Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 41.015
άχου το, το σπυριάρικο, καλέ, που συγκινήθηκεΜε αγαπάς και με νοιάζεσαι τελικά![]()
άχου το, το σπυριάρικο, καλέ, που συγκινήθηκεΜε αγαπάς και με νοιάζεσαι τελικά![]()
Ναι.Στο ίδιο το ρολόι, όχι στην εξωτερική εφαρμογή, φαίνεται και εκεί το ίδιο;
Όχι, τι είναι αυτό τώρα, σιγά μη το βάλω και στο πόδι... Το fenix στο ίδιο χέρι το φοράω και λειτουργεί σωστά.Στο άλλο χέρι δοκίμασες;
Θα έρθεις να μου βάλεις αλοιφή στα σπυριά μου?άχου το, το σπυριάρικο, καλέ, που συγκινήθηκε![]()
Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.Εν τω μεταξύ, ασχέτως με το γιατί κι αν μπορεί να γίνει κάτι κλπ, είμαι περίεργος να δω τι σου είπαν για το διακεκομένο γράφημα.
Δηλαδή είδαν το διακεκομμένο διάγραμμα αλλά δεν τους φάνηκε περίεργο;Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.
Κράμπες;Πριν μερικές μέρες ήμουν σε μια νορμάλ διαδρομή και είχε αρκετούτσικη ανηφόρα για τα δεδομένα μου ακόμη. Άρχισα να νιώθω λίγο τις γάμπες περίεργα. Λέω τυχαίο θα είναι, είχα φάει, είχα πιεί, είχα και ηλεκτρολύτες. Σε κάποια φάση με δαγκώνει η μια η γάμπα, από το "ζόρι" κουνιέμαι περίεργα και με δαγκώνει και η άλλη. Καλά πέρασα![]()
Α, καλά... Έγραψα ό,τι έγραψα, χωρίς να πω την λέξη κλειδί. Ναι, κράμπες. Καιρό είχε να μου τύχει, πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος. Τότε ήμουν φορτωμένος σαν το γαϊδούρι κι ανέβαινα Όλυμπο, αλλά και τότε ήταν "fun"...Κράμπες;
To νέο zwift cog and click πήρες; Η πρώτη έκδοση νομίζω δεν διατίθεται πλέον. Χρησιμοποιείς το rouvy; Αν ναι, δεν ξέρω αν είναι συμβατό, ακόμα τουλάχιστον. Πριν μερικές ημέρες ήρθε μια αναβάθμιση στο rouvy που ανάμεσα στα άλλα έλεγε και προσθήκη "νέων συσκευών virtual shifting", αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε το zwift cog, γιατί δεν έγραφε λεπτομέρειες. Aν εννοεί αυτό, είναι κατανοητό γιατί δεν λέει λεπτομέρειες και να το αναφέρει επίσημα, αφού ουσιαστικά κάνουν reverse engineering για να το κάνουν συμβατό, δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την Zwift! Πάντως κάπου διάβαζα ότι έτσι κι αλλιώς δουλεύουν για να το κάνουν συμβατό, πράγμα καλό βέβαια (θέλω κι εγώ ένα, σίγουρα πιο πρακτικό και πιο ομαλή λειτουργία από την χρήση κανονικών γραναζιών με θορύβους, κλπ).Τσίμπησα πριν λίγο το zwift cog and click. Με έπιασε να πάρω κάτι και μόλις είχε βγει πάλι in stock. Μετά το coupon από elite, βγήκε 30€ με τα μεταφορικά.
Θα τσιμπήσω και τα πετάλια που λέγατε, θα κοιτάξω ίσως και κανα παπουτσάκι αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμη.
Πριν μερικές μέρες ήμουν σε μια νορμάλ διαδρομή και είχε αρκετούτσικη ανηφόρα για τα δεδομένα μου ακόμη. Άρχισα να νιώθω λίγο τις γάμπες περίεργα. Λέω τυχαίο θα είναι, είχα φάει, είχα πιεί, είχα και ηλεκτρολύτες. Σε κάποια φάση με δαγκώνει η μια η γάμπα, από το "ζόρι" κουνιέμαι περίεργα και με δαγκώνει και η άλλη. Καλά πέρασα![]()
Η πρόσληψη μαγνησίου που έχεις είναι μειωμένη; Εάν ναι, αύξησέ την.Α, καλά... Έγραψα ό,τι έγραψα, χωρίς να πω την λέξη κλειδί. Ναι, κράμπες. Καιρό είχε να μου τύχει, πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος. Τότε ήμουν φορτωμένος σαν το γαϊδούρι κι ανέβαινα Όλυμπο, αλλά και τότε ήταν "fun"...
Το νέο πήρα, αυτό με τα 2 clickers. Είχα ενδοιασμούς στο αν ήταν συμβατό, αλλά ένας από την ομάδα GRC που τα λέμε μου είπε πως είναι πλήρως συμβατό με το rouvy πλέον και απλώς θέλει αναβάθμιση το trainer. Μπορεί να εννούσε την παλιά έκδοση που έχει εκείνος βέβαια, αλλά θα το δω...To νέο zwift cog and click πήρες; Η πρώτη έκδοση νομίζω δεν διατίθεται πλέον. Χρησιμοποιείς το rouvy; Αν ναι, δεν ξέρω αν είναι συμβατό, ακόμα τουλάχιστον. Πριν μερικές ημέρες ήρθε μια αναβάθμιση στο rouvy που ανάμεσα στα άλλα έλεγε και προσθήκη "νέων συσκευών virtual shifting", αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε το zwift cog, γιατί δεν έγραφε λεπτομέρειες. Aν εννοεί αυτό, είναι κατανοητό γιατί δεν λέει λεπτομέρειες και να το αναφέρει επίσημα, αφού ουσιαστικά κάνουν reverse engineering για να το κάνουν συμβατό, δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την Zwift! Πάντως κάπου διάβαζα ότι έτσι κι αλλιώς δουλεύουν για να το κάνουν συμβατό, πράγμα καλό βέβαια (θέλω κι εγώ ένα, σίγουρα πιο πρακτικό και πιο ομαλή λειτουργία από την χρήση κανονικών γραναζιών με θορύβους, κλπ).
ΥΓ. Κράμπες είχα πολλές το πρώτα 2-3 χρόνια που είχα ξεκινήσει έντονα ποδήλατο, έκανα απλά... υπομονή! Το άσχημο ήταν ότι δεν έρχονταν πάντα όταν ήμουν στο ποδήλατο, αλλά μετά όταν ξεκουραζόμουν στο κρεβάτι... άσχημες καταστάσεις!
ΥΓ2. Το κουπόνι της Elite ποιο είναι, δίνεται με το Direto XR; Δεν το πρόσεξα...
Παλιότερα μια στο τόσο έπαιρνα MAG2 που μου είχε προτείνει η γιατρός λόγω μυοπάθειας. Τα πόδια γίνονταν 2τονα το καθένα. Θα το εντάξω ξανά στην "διατροφή" μου και βλέπουμε. Όταν ανέβαινα τα βουνά πιο συχνά, πάντα είχα ένα φυαλιδιάκι μαζί μου.Η πρόσληψη μαγνησίου που έχεις είναι μειωμένη; Εάν ναι, αύξησέ την.![]()