800 Di........μην λες τιποτα

Reaction score
2.437
Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Τα ηχεία είναι πολύ όμορφο και πιστεύω ότι θα ακούγονται επίσης ωραία.

Οφείλω να παρατηρήσω όμως ότι στην φωτό με αύξοντα αριθμό 5 από επάνω που παρουσιάζει από κοντά το Mid φαίνεται η όχι καλή συναρμογή του ελαστικού μικρού δακτύλιου γύρω από την περίμετρο του μεγαφώνου.

Δεν θα το πρόσεχα με τόση παρατηρητικότητα αν δεν είχα το ίδιο (μικρό μάλλον) πρόβλημα με τους ελαστικούς δακτύλιους στα δικά μου (και τα 2) ηχεία .

Εφόσον το παρατηρώ και στην φωτό πιστεύω ότι είναι ανεπίτρεπτη ατέλεια (που δυστυχώς μάλλον επαναλαμβάνεται) για ηχείο αυτής της κλάσης και ποιότητας κατασκευής , χωρίς βέβαια να πιστεύω ότι έχει ηχητική παρενέργεια.

Reaction score
150
Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ ετσι με μαύρη γυαλιστερή λάκα.
Σωτήρη 23 κιλά δίαιτα σε μαγνήτες απο και κλείεται.
Δίαιτα σε ξύλο και βάση όμως γίνεται.Ιδίως στην βάση την κάτω , αλλά και στην καμπίνα.
Ομορφα είναι.Τώρα για βατ πρέπει να είναι τα ίδια με τα προηγούμενα.
Ακριβως μεσιε Johny be Markou!!!!!!!

Μα το περίεργο είναι ότι ούτε η καμπίνα άλλαξε ούτε η βάση και ο λόγος είναι η διατήρηση της ίδιας γραμμής παραγωγής εκτός της θεωρίας ότι την έχουν τελειοποιήσει.

Κατασκευαστικά δεν στέκει και το κόστος αλλάγής στην παραγωγή δεν θα ήταν μικρό όπως επίσης οι αλλαγές που θα μπορούσε να επιφέρει στον χαρακτήρα του ηχείου κτλ κτλ κτλ. και μετά έρευνα....

Δεν στέκει αλλά τίποτα δεν αποκλείεται αν και σύντομα θα δούμε αν τα parts είναι ίδια....

Reaction score
4.243

μη χαίρεσαι, αν τα πάρει ο vastsar πρώτα αυτός θα με θέλει σπίτι του συνεχώς, μέχρι να καταφέρω να ξεκολλήσω τους μαγνήτες των γούφερ απ'το σασί τους!
Εσυ φιλαρακι θα εχεις την προεδρικη θεση, αλλα μπροστα απο τα ηχεια θα υπαρχει ηλεκτροφορο συρματοπλεγμα!!

Η αλλη λυση ειναι ο φιλος Μιχαλης να κανει ειδικα κλουβια σαν αυτα που βαζουμε τα καναρινια και να μπουνε τα ηχεια μεσα :143::138:

Reaction score
77

Σωτήρη 23 κιλά δίαιτα σε μαγνήτες απο και κλείεται.
Δίαιτα σε ξύλο και βάση όμως γίνεται.Ιδίως στην βάση την κάτω , αλλά και στην καμπίνα.
Σύμφωνα με την μαμά B&W, η μείωση του βάρους οφείλεται στα νέα woofer των ηχείων.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Δεν μένει τίποτα άλλο παρά να λύσουμε του σωτήρη και να τα ζυγίσουμε.:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: 800 Di........μην λες τιποτα

Ναι ρε πως και δεν το είχα σκεφτεί....
Eμπρος λοιπον Σωτηρακι πουλακι μου.....παρε τον γκασμα και την σκυλα και ξηλωσε τα......εμεις θα ειμαστε προς αναμονη των κιλων !!!!!!!!!!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Συγνώμη κιόλας αλλά προφανώς λέμε ιστορίες .........
Εχω σηκώσει πολλά 10ιντσα απο pa που ζυγίζουν το καθένα απο 2 εως και 9 κιλά , πιο βαρύ 10 ιντσο απο 9 κιλά και πολλά λέω δεν υπάρχει.
Για να μην πω οτι τα πιο πολλά 15ιντσα ζυγίζουν τόσο , και μόνο λόγω του μαγνήτη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Eμπρος λοιπον Σωτηρακι πουλακι μου.....παρε τον γκασμα και την σκυλα και ξηλωσε τα......εμεις θα ειμαστε προς αναμονη των κιλων !!!!!!!!!!!!!!
Αστονε ρε βλάσση αφού είναι κόττα λυράτη.

Reaction score
77

Συγνώμη κιόλας αλλά προφανώς λέμε ιστορίες .........
Εχω σηκώσει πολλά 10ιντσα απο pa που ζυγίζουν το καθένα απο 2 εως και 9 κιλά , πιο βαρύ 10 ιντσο απο 9 κιλά και πολλά λέω δεν υπάρχει.
Για να μην πω οτι τα πιο πολλά 15ιντσα ζυγίζουν τόσο , και μόνο λόγω του μαγνήτη.
Καλώς, όπως νομίζεις....

Reaction score
150
Αστονε ρε βλάσση αφού είναι κόττα λυράτη.
Δεμ πάτε καλά που θα λύσω το ηχείο μου...ουστ!

Καλώς, όπως νομίζεις....
Μήπως μπορεί κάποιος από την B&W να μας δώσει το βάρος των προηγούμενων γουφερ?

Γιατί μου φαίνεται απίστευτο να έκοψαν βάρος από αλλού....

Reaction score
77

Μήπως μπορεί κάποιος από την B&W να μας δώσει το βάρος των προηγούμενων γουφερ?
Πάγια τακτική της B&W είναι η μή δημοσίευση τεχνικών χαρακτηριστικών των μεγαφώνων.

Γιατί μου φαίνεται απίστευτο να έκοψαν βάρος από αλλού....
Οι "Απιστοι Θωμάδες" ( πλησιάζει και το Πάσχα :145: ) θα πρέπει να αρκεσθούν στο πρώτο μου μήνυμα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Reaction score
1.685

Τα woofer της προηγουμενης σειρας ζυγιζαν 17.5 κιλα κυριοι...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Τα 2 η το 1?
Οχι τίποτα άλλο αλλά αν το ενα 10ιντσο ζυγίζει 17,5 κιλά θα εχει ενα μαγνήτη πιο μεγάλο και απο το κεφάλι του.Εννοώ πιο μεγάλο σε διάμετρο απο τον κώνο τον ιδιο. Και αυτό όπως ξέρουμε στο παρελθόν ελάχιστες φορές εχει συμβεί.N΄EST PA?

Reaction score
1.685

Το ενα..

Ο μαγνητης του ηταν 9 ιντσες διαμετρο με 1.3 ιντσες παχος..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Καλά για να το λες κάτι θα ξέρεις , αλλά και πάλι 10ιντσο με 17,5 κιλά βάρος πρώτη φορά στην ζωή μου θα δω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR