- Reaction score
- 22.048
Απάντηση: Ενεργα ηχεια
Έλα ντε!
Έλα ντε!
Επειδή δεν κατάλαβα (εννοώ αν το λες ειρωνικά ή όντως με απορία:203 τι έγινε? Όντως το κατασκευάσατε και δεν έπαιζε τίποτα; Έφταιγαν τα μεγάφωνα?Έλα ντε!
:112:Η ξεροκεφαλιά μου φταίει, και ο κακός μου εαυτός...
Τιποτα κορνες ηταν?:143:Άσε ρε Βασίλη, αυτά τα μεγάφωνα με έχουν κάνει ρόμπα...
Παντως, πρεπει να παραδεχτεις φιλε Κωστα, οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Μη μου βάζεις ιδέες!
".....της ΄΄θρυλικής πιουριστικής΄΄ λύσης SET-ηχεία μονού μεγαφώνου ευρέως φάσματος(δίχως παθητικό κροσόβερ δηλαδή:126 να δοκιμάσει τί επίπτωση θα είχε η εφαρμογή διαφόρων αλγορίθμων DSP στην ακουστική απόδοση των ηχείων..."
Θα ήταν πράγματι ενδιαφέρον να δούμε σε πόσα δευτερόλεπτα θα "τα έπαιζε" η μονάδα ευρέως φάσματος, προσπαθώντας το DSP να κάνει το ηχείο να παίξει αξιοπρεπώς.
Δέχομαι μονάχα τα εύσημα του...μεσάζοντος:142:Εκτός από τα behringer βρήκα ένα ποιο "hi-end" μηχανακι το DEQX HDP-3 το οποίο μπορεί να μπει και σε σύστημα hi-endά(έχει βουρτσισμένο αλουμίνιο και μπλε λαμπάκια....). Το έχει δοκιμάσει κανείς? Απότι κατάλαβα αυτό το μηχάνημημα εκτός από ψηφιακό ενεργό crossover είναι και ισοσταθμιστής χώρου και έχει και volume control. Δηλαδή όλα σε ένα. Καλή περίπτωση φαίνεται.
http://www.lotusgroupusa.com/Granada.htmΘα ήταν πράγματι ενδιαφέρον να δούμε σε πόσα δευτερόλεπτα θα "τα έπαιζε" η μονάδα ευρέως φάσματος, προσπαθώντας το DSP να κάνει το ηχείο να παίξει αξιοπρεπώς.
Μιλάς για 10πλάσια και βάλε τιμή...Εκτός από τα behringer βρήκα ένα ποιο "hi-end" μηχανακι το DEQX HDP-3 το οποίο μπορεί να μπει και σε σύστημα hi-endά(έχει βουρτσισμένο αλουμίνιο και μπλε λαμπάκια....). Το έχει δοκιμάσει κανείς? Απότι κατάλαβα αυτό το μηχάνημημα εκτός από ψηφιακό ενεργό crossover είναι και ισοσταθμιστής χώρου και έχει και volume control. Δηλαδή όλα σε ένα. Καλή περίπτωση φαίνεται.
Ναι άλλα μην ξεχνάς ότι απευθύνεται σε hi-endάδες, οπότε φθηνό είναι..:138:Μιλάς για 10πλάσια και βάλε τιμή...