και που τα αντιστοιχα σημερινα κανουν κανα 60αρι χοντρικα το ενα:133:

Reaction score
1.187

Τα Xanadu είχαν custom woοfers που δεν ανήκαν σε καμμία σειρά της SEAS. Ηταν κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Audio Spectrum.
Αυτό δεν συμβαίνει με το Sirene. Οπότε ότι καν να σού πάθει πας στον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά και παίρνεις καινούργιο με μικρό κόστος.

Reaction score
3

Τα Xanadu είχαν custom woοfers που δεν ανήκαν σε καμμία σειρά της SEAS. Ηταν κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Audio Spectrum.
Αυτό δεν συμβαίνει με το Sirene. Οπότε ότι καν να σού πάθει πας στον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά και παίρνεις καινούργιο με μικρό κόστος.
σωστο αυτο αλλα και 400 ευρω του 97 ηχειο επειδη ειχαν αναποδα χειλη τοσο δεν πιανει να τα πουλησω

Reaction score
1.187

Μην τα επισκευάσεις τότε!
Καταλαβαίνεις πως κάτι που δεν υπάρχει κοστολογείται στον Θεό...

Reaction score
3

Μην τα επισκευάσεις τότε!
Καταλαβαίνει πως κάτι που δεν υπάρχει κοστολογείται στον Θεό...
ε αυτο λεω και γω ρε συναδελφε τα διωξα

Reaction score
2.224
Θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να βάλει κάποιος στο Xanadu κάποιο άλλο μεγάφωνο της Seas? Για να μην πάνε για πέταμα εννοώ...

Reaction score
3
Θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να βάλει κάποιος στο Xanadu κάποιο άλλο μεγάφωνο της Seas? Για να μην πάνε για πέταμα εννοώ...
χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις λογω οτι το κροσοβερ ειναι κουρδισμενο για αλλα μεγαφωνα ο ηχος τους θα ηταν για τα πανηγυρια

Reaction score
1.187

Οχι δεν θα ήταν μεγάλο λάθος. Απλώς μετά δεν θα ήταν Xanadu. Θα ήταν κάτι άλλο. Μπορεί εξίσου καλό, αλλά όχι το ίδιο...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Audio Spectrum Artemis

χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις λογω οτι το κροσοβερ ειναι κουρδισμενο για αλλα μεγαφωνα ο ηχος τους θα ηταν για τα πανηγυρια
Δεν λέμε να βάλει κάτι τελείως άσχετο... Τότε θα ήταν όντως για τα πανηγύρια.

Να βάλει κάποιο άλλο παρόμοιο μεγάφωνο της SEAS με τα ίδια ή παραπλήσια χαρακτηριστικά.

Reaction score
3
βεβαια δεν πεταχτηκαν τα κολησε ο κ.τζωρτζακης και τωρα παιζουν στο home cinema του αδερφου μου βεβαια φοβαμε μην παραδωση το πνευμα του ο pionierakos γιατι ειναι και δυστρωπα και αναισθητα ηχεια¨

Reaction score
2.224
Αν πχ αλλάσονταν τα μεγάφωνα με άλλα αντίστοιχα της ίδιας εταιρίας, με παρεμφερή χαρακτηριστικά ή και καλύτερα, από μεγαλύτερη σειρά της SEAS, και γίνονταν και αλλαγές στο κροσόβερ (άλλωστε αν έχω καταλάβει καλά, πολλοί κάτοχοι του ηχείου αυτού έκαναν αλλαγές στο κροσόβερ, Hard Wired και τέτοια), το ηχείο θα έπαιζε πάλι για τα πανηγύρια? Η θα ήταν ρίσκο και αμφίρροπο το αποτέλεσμα?

Reaction score
0
πηρα και γω τα tempo ths audio physic και βρηκα την υγεια μου η μερα με την νυκτα ηχητικα απορω τι ακουγα τοσα χρονια.

Είσαι ωραίος!

Ακριβώς την ίδια ιστορία έχω να πω και εγώ (Audio Physics Step SLE)...

Reaction score
3
Ναι οκ ευχαριστω αλλα μην ξεχνας οτι τα τεμπο ειναι αλλη κατηγορια τιμης απο αυτα που συζηταμε εδω

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef