ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το hi-end είναι ΕΝΑ, η ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και η εξαφάνιση του συστήματος τα υπόλοιπα που λέτε, sorry κιόλας, είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
Για να ξεχωρίζουμε σιγά σιγά τις έννοιες σημειώνω τα εξής:
1. Ο όρος High End κυριολεκτικά σημαίνει "άνω άκρο". Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
2. Ο όρος High End χρησιμοποιείται στον Αγγλόφωνο κόσμο ως δηλωτικό κατηγορίας προϊόντων ή υπηρεσιών που απευθύνονται σε καταναλωτές με υψηλό οικονομικό προφίλ.
Έτσι, έχουμε High End αυτοκίνητα, High End εστιατόρια, High End ρούχα κ.α.
Αντίστοιχος όρος είναι ο όρος "Upmarket".
Περισσότερα εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/High_end
3. Δίνω τους ακόλουθους ορισμούς:
α. Με τον όρο σημαίνον δηλώνουμε το όνομα ενός πράγματος.
β. Με τον όρο σημαινόμενο δηλώνουμε είτε την έννοια ενός πράγματος τη στιγμή που αυτό πρωτοονοματίστηκε είτε την έννοια που αυτό κατέληξε να έχει αργότερα λόγω της εξέλιξης της Γλώσσας.
Έτσι π.χ. τα δύο διαφορετικά σημαίνοντα "βλάκας" και "ηλίθιος" μοιράζονται κοινό σημαινόμενο.
Από την άλλη, το σημαίνον "πατσαβούρα" δύναται να συνδεθεί με δύο διαφορετικά σημαινόμενα. Είτε με το σημαινόμενο "πρόχειρο πανί" είτε με το σημαινόμενο "γυναίκα με κάτω του μετρίου εμφάνιση, κάτω του μετρίου πνευματική στάθμη και, συνηθέστατα, με σημαντικές ελλείψεις στον ηθικό τομέα".
Μάλιστα, το δεύτερο εκ των δύο παραπάνω σημαινομένων του σημαίνοντος "πατσαβούρα", καίτοι τυπικά δευτερεύον τουλάχιστον από χρονική άποψη, έχει υποσκελίσει πλήρως το πρώτο, σε σημείο που όταν ακούμε τη λέξη "πατσαβούρα" μόνο οι λέξεις "πρόχειρο πανί" να μην έρχονται στο νου μας.
4. Υπό το φως των παραπάνω , το σημαίνον "High End" στο χώρο του ήχου (και όχι μόνο στην Ελλάδα) τείνει να συνδεθεί με το σημαινόμενο "συσκευές και αξεσουάρ με γελοιωδώς υψηλές τιμές και επιδόσεις εντελώς ανακόλουθες με το τίμημα που απαιτούν από τον υποψήφιο αγοραστή".

Είναι φανερό λοιπόν, τόσο από όσα σημειώσαμε παραπάνω όσο και από όσα σχετικά έχουν γραφτεί στο παρόν αλλά και άλλα threads, πως "η ψευδαίσθηση του live και η εξαφάνιση του συστήματος" όχι μόνο καμία σχέση δεν έχουν με χαϊεντιές αλλά συνδέονται άρρηκτα με το Monitor άκουσμα.
Τα υπόλοιπα, sorry κιόλας, δεν είναι "παρηγοριά στον άρρωστο" αλλά προϊόντα τρικυμίας εν κρανίω.

Τουλάχιστον αυτά που προτείνετε να τα έχετε ακούσει. Κάτι είναι και αυτό.
Όπως έχω πει και σε άλλο thread, ορισμένοι τουλάχιστον άνθρωποι προτιμούν να αποφασίζουν όχι με βάση τα αυτάκια τους αλλά με βάση αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα αυτάκια τους.

Μου θυμίζετε ποδοσφαιριστές που απέτυχαν στην καριέρα τους και έβαλαν στόχο να γίνουν καλοί προπονητές.
Και ποια ακριβώς είναι η καριέρα μας στην οποία αποτύχαμε;
Εγώ είμαι μηχανικός γιατί αυτό ήθελα να γίνω.
Ο Costas EAR είναι γιατρός γιατί αυτό ήθελε να γίνει.
Ο Κώστας Φ. είναι Εφαρμοσμένος Μαθηματικός γιατί αυτό ήθελε να γίνει.
Μήπως το πρόβλημα έγκειται στο ότι πολλοί χαϊεντάδες θα ήθελαν να γίνουν μουσικοί αλλά δεν τους έκατσε;
Για μην πω κιόλας πως μια καριέρα με διάρκεια, ειδικά στο χώρο της Κλασσικής Mουσικής, τείνει να συνδεθεί με τη μεθοδολογία και το work ethic που συναντάμε στις σοβαρές εταιρείες του χώρου του audio, τα προϊόντα των οποίων προτείνουμε εμείς οι "αναίσθητοι και αριθμολάγνοι μετρησιομανείς", ΚΑΙ ΟΧΙ με το χαβαλέ και την παπάτζα που συνδέονται με τις βιοτεχνίες του κ..., τα προϊόντα των οποίων συναρπάζουν τους οπαδούς της "αισθαντικής" σχολής.

Kαλά, εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας με αυτά που γράφονται.
Μάλλον ψυχίατρος πρέπει να επέμβει, μια και το να λέει κανείς χαζομάρες δεν είναι ποινικό αδίκημα (άλλο αν κατά το Γεωργίου "Η μαλακία πρέπει να φορολογείται"), ωστόσο η θεία μου, Ψυχίατρος το επάγγελμα, μόλις έθεσα υπόψιν της ορισμένες χαϊεντοκουβέντες δήλωσε αναρμόδια και ανίκανη να επιληφθεί τόσο σοβαρών παθήσεων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.492

Μάλλον ψυχίατρος πρέπει να επέμβει, μια και το να λέει κανείς χαζομάρες δεν είναι ποινικό αδίκημα (άλλο αν κατά το Γεωργίου "Η μαλακία πρέπει να φορολογείται"), ωστόσο η θεία μου, Ψυχίατρος το επάγγελμα, μόλις έθεσα υπόψιν της ορισμένες χαϊεντοκουβέντες δήλωσε αναρμόδια και ανίκανη να επιληφθεί τόσο σοβαρών παθήσεων.
έπεσα κάτω από τα γέλια...:143::135::142:

μη σταματάς, πες κι άλλα...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Για να ξεχωρίζουμε σιγά σιγά τις έννοιες σημειώνω τα εξής:
1. Ο όρος High End κυριολεκτικά σημαίνει "άνω άκρο". Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
2. Ο όρος High End χρησιμοποιείται στον Αγγλόφωνο κόσμο ως δηλωτικό κατηγορίας προϊόντων ή υπηρεσιών που απευθύνονται σε καταναλωτές με υψηλό οικονομικό προφίλ.
Έτσι, έχουμε High End αυτοκίνητα, High End εστιατόρια, High End ρούχα κ.α.
Αντίστοιχος όρος είναι ο όρος "Upmarket".
Περισσότερα εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/High_end
3. Δίνω τους ακόλουθους ορισμούς:
α. Με τον όρο σημαίνον δηλώνουμε το όνομα ενός πράγματος.
β. Με τον όρο σημαινόμενο δηλώνουμε είτε την έννοια ενός πράγματος τη στιγμή που αυτό πρωτοονοματίστηκε είτε την έννοια που αυτό κατέληξε να έχει αργότερα λόγω της εξέλιξης της Γλώσσας.
Έτσι π.χ. τα δύο διαφορετικά σημαίνοντα "βλάκας" και "ηλίθιος" μοιράζονται κοινό σημαινόμενο.
Από την άλλη, το σημαίνον "πατσαβούρα" δύναται να συνδεθεί με δύο διαφορετικά σημαινόμενα. Είτε με το σημαινόμενο "πρόχειρο πανί" είτε με το σημαινόμενο "γυναίκα με κάτω του μετρίου εμφάνιση, κάτω του μετρίου πνευματική στάθμη και, συνηθέστατα, με σημαντικές ελλείψεις στον ηθικό τομέα".
Μάλιστα, το δεύτερο εκ των δύο παραπάνω σημαινομένων του σημαίνοντος "πατσαβούρα", καίτοι τυπικά δευτερεύον τουλάχιστον από χρονική άποψη, έχει υποσκελίσει πλήρως το πρώτο, σε σημείο που όταν ακούμε τη λέξη "πατσαβούρα" μόνο οι λέξεις "πρόχειρο πανί" να μην έρχονται στο νου μας.
4. Υπό το φως των παραπάνω , το σημαίνον "High End" στο χώρο του ήχου (και όχι μόνο στην Ελλάδα) τείνει να συνδεθεί με το σημαινόμενο "συσκευές και αξεσουάρ με γελοιωδώς υψηλές τιμές και επιδόσεις εντελώς ανακόλουθες με το τίμημα που απαιτούν από τον υποψήφιο αγοραστή".

Είναι φανερό λοιπόν, τόσο από όσα σημειώσαμε παραπάνω όσο και από όσα σχετικά έχουν γραφτεί στο παρόν αλλά και άλλα threads, πως "η ψευδαίσθηση του live και η εξαφάνιση του συστήματος" όχι μόνο καμία σχέση δεν έχουν με χαϊεντιές αλλά συνδέονται άρρηκτα με το Monitor άκουσμα.
Τα υπόλοιπα, sorry κιόλας, δεν είναι "παρηγοριά στον άρρωστο" αλλά προϊόντα τρικυμίας εν κρανίω.

Όπως έχω πει και σε άλλο thread, ορισμένοι τουλάχιστον άνθρωποι προτιμούν να αποφασίζουν όχι με βάση τα αυτάκια τους αλλά με βάση αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα αυτάκια τους.

Και ποια ακριβώς είναι η καριέρα μας στην οποία αποτύχαμε;
Εγώ είμαι μηχανικός γιατί αυτό ήθελα να γίνω.
Ο Costas EAR είναι γιατρός γιατί αυτό ήθελε να γίνει.
Ο Κώστας Φ. είναι Εφαρμοσμένος Μαθηματικός γιατί αυτό ήθελε να γίνει.
Μήπως το πρόβλημα έγκειται στο ότι πολλοί χαϊεντάδες θα ήθελαν να γίνουν μουσικοί αλλά δεν τους έκατσε;
Για μην πω κιόλας πως μια καριέρα με διάρκεια, ειδικά στο χώρο της Κλασσικής Mουσικής, τείνει να συνδεθεί με τη μεθοδολογία και το work ethic που συναντάμε στις σοβαρές εταιρείες του χώρου του audio, τα προϊόντα των οποίων προτείνουμε εμείς οι "αναίσθητοι και αριθμολάγνοι μετρησιομανείς", ΚΑΙ ΟΧΙ με το χαβαλέ και την παπάτζα που συνδέονται με τις βιοτεχνίες του κ..., τα προϊόντα των οποίων συναρπάζουν τους οπαδούς της "αισθαντικής" σχολής.

Τελικά τα συμπλέγματα είναι ανίκητα, παραδίνομαι! Έχεις δίκιο!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τελικά τα συμπλέγματα είναι ανίκητα, παραδίνομαι! Έχεις δίκιο!
Όπως πάντα, καμία απάντηση επί της ουσίας.
Από την άλλη, δε σε κακίζω που δεν απαντάς με επιχειρήματα. Ποιός στη θέση σου θα μπορούσε να αρθρώσει οποιοδήποτε στοιχειωδώς σοβαρό αντεπιχείρημα;
Και μια και το χοντραίνεις μιλώντας για συμπλέγματα, να σου απαντήσω πως όντως δε σε κακίζω, αλλά σε οικτίρω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω να γνωρίζεις τη σημασία της λέξης "οικτίρω". Όχι τίποτα άλλο, απλά βαριέμαι να αναλύω πάλι τη σημασία όρων, όπως έκανα πιο πάνω για τον όρο "High End".

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

έπεσα κάτω από τα γέλια...:143::135::142:

μη σταματάς, πες κι άλλα...
Κάτι τέτοια γράφεις ρε μπαγάσα και βγαίνει στην επιφάνεια ο "κακός" μου εαυτός...:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Όπως πάντα, καμία απάντηση επί της ουσίας.
Από την άλλη, δε σε κακίζω που δεν απαντάς με επιχειρήματα. Ποιός στη θέση σου θα μπορούσε να αρθρώσει οποιοδήποτε στοιχειωδώς σοβαρό αντεπιχείρημα;
Και μια και το χοντραίνεις μιλώντας για συμπλέγματα, να σου απαντήσω πως όντως δε σε κακίζω, αλλά σε οικτίρω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω να γνωρίζεις τη σημασία της λέξης "οικτίρω". Όχι τίποτα άλλο, απλά βαριέμαι να αναλύω πάλι τη σημασία όρων, όπως έκανα πιο πάνω για τον όρο "High End".
Τι ουσία να συζητήσω μαζί σου αγαπητέ, αφού δεν έχεις καμία μα καμία ιδέα για τι πράγμα μιλάμε. Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στις θέση τους.

Εσύ μίλησες πρώτος για ηλιθιότητες, παπάτζες κτλ! :126:

Reaction score
4
Απάντηση: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

δεν ξερω ποση βοηθεια ελαβε ο OP αλλα τουλαχιστον το νημα παρεχει διασκεδαση :142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

δεν ξερω ποση βοηθεια ελαβε ο OP αλλα τουλαχιστον το νημα παρεχει διασκεδαση :142:
Το πιθανότερο είναι να άλλαξε "άθλημα" ο άνθρωπος.. :116:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τι ουσία να συζητήσω μαζί σου αγαπητέ, αφού δεν έχεις καμία μα καμία ιδέα για τι πράγμα μιλάμε. Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στις θέση τους.

Εσύ μίλησες πρώτος για ηλιθιότητες, παπάτζες κτλ! :126:
Γιατί δε με διαφωτίζεις λοιπόν;
Είσαι ικανός να αρθρώσεις λόγο, ή απλά οι "ικανότητές" σου εξαντλούνται στο να γράφεις δυο - τρεις αράδες με αφορισμούς και αστειάκια;
Δε θυμάμαι ποιος ήταν αυτός που είπε ότι "Η (ανέξοδη) ειρωνεία είναι το πρώτο καταφύγιο ενός αδύναμου μυαλού".
Θα χαρώ πολύ να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άλλο ένα thread που γ... τελείως...

Reaction score
10
Συγνώμη αλλά δεν έχω μάθει να συμμετέχω σε συζητήσεις στις οποίες με προσβάλουν, όπως συνεχίζεις να κάνεις σε κάθε γραμμή που γράφεις. ;)

Ξέρεις, η highend συμπεριφορά πολλές φορές είναι πιο σημαντική. Αλλά τι σου λέω τώρα ε?

Καλή συνέχεια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.390

Kαλά, εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας με αυτά που γράφονται. ΟΚ Αντώνη, πάρε αγόρι μου K&H ή Focal ή Genelec και άμα ακούσεις ποτέ μουσική γυρνώντας σπίτι να χαλαρώσεις, εμένα να με φτύσεις.
Το hi-end είναι ΕΝΑ, η ψευδαίσθηση του live στο χώρο μας και η εξαφάνιση του συστήματος τα υπόλοιπα που λέτε, sorry κιόλας, είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
Τουλάχιστον αυτά που προτείνετε να τα έχετε ακούσει. Κάτι είναι και αυτό.
Μου θυμίζετε ποδοσφαιριστές που απέτυχαν στην καριέρα τους και έβαλαν στόχο να γίνουν καλοί προπονητές.
Ένα έχω να πω: ζήτω οι παραμορφώσεις!
ΖΗΤΩ!
Ξέρεις, κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ σε 20 χρόνια και να μας αναγκάσουν να αναθεωρήσουμε. :126: Ποτέ μην είσαι απόλυτος...
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τίποτα, δεν αποκλείω τίποτα και δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα. Άλλοι είναι των άκρων...
Και ποια ακριβώς είναι η καριέρα μας στην οποία αποτύχαμε;...
Είσαι ικανός να αρθρώσεις λόγο, ή απλά οι "ικανότητές" σου εξαντλούνται στο να γράφεις δυο - τρεις αράδες με αφορισμούς και αστειάκια;
Δε θυμάμαι ποιος ήταν αυτός που είπε ότι "Η (ανέξοδη) ειρωνεία είναι το πρώτο καταφύγιο ενός αδύναμου μυαλού".
Συγνώμη αλλά δεν έχω μάθει να συμμετέχω σε συζητήσεις στις οποίες με προσβάλουν, όπως συνεχίζεις να κάνεις σε κάθε γραμμή που γράφεις. ;)
Ξέρεις, η highend συμπεριφορά πολλές φορές είναι πιο σημαντική. Αλλά τι σου λέω τώρα ε? Καλή συνέχεια.
http://www.madata.gr/diafora/science/48137.html
http://www.pulsar.gr/cgi-bin/imer.cgi

Φαινόμενο σημαδιακό,ίσως όχι και το καλύτερο για τους προληπτικούς...Για την ακρίβεια το 2010 κάνει ποδαρικό με...΄΄μπλε φεγγάρι΄΄ (΄΄blue moon΄΄ το αποκαλούν οι Αμερικανοί).Έτσι ονομάζεται το φαινόμενο της διπλής Πανσελήνου μέσα στον ίδιο μήνα.
Το 1873 η διπλή Πανσέληνος συνέπεσε με έκρηξη ηφαιστείου και η στάχτη έκανε τον ουρανό πιο σκούρο οπότε το φεγγάρι φαινόταν...μπλε,έτσι προέκυψε η έκφραση "Once in a blue moon".
Επειδή ακριβώς Το φαινόμενο είναι τόσο σπάνιο,σημαίνει:αδύνατον ή σπάνιο.
ΚΕΠΛΕΡ, Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
Αν του ζητούσαν να εξηγήσει αν είχε φτάσει δια της επαγωγικής ή της παραγωγικής οδού στους νόμους του η απάντηση θα ήταν:
"Δεν ξέρω τίποτα για οδούς. Εγώ γνωρίζω μόνο την δομή του Σύμπαντος.Νάτη.Τη συνέλαβα με το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την διαίσθηση και μόνο." Edgar Alan Poe για τον Κepler
Αν και θεωρείται ο πατέρας της αστρονομίας ωστόσο οι απόψεις του έγιναν αποδεκτές από την επίσημη επιστήμη μισό αιώνα αργότερα.Το απίστευτο στην περίπτωση του Κέπλερ ήταν ότι μπόρεσε να διατυπώσει τους τρεις νόμους του για την κίνηση των ουρανίων σωμάτων ενώ ήταν αδύνατον για αυτόν να κοιτάξει από το τηλεσκόπιο.Ήταν μύωπας και δεν διέθετε όργανα παρατήρησης για να επιβεβαιώνει τις υποθέσεις του.
Στάθηκε βέβαια τυχερός γιατί εργάστηκε επί 18 μήνες με τον Τύχο Μπράχε τον μεγαλύτερο και πιο οξυδερκή παρατηρητή που γέννησε ποτέ η αστρονομία.Ο τρόπος όμως που επεξεργάστηκε τα στοιχεία θύμιζε περισσότερο Καβαλιστή παρά Επιστήμονα με την σημερινή έννοια.
Οι γενικές του αρχές ήταν βασισμένες στον αρχαίο Πυθαγορισμό και για αυτό βάλθηκε να αποδείξει την Θεία αρμονία του Σύμπαντος.
Το 1596 ξεκίνησε με το να αποδείξει πως ο Θεός δημιουργώντας το Σύμπαν είχε κατά νου τα 5 Πλατωνικά στερεά.Αργότερα ήθελε να επιβεβαιώσει επιστημονικά τις αντιλήψεις του Πυθαγόρα για την Μουσική των σφαιρών.Στο έργο του Harmonices Mundi σχεδίασε την παρτιτούρα πάνω στην οποία εκτελούσαν οι Πλανήτες την Συμπαντική τους συναυλία.Ήταν ένα βιβλίο ουράνιας μουσικής παρά αστρονομίας και στο 8ο κεφάλαιο του 5ου βιβλίου αναγράφει:
"Ο Κρόνος και ο Δίας τραγουδούν ως μπάσοι , Ο Άρης ως τενόρος , η Αφροδίτη και η Γη ως κοντράλτο και ο Ερμής ως Σοπράνο."
Ο Ρόμπερντ Φλόυντ και ο Αθ. Κίρχερ πίστευαν επίσης στην αρμονία των σφαιρών άλλα μόνο ο Κέπλερ κατάφερε να διατυπώσει από την θεωρία αυτή επιστημονικά εγκυρότατους αστρονομικούς νόμους.
Σπάνια φαινόμενα,το φεγγάρι μπλε...σημαδιακά πράγματα,ζήτω η αισιοδοξία και τα ανοιχτά μυαλά...:612:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Βρες πρώτα ποιος το ειπε και μετα ψάξε για αποδείξεις. :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.390

Το έχει πει ο Ντοστογιέφσκυ,αναφερόμενος όμως στο ΄΄σαρκασμό΄΄...:126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγοράσει τίποτα…
Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολες εποχές. Δεν είναι για στέρεα... :116:

Reaction score
23

Συγνώμη αλλά δεν έχω μάθει να συμμετέχω σε συζητήσεις στις οποίες.....
Αγαπητέ Κύριε Diabolical θα ήθελα να σας επαναφέρω στην τάξη διότι διαπιστώνω ότι αρνείστε να κατανοήσετε το λάθος σας και να συμφωνήσετε με τον Κ. Alex Zapantis.
Εγώ ως νοήμων Χριστιανομπαγάσας έχω πλήρως κατανοήσει τα προαναφερόμενα και συμπάσχω με την Θεία του εν λόγο Κυρίου.
Μάλιστα έχω βάλει προς πώληση το mac και έχω προβεί σε ενέργειες για την αντικατάσταση των ακριβών μόνιτορ μου με αντίστοιχα φτηνότερα «όλα της σειράς μόνιτορ.» Κατά προτίμηση κλαιν μαιν φαιν πως τα λένε αυτά.
Σκέπτομαι αντί να προβώ σε ακριβές αγορές λόγο της οικονομικής κρίσης να επιλέξω ένα ηχείο με τις καλύτερες προδιαγραφές και να πάω σε ένα HiEnd κορνιζάδικο. Θα το τοποθετήσω σε κορνίζα χρώματος μπορδό, με ένα ελαφρώς φούξια πασπαρτού. Με σκοπό να προβάλω την εσωτερικότητα και την σκηνική παρουσία του εγγράφου.
Υ.Γ. Σε ένα άλλο θέμα διάβασα ότι η συμπάθεια μου ο Κώστας Φου έγγραψε ότι δεν θα του έπιανε χώρο στο σαλόνι του ο 18αρης λαμπάτος Lamm. Διότι ωραίες είναι οι προδιαγραφές αλλά… πρέπει να ξέρουμε και γιατί μιλάμε πριν γράψουμε ότι μας έρθει στη γκλάβα μας.
Πάντως έτσι να γράψω και μια άποψη που ίσως σε μερικούς πιάσει τόπο. Η επιλογή ενός ηχείου μόνιτορ σε ένα στούντιο έχει να κάνει με τις ανάγκες του χώρου και τις προδιαγραφές. Από εκεί και πέρα ο σωστός ηχολήπτης πρέπει να μάθει την ακουστική συμπεριφορά των δυο, τριών ζευγαριών ηχείων που τον θωρούν ακίνητα. Δεν βροντάνε όλα το ίδιο…
Ορθογραφικά λάθη κόμματα τελείες δεν θα δεχτούμε σήμερα. Φταίει το PC μου και τα Win7.

Το επάγγελμα μου για το 2010 θα είναι ειδικός διαιτολόγος…

Reaction score
10

Αγαπητέ Κύριε Diabolical θα ήθελα να σας επαναφέρω στην τάξη διότι διαπιστώνω ότι αρνείστε να κατανοήσετε το λάθος σας και να συμφωνήσετε με τον Κ. Alex Zapantis.
Εγώ ως νοήμων Χριστιανομπαγάσας έχω πλήρως κατανοήσει τα προαναφερόμενα και συμπάσχω με την Θεία του εν λόγο Κυρίου.
Μάλιστα έχω βάλει προς πώληση το mac και έχω προβεί σε ενέργειες για την αντικατάσταση των ακριβών μόνιτορ μου με αντίστοιχα φτηνότερα «όλα της σειράς μόνιτορ.» Κατά προτίμηση κλαιν μαιν φαιν πως τα λένε αυτά.
Σκέπτομαι αντί να προβώ σε ακριβές αγορές λόγο της οικονομικής κρίσης να επιλέξω ένα ηχείο με τις καλύτερες προδιαγραφές και να πάω σε ένα HiEnd κορνιζάδικο. Θα το τοποθετήσω σε κορνίζα χρώματος μπορδό, με ένα ελαφρώς φούξια πασπαρτού. Με σκοπό να προβάλω την εσωτερικότητα και την σκηνική παρουσία του εγγράφου.
Υ.Γ. Σε ένα άλλο θέμα διάβασα ότι η συμπάθεια μου ο Κώστας Φου έγγραψε ότι δεν θα του έπιανε χώρο στο σαλόνι του ο 18αρης λαμπάτος Lamm. Διότι ωραίες είναι οι προδιαγραφές αλλά… πρέπει να ξέρουμε και γιατί μιλάμε πριν γράψουμε ότι μας έρθει στη γκλάβα μας.
Πάντως έτσι να γράψω και μια άποψη που ίσως σε μερικούς πιάσει τόπο. Η επιλογή ενός ηχείου μόνιτορ σε ένα στούντιο έχει να κάνει με τις ανάγκες του χώρου και τις προδιαγραφές. Από εκεί και πέρα ο σωστός ηχολήπτης πρέπει να μάθει την ακουστική συμπεριφορά των δυο, τριών ζευγαριών ηχείων που τον θωρούν ακίνητα. Δεν βροντάνε όλα το ίδιο…
Ορθογραφικά λάθη κόμματα τελείες δεν θα δεχτούμε σήμερα. Φταίει το PC μου και τα Win7.

Το επάγγελμα μου για το 2010 θα είναι ειδικός διαιτολόγος…
:116:

:142:

Για αυτό σ' αγαπάω!

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Έβγαλα μεζούρα Μιχάλη και είναι όλα ΟΚ. Τελικά μέχρι και 4 κομμάτια θα τα χωρέσω στο σαλονάκι μου. :144:
Προχώρα ανοιχτά στην αγορά του δώρου των γενεθλίων μου. :116:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.390

Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολες εποχές. Δεν είναι για στέρεα... :116:
Γιά μάγκες με απορίες όμως...:126:
[youtube]g4zLIvSlvMA[/youtube]
Εγώ ως νοήμων Χριστιανομπαγάσας έχω πλήρως κατανοήσει τα προαναφερόμενα και συμπάσχω με την Θεία του εν λόγω Κυρίου.Μάλιστα έχω βάλει προς πώληση το mac και έχω προβεί σε ενέργειες για την αντικατάσταση των ακριβών μόνιτορ μου με αντίστοιχα φτηνότερα «όλα της σειράς μόνιτορ.» Κατά προτίμηση κλαιν μαιν φαιν πως τα λένε αυτά.
Σκέπτομαι αντί να προβώ σε ακριβές αγορές λόγω της οικονομικής κρίσης να επιλέξω ένα ηχείο με τις καλύτερες προδιαγραφές και να πάω σε ένα HiEnd κορνιζάδικο. Θα το τοποθετήσω σε κορνίζα χρώματος μπορδό, με ένα ελαφρώς φούξια πασπαρτού. Με σκοπό να προβάλω την εσωτερικότητα και την σκηνική παρουσία του εγγράφου.
Το επάγγελμα μου για το 2010 θα είναι ειδικός διαιτολόγος
:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.042
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74