ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
3
Απάντηση: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Απο τα HECO ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τα καινουρια τα statement και τα xt 901 θα τα ακουσω σιγουρα.Οπως σιγουρα θα ακουσω και τα b&w,Pioneer,audio physic,martin logan,quad αλλα και τα ενεργα.Και οταν τελικα διαλεξω θα καλεσω εναν επαγγελματια.Οτι διαθετω μεχρι καποια τιμη δεν συμαινει πως θα τα εξαντλησω μεχρι τελευταιου ευρω....αλλοστε δεν βγηκαν ξεκουραστα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Πιστότητα VS Άποψης;
Αποφάσισε τι θές.
Προς το παρόν το hiend κινείται στην άποψη..

Reaction score
3

Δυσκολη ερωτηση.Μαλλον προτιμω κατι που να εχει πιστοτητα στην αναπαραγωγη αλλα οχι ακραια πραγματα.Για παραδειγμα οταν ηταν να παρω τον προενισχυτη μου ακουσα αρκετους.Kαποιους μαλλον πιο αναλυτικους αλλα μου ακουγοντουσαν πιο ψυχροι.Ο densen δεν ηταν εξισου αναλυτικος αλλα ηταν καπως πιο ευχαριστος,ισως πιο ζεστος και ετσι διαλεξα αυτον.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Καθόλου δύσκολη ερώτηση,καθόλου δύσκολη απάντηση.
Το όλο θέμα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε.
Αν δεν ακούσουμε καμιά 10αρία ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα δεν μπορούμε να ξέρουμε.Απλά.

Reaction score
10
Kαλά, εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας με αυτά που γράφονται. ΟΚ Αντώνη, πάρε αγόρι μου K&H ή Focal ή Genelec και άμα ακούσεις ποτέ μουσική γυρνώντας σπίτι να χαλαρώσεις, εμένα να με φτύσεις.

Το hi-end είναι ΕΝΑ, η ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και η εξαφάνιση του συστήματος τα υπόλοιπα που λέτε, sorry κιόλας, είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

Τουλάχιστον αυτά που προτείνετε να τα έχετε ακούσει. Κάτι είναι και αυτό.

Μου θυμίζετε ποδοσφαιριστές που απέτυχαν στην καριέρα τους και έβαλαν στόχο να γίνουν καλοί προπονητές.

Reaction score
140
Kαλά, εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας με αυτά που γράφονται. ΟΚ Αντώνη, πάρε αγόρι μου K&H ή Focal ή Genelec και άμα ακούσεις ποτέ μουσική γυρνώντας σπίτι να χαλαρώσεις, εμένα να με φτύσεις.

Το hi-end είναι ΕΝΑ, η ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και η εξαφάνιση του συστήματος τα υπόλοιπα που λέτε, sorry κιόλας, είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

Μου θυμίζετε ποδοσφαιριστές που απέτυχαν στην καριέρα τους και έβαλαν στόχο να γίνουν καλοί προπονητές.
Γουστάρω :137:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άμα θα γράψει παρακάτω ότι τα B&W δεν κάνουν για "ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και εξαφάνιση του συστήματος", θα δω αν θα γουστάρεις! :143::143:

Πες Μιχάλη! :116:

Reaction score
140
Άμα θα γράψει παρακάτω ότι τα B&W δεν κάνουν για "ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και εξαφάνιση του συστήματος", θα δω αν θα γουστάρεις!

Πες Μιχάλη!

Φοβάται τον χουρμουζιαδη και δεν θα πει τίποτα βάζεις στοίχημα?

:142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.943

Έλα, τον κρατάω εγώ το Χουρμουζιάδη. Βαράτε στ' αυτιά! :114:

Reaction score
10
Eίστε και οι δύο, παλιοχαρακτήρες. (edit: Kαι οι τρεις :116:)

Τα παραπάνω τα έγραψα γιατί βαριέμαι να απαντάω συνεχώς σε p.m. φρικαρισμένων με αυτά που διαβάζουν εδώ, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα, άλλωστε δεν έχει νόημα.

Όποιος αγοράσει κάτι, χωρίς να το ακούσει - καλά να πάθει, δεν θα σώσω εγώ το κόσμο. Όπως επίσης, όποιος δεν μπορεί να φιλτράρει αυτά που διαβάζει, πάλι καλά να πάθει.

Εγώ πλήρωσα και έμαθα, καλό είναι κάποιοι να την γλιτώσουν. :126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Όποιος αγοράσει κάτι, χωρίς να το ακούσει - καλά να πάθει, δεν θα σώσω εγώ το κόσμο. Όπως επίσης, όποιος δεν μπορεί να φιλτράρει αυτά που διαβάζει, πάλι καλά να πάθει.
Είπες και κάτι σωστό ρε απατεώνα.. :136:

Αφιερωμένο:

[YOUTUBE]vueJNE3y0iA[/YOUTUBE]

:116:

Reaction score
4.242
Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Μιχαλη καλημερα, πολυ θυμωμενος ξυπνησες ομως. Δηλαδη αν δεν συμφωνησουμε μαζι σου να περιμενουμε τον εισαγγελεα?:142:
Καμμια φορα εμπιστευομαστε ανθρωπους με εμπειρια και γνωσεις χωρις να ειναι απαραιτητο να αποδειξουμε κι εμεις τα ιδια πραγματα που απεδειξαν αυτοι. Αυτο γινεται οχι μονο στο χομπυ μας αλλα και σ ολους τους χωρους.
Εσυ δηλαδη που ζητας να σε φτυσει αν παρει τα ηχεια που γραφεις και δεν θ ακουσει ποτε μουσικη, τα εχεις ακουσει και εισαι τοσο απολυτος για το αποτελεσμα? Αμφιβαλεις οτι μπορει να υπαρχουν κι αλλο δρομοι που να οδηγουν στην ...Ρωμη? και ενδεχομενως καποιους να μην τους γνωριζεις?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Εσυ δηλαδη που ζητας να σε φτυσει αν παρει τα ηχεια που γραφεις και δεν θ ακουσει ποτε μουσικη, τα εχεις ακουσει και εισαι τοσο απολυτος για το αποτελεσμα? Αμφιβαλεις οτι μπορει να υπαρχουν κι αλλο δρομοι που να οδηγουν στην ...Ρωμη? και ενδεχομενως καποιους να μην τους γνωριζεις?
Mάλιστα. Είχα και genelec στουντιακά και m-audio σε ένα home studio που διατηρούσα επί 4 χρόνια. Kαι έχω ακούσει και τα focal. :126:

Ναι ρε Βασίλη, αμφιβάλω, μπήκε ο άνθρωπος να ρωτήσει κάτι χωρίς να έχει ακούσματα και του λέτε να πάει να αγοράσει κάτι χωρίς να το ακούσει, ε ναι ρε φίλε αυτό θέλει εισαγγελέα. :111:

O άλλος λέει "Μην μπλέξεις με ακροάσεις"! :141:
Ρε θα μας πάρουν με τις πέτρες το έχετε καταλάβει?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Κάποιος είπε "μην μπλέξεις", άλλοι είπαν "να μπλέξεις".
Όλες οι απόψεις θα ακουστούν και το φιλτράρισμα οφείλει να το κάνει αυτός που πληρώνει.. Δεν βλέπω το πρόβλημα.

Όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν κι άλλα καλά ηχεία που δεν έχουν προταθεί, ας το γράψει. Free είναι.
Από την άλλη αν θέλει να κάνει κάποιος αρνητική κριτική στις προτάσεις άλλων, όπως να γράψει ότι τα ATC τα 50άρια ή τα Quad 2905 (με τους όποιους περιορισμούς τους) δεν είναι καλά ηχεία, καλό θα είναι να μπορεί να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.943

Είπες και κάτι σωστό ρε απατεώνα.. :136:

Αφιερωμένο:

[YOUTUBE]vueJNE3y0iA[/YOUTUBE]

:116:
Πφφφ, σιγά τον απατεώνα! Με 50 ψωροβάτ εκεί πέρα, κι αυτά λαμπάτα δηλαδή! Ασε με τώρα... :105:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Πφφφ, σιγά τον απατεώνα! Με 50 ψωροβάτ εκεί πέρα, κι αυτά λαμπάτα δηλαδή! Ασε με τώρα... :105:
55 είναι ρε! :414:

Υπολογίζω βέβαια στα 55 η παραμόρφωση να πλησιάζει το 25%! :116:

Reaction score
4

+ 1
+ κάργα !!!

Εαν σε ενδιαφέρει το Hi-End και δεν θέλεις μπλεξίματα με το νόμο (εισαγγελέα) τότε άκου τα παραπάνω....:126:
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις λεφτά για πέταμα..:137:..γιατί για να πετύχεις το αποτέλεσμα αυτό, δεεεν φτάνουν τα μηχανήματα που ξέρεις....
..θες καλώδια, "βελτιωτικά", σοφτγουέρ και ίσως και πικάπ.

Ρώτα τους κάτι όμως....
βάλε ένα κομμάτι που ξέρεις καλά και σου αρέσει και ζήτα να σου πουν τι ακούν :111:.. από τα "εξαφανισμένα συστήματα" τους.
Να δεις...., ποιος έχει την "ψευδαίσθηση" εσύ με το "φθηνό" ή οι άλλοι με τα super.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

κι εγώ γουστάρω πάντως! με τα χίλια!

Mάλιστα. Είχα και genelec στουντιακά και m-audio σε ένα home studio που διατηρούσα επί 4 χρόνια. Kαι έχω ακούσει και τα focal.
Και? το ότι είχες ή δεν είχες 2 ηχεία λέει κάτι νομίζεις?

τα συμπεράσματά σου νομίζεις πως είναι κανόνες?

επειδή εσένα μάνα μου σ'αρέσουν τα μπουμπουνιστάδικα κρεμασμένα μπάσα με τις μπόλικες αρμονικές παραμορφώσεις στα μεσαία και τα άθλια γλυκανάλατα πρίμα, ποιός σε φταίει?

Το ότι προτίμησες εσύ κάτι που παίζει κάπως, τι σχέση έχει με την πραγματικότητα ενός άλλου ανθρώπου?

(και φίλε μου, μη "πιαστείς" από τα "χαλασμένα πρίμα" και μου θιχτείς κι έχουμε κι άλλα, παράδειγμα φέρνω, δες την ουσία, αλλά και να "πιαστείς" και να θιχτείς, αν είναι να νιώσεις καλύτερα, ρίξε μου ό,τι γουστάρεις, εγώ δε θίγομαι, έχω πάθει ανοσία:137::143::135:)

μπήκε ο άνθρωπος να ρωτήσει κάτι χωρίς να έχει ακούσματα και του λέτε να πάει να αγοράσει κάτι χωρίς να το ακούσει, ε ναι ρε φίλε αυτό θέλει εισαγγελέα.

O άλλος λέει "Μην μπλέξεις με ακροάσεις"!
Ρε θα μας πάρουν με τις πέτρες το έχετε καταλάβει?
Αυτά που λες τά'λεγα 20 χρόνια πριν. (με πάθος! έλεγα: "γουρούνι στο σακί; ποτέ! αν δε τ'ακούσω, ξέχνα το!") δε ξέβρω αν με εννοάς...

μερικά πράγματα αλλάζουν, που λέει κι ο μορφέας στο μάτριξ. κάν' υπομονή λοιπόν, κι άσε τις πέτρες στην ησυχία τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ένα έχω να πω: ζήτω οι παραμορφώσεις!

ΖΗΤΩ!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

κι εγώ γουστάρω πάντως! με τα χίλια!

Και? το ότι είχες ή δεν είχες 2 ηχεία λέει κάτι νομίζεις?

τα συμπεράσματά σου νομίζεις πως είναι κανόνες?

επειδή εσένα μάνα μου σ'αρέσουν τα μπουμπουνιστάδικα κρεμασμένα μπάσα με τις μπόλικες αρμονικές παραμορφώσεις στα μεσαία και τα άθλια γλυκανάλατα πρίμα, ποιός σε φταίει?

Το ότι προτίμησες εσύ κάτι που παίζει κάπως, τι σχέση έχει με την πραγματικότητα ενός άλλου ανθρώπου?

(και φίλε μου, μη "πιαστείς" από τα "χαλασμένα πρίμα" και μου θιχτείς κι έχουμε κι άλλα, παράδειγμα φέρνω, δες την ουσία, αλλά και να "πιαστείς" και να θιχτείς, αν είναι να νιώσεις καλύτερα, ρίξε μου ό,τι γουστάρεις, εγώ δε θίγομαι, έχω πάθει ανοσία)

Αυτά που λες τά'λεγα 20 χρόνια πριν. δε ξέβρω αν με εννοάς...

μερικά πράγματα αλλάζουν, που λέει κι ο μορφέας στο μάτριξ. κάν' υπομονή λοιπόν, κι άσε τις πέτρες στην ησυχία τους.
Ξέρεις, κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ σε 20 χρόνια και να μας αναγκάσουν να αναθεωρήσουμε. :126: Ποτέ μην είσαι απόλυτος...

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τίποτα, δεν αποκλείω τίποτα και δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα. Άλλοι είναι των άκρων...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74