Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.738
Στο ίδιο το ρολόι, όχι στην εξωτερική εφαρμογή, φαίνεται και εκεί το ίδιο;
Ναι.

Στο άλλο χέρι δοκίμασες;
Όχι, τι είναι αυτό τώρα, σιγά μη το βάλω και στο πόδι... Το fenix στο ίδιο χέρι το φοράω και λειτουργεί σωστά.
Έχει πρόβλημα ο οπτικός αισθητήρας του 955 λέμε, το servise της garmin δεν το αναγνωρίζει, όποιος θέλει να βάλει μπελά στο κεφάλιτ ας αγοράσει ρολόγι της garmin.
Θα με πεις τώρα, η garmin πουλάει ρολόγια σαν ζεστά κουλούρια, αλήθεια είναι αυτό, οι περισσότεροι όμως τα έχουν για τη μόστρα, αν τους κάναν χρήση με καταγραφές και προπονήσεις δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ευχαριστημένοι.
άχου το, το σπυριάρικο, καλέ, που συγκινήθηκε :p
Θα έρθεις να μου βάλεις αλοιφή στα σπυριά μου? :biggrin:

Reaction score
120
Εν τω μεταξύ, ασχέτως με το γιατί κι αν μπορεί να γίνει κάτι κλπ, είμαι περίεργος να δω τι σου είπαν για το διακεκομένο γράφημα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.738
Εν τω μεταξύ, ασχέτως με το γιατί κι αν μπορεί να γίνει κάτι κλπ, είμαι περίεργος να δω τι σου είπαν για το διακεκομένο γράφημα.
Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.

Last edited:

Reaction score
1.275
Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.
Δηλαδή είδαν το διακεκομμένο διάγραμμα αλλά δεν τους φάνηκε περίεργο;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.738
Δεν βρίσκει βλάβη το διαγνωστικό στο βιομετρικό αισθητήρα αφού, τι δεν καταλαβαίντς?
Οι άνθρωποι στο servise είναι κουκουρούκου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe