- Reaction score
- 460
Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)
Γαργαλιστικο νουμερο!!
Γαργαλιστικο νουμερο!!
Oι εικόνες των εσωτερικών δεν μπορούν να μπούν στα αρχικά ποστ γιατί κάθε πόστ δέχεται μέχρι 4 εικόνες.Αν βάλω και άλλες θα υπάρχουν σκέτα links και όχι οι φωτογραφίες.Μεσα σε αυτο το παρα πολυ χρησιμο ποστ που ξεκινησε ο ταλαντουχος Γιωργος εχουν αναρτηθει παρα πολλα και μερικες φορες ιδιες εικονες,μηπως μπορεις κυριε συντονιστα να βαλεις ενα νοικοκυρεμα στις εικονες δηλ να ειναι ολες μαζεμενες στο αρχικο σταδιο(οπου ξεκινησες να παραθετεις τις εικονες) και οχι σκορπιες γιατι ειναι καποιες αλλου για αλλου.
Οι έχοντες τον κάνουν κουτί μετά ας τον κάνουν.Eπειτα απο ολες τις τοποθετησεις φιλων και γνωστων,και μεσα απο το site και εξω απο αυτο καταληγω να πω και εγω τα εξης, η επιλογη ενος μηχανηματος που αφορα τον οικιακο κινηματογραφο θελει πολυ καλες γνωσεις τις οποιες εαν δεν τις εχεις πρεπει να συμβουλευτεις καποιους γνωστες του αντικειμενου τους οποιους να εμπιστευτεις και να τους αξιολογεις αναλογα με αυτα που λενε και πρατουν και στα δικα τους συστηματα,επειτα η επιλογη ενος μηχανηματος πρεπει να γινει με γνωμονα τις επιδοσεις που υπαγορευουν τα οπτικοακουστικα μεσα και μετα το δυσκολο κομματι το οικονομικο!Εκει τα πραγματα ψιλομπευρδεονται απο την στιγμη που μιλαμε(για τα τερατα του χωρου)για καποιες χιλιαδες η ακομη και δεκαδες χιλιαδες ευρω.Ας ξεκινησω με δεδομενο οτι τα εχεις.Υπαρχουν δυο ομαδες αγοραστων που τα εχουν,αυτοι που απλως φωναζουν καποιον και τους τα στηνει ανευ κοστολογικο οριο και τα δινουν για να λενε οτι εχουν hc και καλουν που και που καποιους φιλους για να δουν μια ταινια(1 φορα τον μηνα και αν)αυτος για να δειξει το οικονομικο επιπεδο του και οι καλεσμενοι να απολαυσουν δυο ωρες υπεροχης θεασης και ηχητικης νιρβανας.Αυτον τον τυπο λοιπον δεν τον ενδιαφερει αν αλλαξει η τεχνολογια και εφοσων δεν εχει δεθει ψυχολογικα με το ολο concept παρα μονο εφετζιδοοικονομικα τοτε δεν τον ενδιαφερει να κανει τον πανακριβο προ του κουτι φυλαξης αντικειμενων(οπως ανεφερε επιτυχως και ο Αργυρης).Τωρα παμε σε αυτον που εχει την οικονομικη δυνατοτητα και αγοραζει μηχανηματα για την αγαπη και τον σεβασμο του προς την μουσικη και την θεαση.Αυτος ερχεται στην χειροτερη θεση,οταν εχει ακριβοπληρωσει ενα μηχανακι και εχει δεθει μαζι του και λογω κοστους αποκτησης αλλα και λογω των καταπληκτικων στιγμων που εζησε μαζι του και παραλληλα εχει δεθει μαζι του και ψυχολογικα.Πως αυτος ο ανθρωπος θα νοιωσει οταν το ακριβοπληρωμενο του μηχανακι ενω εχει χρονια ζωης μπροστα του εχει πεθανει και δεν μπορει να συμβαδισει με την τρεχουσα τεχνολογια?ΔΡΑΜΑ η κατασταση.Ας μην ανοιξω καθολου την περιπτωση που καποιοι εχουν χρεωθει φουλ για να στησουν το συστημα της αρεσκειας τους και πριν ακομη το εξωφλησουν ο προ και ο προβολεας ειναι πλεον διακοσμητικοι(καλα ο προβολεας τον αποδεχεσαι καπως αλλα ο προ?)Τελικα τι γινεται?Τινω να διαμορφωσω την εξης αποψη και να μην σας κουραζω αλλο,αγοραζουμε ευελικτα φθηνα μηχανακια με τον οποιο μικρο συμβιβασμο σε εικονα και ηχο(εως 3000ε)ξερωντας οτι σε περιπου 2-3 ετη θα ειναι μουσιακα και η θα τα βαλουμε στο ραφι προς θυμιση παλαιοτερων εποχων η τα πουλαμε σε καποιον αδαη κοψοχρονια!Συγνωμη εαν σας κουρασα και ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσατε να το διαβασετε.
Mιλάς για τον NAD;περσι τετοιο καιρο , πριν καν μαθουμε πολλα πολλα
οι καναδοι (αυτοι εχουν αναλαβει το θεμα απγκρειντ) απαντουσαν ...
You must upgrade with the VM100 to get all the HD audio features with the AM100. It is dependent upon the HDMI video for the HD audio.
Hope is helps,
Meegan
Νομιζω και λογω της εποχης που διανυουμε ΝΑΙ!!!!!!1800 ευρω και δεν πουλιεται πατριωτη.
http://audioevolution.gr/second_focus.asp?id=111&page=2
και μιλαμε για συσκευη ασημογιαλιστη.Το εβλεπες και μαρμαρωνες.Τωρα εχει μια θεση στο μουσειο.
Μονο οι εχοντες και κολλημενοι θα ξανακανε το ιδιο λαθος για δευτερη φορα.
Για δεν ειναι ετσι?
τα εχω καλομαθημενα βρε Γιωργο μου και φαντασου τι θα πει και ο πνευματικος τους πατερας(Ν.Αρβανιτακης)μπορει να προσφυγει στην δικαιοσυνη και να μου παρει την επιμελεια τους λογω κακης διαπαιδαγωγησης!!Οι έχοντες τον κάνουν κουτί μετά ας τον κάνουν.
Οι υπόλοποιαν,ανάλογα της τσέπης και των απαιτήσεων τους,αγοράζουν το αντίστοιχο μηαχανάκι.
Βέλτιστη αγορά αυτή την στιγμή;Ο onkyo για κάποιον που το κόστος του δεν θα του αλλάξει την ζωή(δάνειο για να τον αγοράσει ή να στερηθεί κάτι άλλο)
Τα μόνα μηχανάκια που ίσως να αξίζουν επένδυσης(τουλάχιστον βαση αρχιτεκτονικής) είναι ο Νad και o Krell.Χωρίς όμως να είναι 100% εγκυρο.Aλλά μιλάμε για τρελλά κοστολόγια που αγοράζεις αυτοκίνητο(και στην περίπτωση του Krell πολυτελείας!)
Αλλιώς υπομονή κανα 3μηνο να δούμε τι καλό θα σκάσει μύτη σε ολοκληρωμένους.
Βρε Αντώνη δώκε εκεί κανα 500άρικο,πάρε έναν οικονομικό ολοκληρωμένο,να κάνεις την πλάκα σου για μερικούς μήνες και μετά βλέπεις τι θα σκάσει μύτη.
Νομίζεις ότι θα παρεξηγηθούν τα jbl;Δεστο σαν ένα πείραμα να δεις τί κάνουν οι ευκολίες της hdmi.
Πως κρινεις αυτο το μηχανημα των 8500ε(με αυστηρα κριτηρια)το θεμα της ενσωματωμενης τροφοδοσιας?
ναι , αλλα ειναι φτηνιαρικος μπροστα στους προγονους τουMιλάς για τον NAD;
Ε,ας κάνει ο πνευματικός κανα δωράκι στα ''βαπτιστήρια'' του:116:.Πάσχα είχαμε..τα εχω καλομαθημενα βρε Γιωργο μου και φαντασου τι θα πει και ο πνευματικος τους πατερας(Ν.Αρβανιτακης)μπορει να προσφυγει στην δικαιοσυνη και να μου παρει την επιμελεια τους λογω κακης διαπαιδαγωγησης!!
Έλα μου ντε..Γιατί ποιό μηχάνημα εχει ξεχωριστό τροφοδοτικό?
Απο οτι καταλαβα και εγω ο καλλιτεχνης εννοει εξ.τροφοδοτικο.Συγνώμη σας έχασα και τους 2 ΑΝΤΏΝΗ και ΚΩΣΤΑ. Τι εννοείτε ενσωματωμένη τροφοδοσία?
Φυσικά και εχει τροφοδοσία. Ποιό μηχάνημα δεν εχει τροφοδοτικό?
ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΚΟΥΒΑΛΆΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ?
Ουτε λαμπαδα δεν εφερε.Ε,ας κάνει ο πνευματικός κανα δωράκι στα ''βαπτιστήρια'' του:116:.Πάσχα είχαμε..