Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

"Krell has "A 32 bit dual core DSP running at 1.8 giga operations per second computes equalizer filter coefficients and applies individual curves to each of the 8.4 output channels"

Ρε παιδιά το εχω απορία γιατί 8,4 ο krell? βάζει 2πλό κεντρικό? Γιατί το μόνο config που βγαίνει αυτό είναι.Εντάξει το .4 το καταλαβαίνω , αλλά το 8 δεν μου κάθε ται καλά.
Η denon, εδω και 2 και χρόνια εχει 9,3 , το κακό με δαύτον αν δεν είναι αναβαθμίσιμος , ε'ιναι οτι δεν θα παίζει dsx, iiz, ξέρω θα μου πείτε χεστήκατε , και με το δίκιο σας.
Πάντως το μηχάνημα είναι τίγκα στο υλικό μέσα.Κάποια πηγή που έλεγε οτι εχει avp μέσα εχει χαθεί.Αμερικάνος απο το NY. Οταν μάθω περαιτέρω θα σας πω.
Δε λεω καλό το εργαλείο , αλλά 30κ είναι κάπως πολλά ρε παιδί μου.
Βέβαια σαφώς και δεν απευθύνεται σε μένα.Εγω μένω με τον "ταπεινό μου avp"

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Εδώ είναι που κάνεις το μεγάλο λάθος.
1ον γιατί καμία απ αυτές τις εταιρίες δεν θα φτιάξει δικό της κύκλωμα αλλά θα αγοράσει απο έτοιμα(σιγά μην την πατήσουν σαν την Parasound)
2ον γιατί για να πάρουν compliance θα πρέπει να τηρήσουν κάποιες απαιτήσεις του hdmi org για upscale αναλογικών σημάτων και κλειδωμάτων σε ψηφιακό επίπεδο.
Δεν πιστεύω να το εννοείς αυτό γιώργο περί upscale αναλογικού σήματος σε 4κ ,μιλάμε για το ανέκδοτο της βραδιάς ετσι?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014

Εχω δοκιμάσει upscale απο nova , tv, dvd, και έβαλα τα γέλια .
Το μόνο το οποίο κάπως ψιλοστέκει είναι το dvd upscale , αλλά και αυτό μπροστά στο blue ray είναι αστείο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Εδώ είναι που κάνεις το μεγάλο λάθος.
1ον γιατί καμία απ αυτές τις εταιρίες δεν θα φτιάξει δικό της κύκλωμα αλλά θα αγοράσει απο έτοιμα(σιγά μην την πατήσουν σαν την Parasound)
2ον γιατί για να πάρουν compliance θα πρέπει να τηρήσουν κάποιες απαιτήσεις του hdmi org για upscale αναλογικών σημάτων και κλειδωμάτων σε ψηφιακό επίπεδο.

George δεν νομίζω μεγάλα μαγαζιά σαν την d&m holdings , να εχουν πρόβλημα σε κάτι τέτοιο.Αλοίμονο.Φιάχνουν δικά τους κυκλώματα , όπως έκαναν και με το denon link για πλάκα.Οσο για το compliance και πάλι έχουν τρόπους όταν θέλουν.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014

ΑRCAM FMJ AV888 (σωστο)

Κώστα sorry κιόλας , αλλά πιο άδειο δεν θα μπορούσε να είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Μην παρεξηγηθώ , λέω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.:116:

Reaction score
15.543

Κώστα sorry κιόλας , αλλά πιο άδειο δεν θα μπορούσε να είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Μην παρεξηγηθώ , λέω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

εγω φταιω....:112::116:

λες να εβγαλε τα μισα και το εβγαλε φοτο......:112::116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Δεν πιστεύω να το εννοείς αυτό γιώργο περί upscale αναλογικού σήματος σε 4κ ,μιλάμε για το ανέκδοτο της βραδιάς ετσι?
Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά τι ορίζει το Hdmi.
Και ναί κάθε διάυλος ψηφιακής επικοινωνίας πρέπει να κάνει upscale,αν όχι το μέγιστο την ανάλυσης τουλάχιστον στην αμέσως κατώτερη μορφή της.
Εξάλλου το upscale μπορεί να αφορά και blu ray σε 4k.

Απ την στγμή όμως που το hdmi αφήνει τους κατασκευαστές να επιλέξουν τι ακριβώς θα κάνουν αναμένονται πολλά κουτσά 1.4 για αρχή
Are manufacturers required to implement all of the new HDMI 1.4 features?
No. HDMI technology is designed to enable a wide variety of manufacturers in different markets to implement the feature sets that work best for their customers.

Reaction score
150
Όταν μιλάμε για upscale μιλάμε για 1080p σε 4K όχι DVD.

Επίσης ούτε passthrough είναι εύκολο να κάνεις το 4K χωρίς χοντρές αλλαγές.

Μιλάμε για τετραπλάσια ανάλυση!

Τα μόνα μηχανήματα που διαχειρίζονται τέτοιες αναλύσεις είναι τα PC που θα είναι και τα πρώτα που θα κάνουν και upscale.

Μιλάμε για υπολογιστική ισχύ που κανένα DSPακι από αυτά που φοράνε η Προ δεν έχει αυτή τη στιγμή παρά μόνο η κάρτες της ATI και της NVIDIA. Δηλαδή το κάνουν είδη με κάρτα ATI και το Player της Arcsoft.

Βασικά απόρω γιατί δε βάζουν έναν I-core 7 και ένα τσιπάκι της ΑΤΙ σε κάθε προ να τελειώνουμε με τα ψοφια!

Η Sim2 για παράδειγμα το πακέτο 3D που προσφέρει έρχεται με ένα "ειδικό" HTPC που παίζει το 3D υλικό για τους δυο προβολείς.

Το ίδιο και στο D-Cinema.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι τσάμπα σκάμε γιατί μεχρί να τα χρειαστούμε όπως είπα αυτοί εδώ οι ΠΡΟ θα είναι καυκαλα!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

σωτηρη εχουμε ξαναπει οτι το μηχανακι αν δεν αγοραζεται απο ενα κολλημενο, οποτε δεν τον νοιαζει τιποτα.
Κρινεται εκ του αποτελεσματος.Κανεις δεν αμφισβητει τον ηχο της krell
respect

Αν τα 30,000 του είναι σαν να δίνω εγώ 2,000 σιγά μη σκάσει...

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Βασικά απόρω γιατί δε βάζουν έναν I-core 7 και ένα τσιπάκι της ΑΤΙ σε κάθε προ να τελειώνουμε με τα ψοφια

:143::143:

Reaction score
460

Aλλη μια.
Γιαννη καλημερα και καλη εβδομαδα εισαι σιγουρος οτι αυτες οι δυο φωτο ειναι απο τον ιδιο προ?γιατι βλεπω διαφορες στις καλωδιωσεις.

Reaction score
460

Μην παρεξηγηθώ , λέω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.:116:
Αυτο το μηχανακι εχει πολυ αποθηκευτικο χωρο.

Reaction score
15.543

Αυτο που προσεξα στα εσωτερικα τους οταν εψαχνα,ειδα οτι και τα προηγουμενης γενιας μοντελα(στα περισοτερα)εχουν το ιδιο στησιμο μεσα...

Και στον denon το κακο ειναι οτι κουβαλαει και την τροφοδοσια ...!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid