800 Di........μην λες τιποτα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Ναι αλλά να βάλεις και danceable καλώδια. Αλλιώς θα τους φάει η μοναξιά... :116: :137: :138:
Δεν παιζουνε καλα Κωστακι μου και θα παρω αυτα.....

Απλα .... ειναι λιγο ποιο ακριβουτσικα και ΦΥΣΙΚΑ ποιο ΟΜΟΡΦΑ απο τα ψωροκιτρινιαρικα που μου προτεινεις!!!!!

Oracle MA-X Bi-Wire Speaker Cable

$36,999.00

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Απλα .... ειναι λιγο ποιο ακριβουτσικα και ΦΥΣΙΚΑ ποιο ΟΜΟΡΦΑ απο τα ψωροκιτρινιαρικα που μου προτεινεις!!!!!

$36,999.00

Ποιος τα φέρνει στην Ελλάδα? :618:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.677

Απλα .... ειναι λιγο ποιο ακριβουτσικα και ΦΥΣΙΚΑ ποιο ΟΜΟΡΦΑ απο τα ψωροκιτρινιαρικα που μου προτεινεις!!!!
$36,999.00

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.051

$36,999.00

Reaction score
4.243
Απάντηση: Re: 800 Di........μην λες τιποτα

Προς αποφυγή παρανοήσεων, επιτρέψτε μου να διευκρινήσω ότι :

(1) Ολα τα μεγάφωνα της B&W σχεδιάζονται απο το τμήμα Ερευνας-Σχεδίασης της B&W στο Steyning του Δυτικού Sussex στην Αγγλία.

(2) Oλα τα μεγάφωνα της σειράς 800 Di, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της B&W στο Worthing της Αγγλίας.

(3) Κανένα εργοστάσιο μεγαφώνων απο την Δανία δεν κατασκεύασε ποτέ μεγάφωνα για την B&W. Ολα τα μεγάφωνα της B&W κατασκευάζονται στα εργοστάσια της B&W.

(3) τα κουτιά των ηχείων σειράς 700, 800 Nautilus και 800 D κατασκευάζοντο μέχρι πρότινος στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της B&W στην πόλη Agerbæk της Δανίας.

(4) Αυτήν την στιγμή τα κουτιά της νέας σειράς 800 Di κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της B&W στο Worthing της Αγγλίας.

Μόλις αρχίσει η διάθεση των προϊόντων της νέας σειράς 800 Di στην Ελλάδα, θα λυθούν όλες μας οι απορίες.
Βασιλη μολις με το καλο τα παραλαβεις, η εισοδος θα ειναι ελευθερη η θα εχει εισητηριο?:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.372
Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Ειδικά εσύ Βλασσάρα δεν έχεις ανάγκη από χαρούμενους πυκνωτές!
Είσαι μια χαρά χαρούμενος από μόνος σου παλικάρι μου!
Να' σαι καλά.

Απλά, για σένα ειδικά, θα πρότεινα να μην πειράξεις καθόλου το crossover αλλά να το ξηλώσεις εντελώς και να πας σε Κωσταυτιάδικα κόλπα.
Κατά τη γνώμη μου, μόνο αν κάνεις το ηχείο σου ενεργό θα καταλάβεις τι είναι ικανό να σου δώσει.
Είχα μάλιστα ξεκινήσει να σου γράφω και κάτι σχετικό αλλά φυγόπονος ων το άφησα στη μέση.
Έτσι ξεκίναγε πάντως:

"Να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου...
Αφού βρε Βλάσση σε τρώει ο κ... σου και θα την κάνεις την αμαρτία, κάνε την σωστά να την ευχαριστηθείς.
Αντί να ασχολείσαι με αλλαγή υλικών στο crossover, ξήλωσέ το μια και καλή και κάνε το ηχείο ενεργό!
Αφού έχεις πειστεί (να'ναι καλά ο EAR) για τις δυνατότητες των διακοπτικών ενισχυτών, πάρε μερικά μονοκάναλα διακοπτικά ενισχυτάκια..."
"Κατά τη γνώμη μου, μόνο αν κάνεις το ηχείο σου ενεργό θα καταλάβεις τι είναι ικανό να σου δώσει."
+ 100000000000000000000000000000000000
:144::144::144::144:

ΥΓ έχω ακούσει ενεργό 801. και συνεχίζω να το ακούω. στου κουμπάρου μου. τι σχέση έχει ο ήχος του με το παθητικό? να βάλω φωτός να σας δείξω? άσε καλύτερα, θα έχουμε εγκεφαλικά επεισόδια...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Re: Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

ΥΓ έχω ακούσει ενεργό 801. και συνεχίζω να το ακούω. στου κουμπάρου μου. τι σχέση έχει ο ήχος του με το παθητικό? να βάλω φωτός να σας δείξω? άσε καλύτερα, θα έχουμε εγκεφαλικά επεισόδια...
Βάλε σε spoiler.Όποιος τολμάει,ας τ ανοίξει:144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.372

3-way έτσι? :139:
εννοείται, 3 ενισχυτικά κανάλια ανά ηχείο. βλέπω, τό'πιασες το υπονοούμενο! :126:

για τη σύγκριση, αντιστοιχίστε τις φωτό: την πρώτη φωτό για τα μπάσα, τη δεύτερη για τα μεσαία και την τρίτη για τα πρίμα, στο πρώτο σπόιλερ (παθητικά), κι ανάποδα στο δεύτερο σπόιλερ, των ενεργών (πρώτα τα πρίμα, μετά τα μεσαία, και τέλος τα μπάσα...)!:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Κώστα σορρυ αλλά οι φώτο στο #131 είναι εκτός κανονισμών(αν και πεντανόστιμες).Ξέρω ότι μπορείς να βρείς κάποιες πιό light.:126:(και εξίσου νόστιμες)
Οπότε αν μπορείς άλλαξε τις pls.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Πάντως σε ορισμένους αρέσουν οι γυναίκες με πιασιματάκια, όπως και σε κάποιους άλλους αρέσουν π.χ. τα "παχάκια" μιας "μονόλαμπας".
Περί ορέξεως...

Ειδικά πάντως για τους πρώτους, τους ΛΑΤΡΕΥΩ!
Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος τέτοιους (και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά - ωφελιμιστικά μόνο).
Περισσότερες "άσχημες" σαν κι αυτές του post #131 για μας τους υπολοίπους...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.372

Κώστα σορρυ αλλά οι φώτο στο #131 είναι εκτός κανονισμών(αν και πεντανόστιμες).Ξέρω ότι μπορείς να βρείς κάποιες πιό light.:126:(και εξίσου νόστιμες)
Οπότε αν μπορείς άλλαξε τις pls.
δε μπορώ πια να τις αλλάξω, δεν υπάρχει η επιλογή "EDIT" για μένα, αλλά αν θες, ελεύθερα, άλλαξέ τες εσύ και βάλε ό,τι νομίζεις, εμπιστεύομαι το γούστο σου! :126:

ΙΜΗΟ πάντως, θα έπρεπε να είναι "εκτός κανονισμών" οι φωτός στο ποστ #130... :143::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.372

Πάντως σε ορισμένους αρέσουν οι γυναίκες με πιασιματάκια, όπως και σε κάποιους άλλους αρέσουν π.χ. τα "παχάκια" μιας "μονόλαμπας".
Περί ορέξεως...

Ειδικά πάντως για τους πρώτους, τους ΛΑΤΡΕΥΩ!
Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος τέτοιους (και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά - ωφελιμιστικά μόνο).
Περισσότερες "άσχημες" σαν κι αυτές του post #131 για μας τους υπολοίπους...
έτσι, έτσι...:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

δε μπορώ πια να τις αλλάξω, δεν υπάρχει η επιλογή, αλλά αν θες, ελεύθερα, άλλαξέ τες εσύ και βάλε ό,τι νομίζεις, εμπιστεύομαι το γούστο σου! :126:
Μηηηηη......!!!!!!! Αποκλείεται να είναι τα ενισχυτικά καλύτερης ποιότητας από αυτά που έβαλε ο Κωσταυτιάς...

(τρέχω να σώσω τις φωτο πριν χαθούνε... :142: )

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Kατεβάστε τις όσο είναι καιρός γιατί θα πέσει ψαλίδι:126:
Γιώργο, νομίζω πως έχει παρέλθει το χρονικό όριο μέσα στο οποίο επιτρέπεται σε έναν απλό χρήστη να κάνει Edit.

Μακάρι πάντως, αν αλλαχθούν οι φωτογραφίες, να μπουν καινούριες photo με τίποτα ωραίες υπάρξεις πάλι ώστε να έχει νόημα αυτό που έγραψα στο post #135.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ