Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

Reaction score
39
Μια πολύ καλή λύση για στριμόκωλους χώρους.Πάρε ένα τηλ τον Αποστόλη μπάς και έχει κανένα να το ακούσεις.Αν δεν έχει κάνε ένα κόπο και άκου τα μικρα σετ,δλδ αυτό και αυτό.
Who is Apostolis?

Reaction score
39
Σε ευχαριστώ Σωτήρη για το πολύ ωραίο προπροηγούμενο topic που εστίαζες σε σημεία που πρέπει οποιοσδήποτε είναι στη θέση μου να δώσει βάση. Όπως ευχαριστώ και τον Αργύρη, το Γιώργο, τον Κώστα, το Γιάννη και όλους τους υπόλοιπους. Μακάρι να μπορούσα να πω και εγώ κάτι για τα περι αναγκαιότητας του sub που αναπτύχθηκε. Και όμως έκανα κάτι: Googlαρα το LFE…. Η δουλειά μου φταίει ρε παιδιά. Τι να πρωτοπρολάβω να μάθω; Θα την παλέψω όμως..

Αναφέρω μία μια τις σκέψεις μου και τα δεδομένα που υπάρχουν
Τηλεόραση: Υπολογίζω καμιά 50άρα όχι πολύ ακριβή γύρω στα 1.500 ευρώ. Όχι επειδή δε βλέπω. Βλέπω και μάλιστα αρκετα. Και ειδήσεις και εκπομπές και πολλή μπάλα!!!! Ο απίστευτα μικρός όμως κύκλος ζωής των μοντέλων σε τρελαίνει. (Εδώ και 3 χρόνια έχω μία Sony 40'' W2000 τότε τιμή ευκαιρία 2.000 ευρώ και Full HD!!!! μεγάλη ιστορία τότες.... Συνεπώς τι να λέμε)

Προτζέκτορ: Αναγκαστικά σε έναν από τους 3-4 διάσημους 1080 κατηγορίας τιμής 2000-2500 ευρώ (panasonic, epson, sony κτλ). Φυσικά και θα θέλω το 3D μου όταν με το καλό βγει αλλά μέχρι τότε...

Οθόνη: Αν σας πω ότι μου την παίζει απίστευτα που δε μπορώ να βάλω μεγαλύτερη από 2,00-2,10μ, τι θα μου πείτε; Σκέφτομαι να τη βάλω μεγαλύτερη να καλύπτει και την πόρτα και όποιος προλάβει να μπει σπίτι μπήκε! Δεν κάνω πλάκα. Για κόστος δεν έχω ιδέα. Αν θέλει κάποιος μου λέει (;;;;;;;ευρώ)

Μέσο προβολής. Μέχρι ξεκαθάρισμα του 3D τοπίου μένω στο ακούραστο PS3. Άλλωστε τα θεάματα μου είναι σχεδόν αποκλειστικά hd υλικό ταινίες - σειρές σε σκληρούς των 5ΤΒ συνολικά. Υπάρχει και ένα WD HD TV και έχω προπαραγγείλει το Xtreamer Pro συν το Etrayz για να εκμεταλλευτώ τα 8 TB που θα μου δώσουν..(ενδιαφέρουσα πάντως η πληροφορία του Γιώργου για το καινούργιο 3d player). Προς το παρόν λοιπόν 0 ευρώ

Ενισχυτής: και εδώ μπαίνει το θέμα του 3d (hdmi 1.4). Αναλόγως και των ηχείων τώρα θα πάμε σε κάτι καλό AV και αν είναι απαραίτητο σε τελικό. Έστω 1.500

Άρα είμαστε στα 5.000 με 5.500 ευρώ συν το κόστος του πανιού για να πάμε στα ηχεία...
Σε ηχεία και sub ας παίξουμε στα 3 με 3,5 χιλιάρικα και άλλο 1 στο πανί για να βγούμε σύνολο 9-10.000 και αν μείνουν ρέστα θα βρούμε τι θα βελτιώσουμε – προσθέσουμε…

Ηχεία: Θέλω ένα σύστημα 7 ηχείων και sub αρκετά καλό ώστε αν το αλλάξω σύντομα να γίνει για λόγους τρέλας-λόξας και όχι από πλευράς ανεπαρκούς απόδοσης. Δυστυχώς ο χώρος με περιορίζει, άρα θέλω:
Όλα στον τοίχο (τα 3 μπροστινά μάλιστα όλα δίπλα δίπλα σε τοίχο των 2,30μ) και μάλιστα όσο πιο μοντέρνα γίνεται για να ταιριάξουν αρμονικά κρεμασμένα στον τοίχο με το υπόλοιπο σπίτι. Δε μου αρέσουν τα μικρά δορυφοράκια ή τα κλασικά ορθογώνια επίπλου.

Από άποψης χρημα΄των τα βάρος θα πέσει μπροστά και στο sub

Σε αυτό το στυλ μου μοιάζουν να είναι τα Atlantic Technology FS-5000.
Τα έχει ακούσει κάποιος; Ξέρετε τιμή και με ποια surround και sub μπορούν να συνδυαστούν σωστά;

Όπως μου αρέσουν και τα Jamo D6 PEX7.1

Τέλος είμαι Κρήτη και αυτό δυσκολεύει τις ακροάσεις….

Reaction score
15.548
Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

δες πρωτα πως μπορεις να παρεις 1 η 2 τετοια 10" η 12" και αν μπαινουν μπροστα στον χωρο σου λογο μεγεθους...

Τα υπολοιπα ειναι πολυ ποιο απλα......

Reaction score
150
Σε ευχαριστώ Σωτήρη για το πολύ ωραίο προπροηγούμενο topic που εστίαζες σε σημεία που πρέπει οποιοσδήποτε είναι στη θέση μου να δώσει βάση. Όπως ευχαριστώ και τον Αργύρη, το Γιώργο, τον Κώστα, το Γιάννη και όλους τους υπόλοιπους. Μακάρι να μπορούσα να πω και εγώ κάτι για τα περι αναγκαιότητας του sub που αναπτύχθηκε. Και όμως έκανα κάτι: Googlαρα το LFE…. Η δουλειά μου φταίει ρε παιδιά. Τι να πρωτοπρολάβω να μάθω; Θα την παλέψω όμως..
Μην αγχώνεσαι έχεις όλο το χρόνο να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Αυτή είναι και η ομορφιά του χομπι.

Αναφέρω μία μια τις σκέψεις μου και τα δεδομένα που υπάρχουν
Τηλεόραση: Υπολογίζω καμιά 50άρα όχι πολύ ακριβή γύρω στα 1.500 ευρώ. Όχι επειδή δε βλέπω. Βλέπω και μάλιστα αρκετα. Και ειδήσεις και εκπομπές και πολλή μπάλα!!!! Ο απίστευτα μικρός όμως κύκλος ζωής των μοντέλων σε τρελαίνει. (Εδώ και 3 χρόνια έχω μία Sony 40'' W2000 τότε τιμή ευκαιρία 2.000 ευρώ και Full HD!!!! μεγάλη ιστορία τότες.... Συνεπώς τι να λέμε)
Και καλά θα κάνεις εφ'όσον θα πάρεις και προβολέα και μάλιστα να το ψάξεις καλά γιατί σκάνε διάφορες ευκαιρίες. Έχει πολλές και μέχρι 1300.

Προτζέκτορ: Αναγκαστικά σε έναν από τους 3-4 διάσημους 1080 κατηγορίας τιμής 2000-2500 ευρώ (panasonic, epson, sony κτλ). Φυσικά και θα θέλω το 3D μου όταν με το καλό βγει αλλά μέχρι τότε...
BenQ W6000 (2180 Ευρώ στο skroytz) ή Optoma HD82 σε DLP ή Epson TW5500 σε LCD.
Δηλαδή ούτε καν 2500 αν θες τη γνώμη μου οπότε είσαι σύνολο

Δηλαδή μπορείς με 3500 να καθαρίσεις από TV και Projector.

Οθόνη: Αν σας πω ότι μου την παίζει απίστευτα που δε μπορώ να βάλω μεγαλύτερη από 2,00-2,10μ, τι θα μου πείτε; Σκέφτομαι να τη βάλω μεγαλύτερη να καλύπτει και την πόρτα και όποιος προλάβει να μπει σπίτι μπήκε! Δεν κάνω πλάκα. Για κόστος δεν έχω ιδέα. Αν θέλει κάποιος μου λέει (;;;;;;;ευρώ)
ΟΘόνη περίπου 110" ηλεκτρική βρίσκες και με 1300-1500 ευρώ περίπου και με εντατήρες. Αν πας σε μικρότερη όπως λες και λίγο φθηνότερα.

Άρα με 4800 τελειώνεις με τα TV/Οθόνη/Projector.

Μέσο προβολής. Μέχρι ξεκαθάρισμα του 3D τοπίου μένω στο ακούραστο PS3. Άλλωστε τα θεάματα μου είναι σχεδόν αποκλειστικά hd υλικό ταινίες - σειρές σε σκληρούς των 5ΤΒ συνολικά. Υπάρχει και ένα WD HD TV και έχω προπαραγγείλει το Xtreamer Pro συν το Etrayz για να εκμεταλλευτώ τα 8 TB που θα μου δώσουν..(ενδιαφέρουσα πάντως η πληροφορία του Γιώργου για το καινούργιο 3d player). Προς το παρόν λοιπόν 0 ευρώ

Εκεί μένεις λοιπόν όπως είσαι.

Ενισχυτής: και εδώ μπαίνει το θέμα του 3d (hdmi 1.4). Αναλόγως και των ηχείων τώρα θα πάμε σε κάτι καλό AV και αν είναι απαραίτητο σε τελικό. Έστω 1.500
Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα μέχρι και μεταχειρισμένο ή κάποια ευκαιρία έστω και παλαιότερου μοντέλου υπό προϋποθέσεις βέβαια. Ποιες είναι αυτές? HDMI 1.3 και να υποστηρίζει τα νέα φορμά ήχου.

Με άλλα λόγια με περίπου 800-1000 ευρώ ίσως βρεις λίγο παλαιότερο μηχανημα μεγαλύρερης κατηγορίας και με δυνατότερα ενισχυτικά στάδια. Αυτό αργότερα το δίνεςι με πολύ μικρή χασούρα και όταν ανασάνεις αγοράζεις πια έναν νέο με HDMI 1.4 το οποίο για αρκετό καιρό ακόμα θα σου είναι άχρηστο.

Οπότε με 5600-5800 τελείωνεις με τα παραπάνω και απελευθερώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους για Ηχεία που θα τα κρατήσεις και κάποια χρόνια.

Άρα είμαστε στα 5.000 με 5.500 ευρώ συν το κόστος του πανιού για να πάμε στα ηχεία...
Σε ηχεία και sub ας παίξουμε στα 3 με 3,5 χιλιάρικα και άλλο 1 στο πανί για να βγούμε σύνολο 9-10.000 και αν μείνουν ρέστα θα βρούμε τι θα βελτιώσουμε – προσθέσουμε…

Με αυτά που σου είπα σου μένουν 4000-4200 για ηχεία.

Ηχεία: Θέλω ένα σύστημα 7 ηχείων και sub αρκετά καλό ώστε αν το αλλάξω σύντομα να γίνει για λόγους τρέλας-λόξας και όχι από πλευράς ανεπαρκούς απόδοσης. Δυστυχώς ο χώρος με περιορίζει, άρα θέλω:

Όλα στον τοίχο (τα 3 μπροστινά μάλιστα όλα δίπλα δίπλα σε τοίχο των 2,30μ) και μάλιστα όσο πιο μοντέρνα γίνεται για να ταιριάξουν αρμονικά κρεμασμένα στον τοίχο με το υπόλοιπο σπίτι. Δε μου αρέσουν τα μικρά δορυφοράκια ή τα κλασικά ορθογώνια επίπλου.

Από άποψης χρημα΄των τα βάρος θα πέσει μπροστά και στο sub
Εδώ τα πράγματα πιέζονται και αν θες τη φιλική μου συμβουλή ξεκίνα με 5.1 και στο λέει κάποιος που έχει 11 ηχεια (9.2) γαϊδούρια.

Και πιο εύκολα θα τα στήσεις γιατί έχεις περίεργο χώρο και με φοβίζει αλλά και καλύτερα ηχεία θα πάρεις ενώ θα δουλεύει και ο ενισχυτής σου πιο εύκολα.

Έχε υπ'όψιν σου ότι ελάχιστες ταινίες έχουν 7.1.

Για το sub αν σε ενδιαφέρει το δυνατο μπάσο καβαλάς το 1000 και πας σε κάτι τέτοιο

Στη θέση θα έβαζα στην άκρη τα όσα χρήματα διαθέτω ΤΩΡΑ για sub π.χ. 700-800 ευρώ και θα αγόραζα το sub αργότερα όταν θα είχα τα υπόλοιπα. Αυτο στη φώτο είναι το SVS-PB12 Plus και θα σου κοστίσει 1300 + μεταφορικά.

Σε αυτό το στυλ μου μοιάζουν να είναι τα Atlantic Technology FS-5000.
Τα έχει ακούσει κάποιος; Ξέρετε τιμή και με ποια surround και sub μπορούν να συνδυαστούν σωστά;
Αυτό δεν είανι δύσκολο αν μπεις στην Twindigital.gr θα βρεις τα τηλέφωνα και μπορείς να πάρεις εκεί να σου πουν.

Το θέμα είναι σε τι ηχεία θα καταλήξεις.

Όπως μου αρέσουν και τα Jamo D6 PEX7.1
Τα Jamo γενικά έχουν καλό όνομα στο Home Cinema αλλά μουσικά δεν ξέρω πως τα πάνε και το πρόβλημα είναι που να τα ακούσεις.

Πρέπει να επιλέξεις τι ηχεια θέλεις. Με άλλα λόγια πολλά από τα Home Cinema πακέτα θα σου κάνουν γερό σαματά και θα βγάλουν καλές στάθμες στο χώρο σου στις ταινίες αλλά μουσικά ενδέχεται να υστερούν. Και αυτό θα το καταλάβεις αν τα συγκρίνεις με μουσικά ηχεια βάσης ή και bookshelf.

Μακάρι να μπορούσες να κάνεις ακροάσεις ώστε να δεις και ο ίδιος.

Τέλος είμαι Κρήτη και αυτό δυσκολεύει τις ακροάσεις….
Αυτό είναι ένα μικρό θέμα οπότε θα πρέπει να διαβάσεις πολύ!! Πολύ!

Τι μαγαζιά έχει στην Κρήτη και με τι Ηχεία?

Πάντως αν θέλεις άκουσε με και από τα 4200 που περισσεύουν για ηχεία κάνε το εξής:

- 800 Ευρώ στην άκρη για μελλοντική αγορά sub (άλλα 500-600 να μεζέψεις δηλαδή).

- Να πας σε 5.1 και στο μέλλον βλέπεις.

- Στο χώρο που βλέπω Θα έβαζα μόνο μονόπολα και θα μπορούσες να κάνεις και πολυ ωράι συνδυασμό με 4 ίδια + 1 κεντρικό. Εδώ βέβαια είναι θέμα πως θα ρυθμίσεις το sub σωστά αλλά να έβρισκες τρόπο να το κάνεις θα είχες πολύ καλό ήχο.

Με αυτή τη λύση εννοώ δύο καλά Bookshelf μπροστά με ένα καλό κεντρικό και δυο φθηνότερα για το surround. Έτσι θα ακούς καλά μουσική όταν ολοκληρωθει.

Άλλη λύση είναι δυο floorstanding ηχεία με μεγαλύτερα γουφερ αλλά το budget μας περιορίζει.

Θα κοιτούσα και λύσεις σε ηχεία της Monitor Audio, κάποια JBL, τα HECO που σου είπε ο φίλος μας, B&W σειρά 600.

Σκέψου λίγο και θα τα ξαναπούμε.

Reaction score
39
Τι μαγαζιά έχει στην Κρήτη και με τι Ηχεία?
Ευχαριστώ πολύ.

Στο Ηράλειο υπάρχει ουσιαστικά αυτό.

Είναι το μαγαζί που μου έχει προτείνει ότι έχω προαναφέρει (πολύ focal, system audio, sunfire κτλ...)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γυρω στα 1100 ευρω χτυπας ενα 15ιντσο ερθ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Για ενισχυτή κοίτα μια εδώ να δεις τί έχει αρχίσει να κυκλοφορεί με hdmi 1.4.Mε 700-800ε έχεις νέο μοντελάκι με σούπερ χαρακτηριστικά.Αν θελήσεις παραπάνω δύναμη κοτσάρεις έναν πολυκάναλο τελικό.
Όσον αφορά τα ηχεία:
Τα klipsch είναι τρομερά σε h-c αλλά κάπως ''ιδιαίτερα''(IMHO) στην μουσική.
Για τα focal δεν είχα ποτέ καλή εντύπωση(τα βρίσκω κάπως κουραστικά στις υψηλές) αλλά δεν πάει να πεί ότι έχω δίκιο.Το γούστο μου είναι αυτό.Δεν είναι τυχαία εταιρία,έχει τρομερή τεχνογνωσία και από κατασκευή και desing είναι τρομερά(έχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φινίρισμα).
Τηλεόραση πλάσμα ή lcd;
Θα παίζει σε συνθήκες έντονου φωτισμού;Αν ναί τότε προτίμησε lcd,αν όχι κοίτα για πλασμα.Α,μην πάς πάνω από 46'' αν είναι να βάλεις προβολέα.Το θεωρώ πλεονασμό.

Reaction score
39
Μόλις γνωρίστηκα τηλεφωνικώς με τον Αποστόλη. Πολύ χρήσιμη συνομιλία, ομολογώ. Με βλέπω Αθήνα για ακροάσεις...

Reaction score
15.548

Σε καποια σημεια δεν θα συφωνησω με τον Σωτηρη...

1)ενα sub = κανενα....!!!!(ειναι σαν τα παιδια)
Κανεις δεν μενει με ενα.....θελουμε δεν θελουμε ο χωρος γεμιζει μονο με δυο sub...και τα συγκεκριμενα πρεπει να ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα τους......

Το ιδιο εκανε και εκεινος πηρε 2 και ας εχει θηρια ηχεια..:137:

Προτεινω λοπον στα ιδια λεφτα(με το ενα που σου προτεινε ο Σωτηρης) δυο 12αρια της ιδιας εταιριας που σου προτεινε ο Γιωργος...

Απο θεμα sub εισαι οκ ....παει αυτο....

2)Τα L-R να ειναι βασης.....ξεχνα τα δαπεδου μιας και χωρο θα σου φανε και απο ποιοτητα θα ειναι πισω σε σχεση με τα βασης στην ιδια τιμη...

Τα βασης επισης μπορουν ευκολα να μετακινηθουν εαν ειναι σε βαση και φυσικα μπορεις να τα αναρτησης και σε τοιχο με καποια ειδικη βαση με μπρατσο....δλδ μπορεις να εχεις περισοτερες επιλογες.....

Οποτε εχωντας τα ηχεια βασεις καλα και τα δυο sub καλα εισαι πληρες ακουστικα και για μουσικη καλη και για σινεμα καλο...
Επισης θα δεσουν πολυ καλυτερα και με το κεντρικο σου τα βασης..

Το L-C-R-SUB ειναι πολυ βασικο κομματι....

Τα περιφερικα τωρα και σαν καλυτερη λυση ειναι 2 διπολα στα πλαινα μιας και θα ειναι κοντα και 2 μονοπολα πισω μιας και θα ειναι λιγο μακρια,οποτε δεν θα εχεις προβλημα κατευθηντικοτητας του ηχου.......αλλα και αυτα εαν θελεις μπορεις να τα βαλεις διπολα....

Αφου γνωρισες και τον Τολη θα τα δεις ολα....

Οποτε εχωντας ολα τα ηχεια μικρα αλλα ποιοτικα στον ηχο δεν θα χρειαστεις πολυ δυνατο AV και μπορεις να παρεις εναν καινουριο AV με 1.4 hdmi + αυτο.......:137: οποτε θα εισαι μια χαρα και μουσικα και κινηματογραφικα..εχωντας δωσει λιγα για ενυσχητικα με καλο αποτελεσμα ηχητικο....οβερολ.....

Αυτα.....

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

Σε καποια σημεια δεν θα συφωνησω με τον Σωτηρη...

1)ενα sub = κανενα....!!!!(ειναι σαν τα παιδια)
Κανεις δεν μενει με ενα.....θελουμε δεν θελουμε ο χωρος γεμιζει μονο με δυο sub...και τα συγκεκριμενα πρεπει να ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα τους......

Το ιδιο εκανε και εκεινος πηρε 2 και ας εχει θηρια ηχεια..:137:

Προτεινω λοπον στα ιδια λεφτα(με το ενα που σου προτεινε ο Σωτηρης) δυο 12αρια της ιδιας εταιριας που σου προτεινε ο Γιωργος...

Απο θεμα sub εισαι οκ ....παει αυτο....

2)Τα L-R να ειναι βασης.....ξεχνα τα δαπεδου μιας και χωρο θα σου φανε και απο ποιοτητα θα ειναι πισω σε σχεση με τα βασης στην ιδια τιμη...

Τα βασης επισης μπορουν ευκολα να μετακινηθουν εαν ειναι σε βαση και φυσικα μπορεις να τα αναρτησης και σε τοιχο με καποια ειδικη βαση με μπρατσο....δλδ μπορεις να εχεις περισοτερες επιλογες.....

Οποτε εχωντας τα ηχεια βασεις καλα και τα δυο sub καλα εισαι πληρες ακουστικα και για μουσικη καλη και για σινεμα καλο...
Επισης θα δεσουν πολυ καλυτερα και με το κεντρικο σου τα βασης..

Το L-C-R-SUB ειναι πολυ βασικο κομματι....

Τα περιφερικα τωρα και σαν καλυτερη λυση ειναι 2 διπολα στα πλαινα μιας και θα ειναι κοντα και 2 μονοπολα πισω μιας και θα ειναι λιγο μακρια,οποτε δεν θα εχεις προβλημα κατευθηντικοτητας του ηχου.......αλλα και αυτα εαν θελεις μπορεις να τα βαλεις διπολα....

Αφου γνωρισες και τον Τολη θα τα δεις ολα....

Οποτε εχωντας ολα τα ηχεια μικρα αλλα ποιοτικα στον ηχο δεν θα χρειαστεις πολυ δυνατο AV και μπορεις να παρεις εναν καινουριο AV με 1.4 hdmi + αυτο.......:137: οποτε θα εισαι μια χαρα και μουσικα και κινηματογραφικα..εχωντας δωσει λιγα για ενυσχητικα με καλο αποτελεσμα ηχητικο....οβερολ.....

Αυτα.....

Για 2 sub δεν ξέρω (που θα τα βάλω-χωρέσω;) αλλά γενικά συμφωνώ με όσα λες.

Για την System audio (δανέζικη αν δεν κάνω λάθος έχει και κάποια όμορφα ηχεία τοίχου), έχει κάποιος άποψη;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Για την System audio (δανέζικη αν δεν κάνω λάθος έχει και κάποια όμορφα ηχεία τοίχου), έχει κάποιος άποψη;
Tα δαπέδου και βάσης είναι πολύ καλά σε μουσική.Σε h-c δεν ξέρω.
Σε απασχολεί το χρώμα;

Reaction score
150

γυρω στα 1100 ευρω χτυπας ενα 15ιντσο ερθ

Και καααααααααααααααααποια στιγμή στο βαθυυυυυυυυυυυυ μεεεεεεεεεελον σου εεεεεεεεεεεερχεται!

Reaction score
150

Τσσ τσσ τσ...μα δεν κατάλαβες που το πάω. Να πάρει τώρα ένα 12 Plus με σκοπό να πάρει άλλο ένα στο μέλλον!:141:

Κι εγω κάποια στιγμή άλλ δυο sub παίζει να τα χτυπήσω....όχι γιατί τα χρειάζομαι αλλά να...με δυο sub θα μείνω?

Διαβαζα όμως μια μελέτη εχθές και πάνω απο 4 sub υπάρχει ΣΑΦΗΣ φθίνουσα απόδοση.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

Κι εγω κάποια στιγμή άλλ δυο sub παίζει να τα χτυπήσω....όχι γιατί τα χρειάζομαι αλλά να...με δυο sub θα μείνω?

Διαβαζα όμως μια μελέτη εχθές και πάνω απο 4 sub υπάρχει ΣΑΦΗΣ φθίνουσα απόδοση.
θα εισαι στο οριο....:116:

Μην κανς μαλα$#^$#^ες......stop.....

ξεκολα.....stop.....

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

Απο οτι βλεπω πας για κρεμαστα και ομορφα.....:116:

Τα κρεμαστα που θα τα βαλεις...αφου ο τοιχος σου θα ειναι ολος οθονη...?

Κατω απο την οθονη τι θα εχεις...?

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..

Απο οτι βλεπω πας για κρεμαστα και ομορφα.....:116:

Τα κρεμαστα που θα τα βαλεις...αφου ο τοιχος σου θα ειναι ολος οθονη...?

Κατω απο την οθονη τι θα εχεις...?
κάτω από την οθόνη και πάνω από το έπιπλο λέω να μπουν και τα τρία στη σειρά σε έναν χώρο που τον υπολογίζω σε 2,30 μήκος x 0,50 ύψος. Και αν και τα τρία έμπαιναν οριζόντια ακόμα καλύτερα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale