Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Βλεποντας τους αλλους av και τις τιμες τους εκει στα κορφοβουνια που ελεγε και ενα απο τα πρωτα μελη του χωρου.
Και βλεποντας οτι ο ονκιο αυτη την στιγμη, και εδω και σχεδον 9 μηνες εχει τεχνολογιες που ακομα δεν εχουν εφαρμοστει στους αλλους ( αν εχουν αυτη την δυνατοτητα βεβαια) .
+ Οτι ο ονκιο εχει κατω απο τα μισα λεφτα που εχουν ολοι οι αλλοι νομιζω οτι ειναι η βελτιστη και πιο εξυπνη λυση.
Ο ηχος της μπορει να μην φτανει εκει ψηλα, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν παιζει δυο και τρεις φορες χειροτερα απο τους ολυμπιους ενισχυτες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και μιας και ειδαμε καθετι ,ας ανεβασει καποιο καλο παιδι
ΤΟΝ KING
εκει που σταματανε οι αλλοι αρχιζει ο KRELL τιγκα μεχρι πανω .Ναι μεν 30 χαρτια αλλα απευθυνεται σε ΑΛΛΟ κοινο , που δεν εχει προβλημα στο να ψεκασει ενα τετοιο ποσο.
http://www.soundstage2.com/avtour2008/ced_dly_sep4.htm

Reaction score
150
Εγώ ένα πράγμα θα σας πω και θα με θυμηθείται.

Αν δείται HDMI 1.4 σωστό σε αναβάθμιση σε κανέναν απο αυτούς γράψτε μου!

Δεν πιστεύω κανέναν ότι θα το κάνει και αυτό συμπεριλαμβάνει και την Denon Γιάννη γιατί δεν είναι απλά θέμα HDMI board όταν μιλάμε για 4K και ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ bandwidth στο video.

Πολύ απλά κανένα από αυτά τα μηχανάκια δεν έχει ούτε το Video Boar, ούτε τα DSPs για να επεξεργαστεί τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ογκο πληροφοριών του 4K (τετραπλάσια ανάλυση).

Και ο λόγος που δεν τα έχει είναι γιατί δεν έχουν βγει.

Καλά για Dual Stream 1080p 120Hz καλά "κρασα"! (για το 3D)

Αυτό που τα σώζει όμως είναι ότι μέχρι να χρειαστούν θα είναι ώρα να πάρουν σύνταξη.

Τυχεροί είναι αυτοί που πήραν τον AVP με το που βγήκε και στην ουσία θα τον έχουν χαρεί μια 5ετια το λιγοτερο μέχρι να χρειαστεί να τον αλλάξουν και αυτό εφόσον έχει γίνει το 3D και το 4K mainstream τα επόμενα 2 χρονια (που αμφιβάλω).

Αυτοί που ψάχνουν για Προ πάνω από 5,000 Ευρώ καλό θα είναι να προσέχουν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Προενισχυτές Αudio-Video

ΤΟΝ KING
εκει που σταματανε οι αλλοι αρχιζει ο KRELL τιγκα μεχρι πανω .Ναι μεν 30 χαρτια αλλα απευθυνεται σε ΑΛΛΟ κοινο , που δεν εχει προβλημα στο να ψεκασει ενα τετοιο ποσο.
Τέικ έι μπετερ λούκ νεξτ:116: τάιμ

Reaction score
15.543

Γιωργο οι φοτο απο αρκαμ ειναι λαθος...ειναι απο ολοκληρωμενο ...

Κατεβασα λαθος φοτο...σβηστες..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωτηρη , το ποσο θα κρατησει καποιος κατι εξαρταται απο πολλα πραματα.Ξερω κοσμσο που το 2000 σκασανε ενα μυριο για τον πρωτο pioneer ax10 και τον εχουν ακομα.Καθως επισης ο καιρος που καποιοι την παταγανε και την ξαναπαταγανε περασε.
Οσο το τι θα χαρει ο καθενας οποως ειχε πει ο δημητρης ολοι για 3 χρονια ειναι μετα ΤΕΛΟΣ.Οσο αφορα το 3d αν δεν τους κατσει κατι αλλο θα βρουν να βγαλουν ωστε να ξαναμαζεψουν ολο το χαρτι.
Α βαλτε και εδω καμμια φωτο να περευομεθα
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=16075334

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Γιωργο οι φοτο απο αρκαμ ειναι λαθος...ειναι απο ολοκληρωμενο ...

Κατεβασα λαθος φοτο...σβηστες..
Οκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

Τέικ έι μπετερ λούκ νεξτ:116: τάιμ
βλεπεις το λαμακι που ειναι κουμπωμενα τα hdmi , βλεπεις τις βιδες.Αν κρατησουν το λογο τους (ινφο στο αμερικανικο φορουμ) θα αναβαθμιζεται σε 1,4 .Αν και πιστευω οτι τετοιες συσκευες απευθυνονται σε ατομα που δεν εχουν προβλημα να τον κανουν κασονι για ταινιες.

Reaction score
150

ΤΟΝ KING

Ευτυχώς έχει έντερα γιατί θα άρχιζα το κράξιμο αλλά θα ΨΑΞΩ! Θα ψάξω πολύ!

Κάτι έχω βρει για το DSP του όπως:

"Krell has "A 32 bit dual core DSP running at 1.8 giga operations per second computes equalizer filter coefficients and applies individual curves to each of the 8.4 output channels"

32bit? Τστστστστστσ! Τσιπιες!

Πάντως έχω διαβάσει ότι μουσική είναι κορυφή όπότε 1 point+

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

βλεπεις το λαμακι που ειναι κουμπωμενα τα hdmi , βλεπεις τις βιδες.Αν κρατησουν το λογο τους (ινφο στο αμερικανικο φορουμ) θα αναβαθμιζεται σε 1,4 .Αν και πιστευω οτι τετοιες συσκευες απευθυνονται σε ατομα που δεν εχουν προβλημα να τον κανουν κασονι για ταινιες.
Αργύρη όπως εξήγησε και ο Σωτήρης και εγώ η αλλαγή από 1.3 σε 1.4 δεν είναι απλή.Χρειάζεται πολλά παραπάνω απο μια πλακέτα.Εκτός και αν είναι κουτσή αλλαγή..

(Μιλάμε γιά άλλα τσιπάκια στον τομέα του video,άλλες τάσεις για να τροφοδοτηθούν,διαφορετικές ανάγκες σε ψύξη,κύκλωμα για επιστροφή ήχου κτλ...)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωτηρη εχουμε ξαναπει οτι το μηχανακι αν δεν αγοραζεται απο ενα κολλημενο, οποτε δεν τον νοιαζει τιποτα.
Κρινεται εκ του αποτελεσματος.Κανεις δεν αμφισβητει τον ηχο της krell
respect

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.923

Πολύ απλά κανένα από αυτά τα μηχανάκια δεν έχει ούτε το Video Boar, ούτε τα DSPs για να επεξεργαστεί τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ογκο πληροφοριών του 4K (τετραπλάσια ανάλυση).
ΜΑ δεν θα χρειαστεί να επεξεργαστεί τέτοιο σήμα απλά θα το κάνει passthrough.
Το να βάλουν 1,4 απλά και μόνο για λόγους συμβατότητας δεν τους είναι δύσκολο.Ούτως η άλλως και τώρα δεν κάνουν κάποια επεξεργασία στο 1080, σοβαρή εννοώ.

Reaction score
31

εμενα παντως αν μετραει η γνωμη μου. εχω να πω οτι οι μονοι που μου γεμησαν το ματι εσωτερικα ειναι ο denon και ο krell

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

Αργύρη όπως εξήγησε και ο Σωτήρης και εγώ η αλλαγή από 1.3 σε 1.4 δεν είναι απλή.Χρειάζεται πολλά παραπάνω απο μια πλακέτα.Εκτός και αν είναι κουτσή αλλαγή..

(Μιλάμε γιά άλλα τσιπάκια στον τομέα του video,άλλες τάσεις για να τροφοδοτηθούν,διαφορετικές ανάγκες σε ψύξη,κύκλωμα για επιστροφή ήχου κτλ...)
μπορει, μπορει ομως και καπως να μπορει να γινει.βεβαια αν σκας 30 χαρτια και ας πουμε αλλα 5 για να τον κανεις 1,4 νομιζω οτι ξεφευγει.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι και να κανω κασονι τον ονκιο θα εχω χασει 1550 ευρω.Αλλοι θα κλαινε.Ψωνιζω εξυπνα μιας και εχω αλλαξει πολλες συσκευες και ουτε κολλαω σε ονοματα ουτε σε συκευες.Ειπα και πριν καπως θα βρουν τροπο να βγαζουν καθε τι αχρηστο αλλα και να μας διμιουργουν ψευτικες αναγκες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εμενα παντως αν μετραει η γνωμη μου. εχω να πω οτι οι μονοι που μου γεμησαν το ματι εσωτερικα ειναι ο denon και ο krell
τους καθενος μετρα η γνωμη, αλλα αν σκεφτουμε ποσο αδειζει η τσεπη για ακομα μια φορα , απλα δεν.Για χαζι καλα ειναι , ως εκει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το να βάλουν 1,4 απλά και μόνο για λόγους συμβατότητας δεν τους είναι δύσκολο.Ούτως η άλλως και τώρα δεν κάνουν κάποια επεξεργασία στο 1080, σοβαρή εννοώ.
εγω θα ελεγα ποιος κοινος θνητος εχεια αναγκη για τετοια αναλυση ? σε τι οθονη? μην τρελλαθουμε

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Εδώ είναι που κάνεις το μεγάλο λάθος.
1ον γιατί καμία απ αυτές τις εταιρίες δεν θα φτιάξει δικό της κύκλωμα αλλά θα αγοράσει απο έτοιμα(σιγά μην την πατήσουν σαν την Parasound)
2ον γιατί για να πάρουν compliance θα πρέπει να τηρήσουν κάποιες απαιτήσεις του hdmi org για upscale αναλογικών σημάτων και κλειδωμάτων σε ψηφιακό επίπεδο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.906