Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πολυ Σωστος !!!ασε ρε παιδια μου κοπηκε και μενα το ενα γουφερ του xanadu και ηθελε κοντα 400 ευρω να μου το φτιαξει και σε συζητηση που ειχαμε κανει μου ειπε οτι αν φτιαχνοταν τωρα αυτο το ηχειο θα εκανε 3000 (μη χεσω)οποτε πηρα και γω τα tempo ths audio physic και βρηκα την υγεια μου η μερα με την νυκτα ηχητικα απορω τι ακουγα τοσα χρονια.
περασα κι απ τον κυριο τζωρτζακη αλλα δεν γινοταν τιποτε,απλα μου το κολησε .αλλα ο αλλος κυριος της σπεκτρουμ μου ζητουσε 400 πανω κατω να μου αλαξει στοκαρισμενα γουφερ του 90 που δεν υπαρχουν πια και που τα αντιστοιχα σημερινα κανουν κανα 60αρι χοντρικα το ενα:133:Υπάρχουν αξιόλογοι τεχνίτες που επισκευάζουν μεγάφωνα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας σε καινούριο.
Ωχ....δηλαδη πρεπει να τα προσεχω σαν τα ματια μου τα Sirine,Εννοείται 250 Ευρώ το ένα. 500 η σούμα
σωστο αυτο αλλα και 400 ευρω του 97 ηχειο επειδη ειχαν αναποδα χειλη τοσο δεν πιανει να τα πουλησωΤα Xanadu είχαν custom woοfers που δεν ανήκαν σε καμμία σειρά της SEAS. Ηταν κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Audio Spectrum.
Αυτό δεν συμβαίνει με το Sirene. Οπότε ότι καν να σού πάθει πας στον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά και παίρνεις καινούργιο με μικρό κόστος.
ε αυτο λεω και γω ρε συναδελφε τα διωξαΜην τα επισκευάσεις τότε!
Καταλαβαίνει πως κάτι που δεν υπάρχει κοστολογείται στον Θεό...
χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις λογω οτι το κροσοβερ ειναι κουρδισμενο για αλλα μεγαφωνα ο ηχος τους θα ηταν για τα πανηγυριαΘα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να βάλει κάποιος στο Xanadu κάποιο άλλο μεγάφωνο της Seas? Για να μην πάνε για πέταμα εννοώ...
Δεν λέμε να βάλει κάτι τελείως άσχετο... Τότε θα ήταν όντως για τα πανηγύρια.χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις λογω οτι το κροσοβερ ειναι κουρδισμενο για αλλα μεγαφωνα ο ηχος τους θα ηταν για τα πανηγυρια
πηρα και γω τα tempo ths audio physic και βρηκα την υγεια μου η μερα με την νυκτα ηχητικα απορω τι ακουγα τοσα χρονια.