Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

Αυτος θα αναβαθμιζεται?Εχω μια εμπιστοσυνη στην μαρκα αυτη μεν την εννοια οτι ειναι αξιοπιστη,20 ετη εγγυηση,εχει ηχο που με αντιπροσωπευει,δεν σπαει δεν χαλαει,εχει καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης,και αντιπροσωπευεται στην Ελλαδα απο μια πολυ καλη εταιρεια με παραδωση και αξιοπιστια.Μενει μονο να πληρει ολα τα νεα φορμα να εχει σοβαροτατη ισοσταθμιση και να αναβαθμιζεται πληρως!!Τοτε τον κοιταω καταματα και του κλεινω το ματι.Λεωνιδα (PLEO)μπορεις να μας διαφωτησεις?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

Ο SP2 λογικά όχι.
Για τον SP3 ας μας τπτ ο Pleo αν ξέρει.
Γιωργο καλημερα εκανες σπουδαια και πολυ κατατοπιστικη δουλεια!Συγχαρητηρια σε εσενα καταρχην και στον Αργυρη για την αναλυση.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913
Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

Kαι τα δικά μου σέβη γιώργο αν και καθυστερημένα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913

Αυτος θα αναβαθμιζεται?Εχω μια εμπιστοσυνη στην μαρκα αυτη μεν την εννοια οτι ειναι αξιοπιστη,20 ετη εγγυηση,εχει ηχο που με αντιπροσωπευει,δεν σπαει δεν χαλαει,εχει καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης,και αντιπροσωπευεται στην Ελλαδα απο μια πολυ καλη εταιρεια με παραδωση και αξιοπιστια.Μενει μονο να πληρει ολα τα νεα φορμα να εχει σοβαροτατη ισοσταθμιση και να αναβαθμιζεται πληρως!!Τοτε τον κοιταω καταματα και του κλεινω το ματι.Λεωνιδα (PLEO)μπορεις να μας διαφωτησεις?
Αντώνη αυτός είναι o denon , οχι ο bryston.O sp3 θα είναι αναβαθμίσιμος και θα παίρνει και video board προαιρετικά μέσα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

O sp3 θα είναι αναβαθμίσιμος και θα παίρνει και video board προαιρετικά μέσα.
Video κάρτα θα παίρνει.Αναβαθμίσιμος δεν ξέρω αν θα είναι γιατί δεν είναι καθαρά modular αρχιτεκτονικής.Και δεν ξέρω τι αλλαγές χρειάζονται για να βάλει τμήμα με hdmi 1.4 αντί για 1.3:126:
(Κάποιες επιπλέον λειτουργίες του 1.4 δεν γίνονται απλώς με αντικατάσταση μιας κάρτας.Οφείλει να υπάρχει πρόβλεψη και πριν απο αυτή σε σχεδιαστικό επίπεδο καθώς υπάρχει διαφορά στην τάση λειτουργίας και κανάλι επιστροφής ήχου,συν την όποια δικτυακή υποστήριξη.)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Μπήκαν links για reviews στην 1η σελίδα.
Παρακαλώ όποιος βρίσκει κάποια επιπλέον ας το ποστάρει εδώ για περαιτέρω ενημέρωση.
Χρήσιμα είναι και λινκ με τιμές.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Συγχαρητηρια gstriftos.
Eξαιρετικη εργασια!

Reaction score
15.543

σε 1-2 μηνες θα δουμε και αυτο τι παιζει.....

Δεν λεμε ποιος ειναι ακομα.....

Εσυ....ναι εσυ...θα σε φαω αν κανεις γκιχ...!!!!!

Καλος φαινεται ποιος ειναι?
Δε λεμε ακομα......:137:

Και δεν χρειαζεται αναβαθμιση...:116:

Οπως βλεπεις δεν εχει XLR που βολευει καποιους και δεν το πληρωνεις.....

Απλο μηχανακι με ολα τα ηχητικα φορμα εως 7.1

Ασε να δουμε τι θα παιζει μαζι με εναν 5καναλο 200αρι απο την ιδια εταιρια για να τσεκαρουμε τι ψαρια πιανει.....

Και αν παιζει τα αναμενομενα θα ειναι καλη φαση και για σενα....οικονομικη δε....βασικο.....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

σε 1-2 μηνες θα δουμε και αυτο τι παιζει.....

Δεν λεμε ποιος ειναι ακομα.....

Εσυ....ναι εσυ...θα σε φαω αν κανεις γκιχ...!!!!!

σιγα τη μυστικοτητα....:137:
προφανως δεν θα εννοεις εμενα στο γκιχ...
αρα να καρφωσω , γιου... εμμμμ συ ειπας.....μια
καρφωσα...:143:

τον παραγγειλες πουλακι μου ?

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

σιγα τη μυστικοτητα....:137:
προφανως δεν θα εννοεις εμενα στο γκιχ...
αρα να καρφωσω , γιου... εμμμμ συ ειπας.....μια
καρφωσα...:143:

τον παραγγειλες πουλακι μου ?
οχι ακομα μωρη...:116:

εντος ολιγου...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αποστολη θα εχουμε κανα σουαρε στο στενακι, ? ε?
αμα ειναι φωναξε , αντε γιατι ολο ονκιο ακουω τωρα τελαυταια

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913

Εσυ είχες πει οτι θα ερχόσουνα απο δω....Βέβαια δεν διευκρίνησες τον μήνα και τον χρόνο
αλλά δεν πειράζει.
Αντε ετσι λίγο να αλλάξεις ακουστικές παραστάσεις.Να ανοίξεις λίγο τους ακουστικούς σου ορίζοντες.

Reaction score
460

Αντώνη αυτός είναι o denon , οχι ο bryston.O sp3 θα είναι αναβαθμίσιμος και θα παίρνει και video board προαιρετικά μέσα.
Σωστον τον bryston ενοουσα.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτές Αudio-Video

Video κάρτα θα παίρνει.Αναβαθμίσιμος δεν ξέρω αν θα είναι γιατί δεν είναι καθαρά modular αρχιτεκτονικής.Και δεν ξέρω τι αλλαγές χρειάζονται για να βάλει τμήμα με hdmi 1.4 αντί για 1.3:126:
(Κάποιες επιπλέον λειτουργίες του 1.4 δεν γίνονται απλώς με αντικατάσταση μιας κάρτας.Οφείλει να υπάρχει πρόβλεψη και πριν απο αυτή σε σχεδιαστικό επίπεδο καθώς υπάρχει διαφορά στην τάση λειτουργίας και κανάλι επιστροφής ήχου,συν την όποια δικτυακή υποστήριξη.)
Αυτο το μηχανακι απο οτι ξερω επρεπε να εχει βγει προς πωληση εδω και αρκετους μηνες,μηπως καθυστερησαν την κυκλοφορια για να τον βγαλουν 1.4?Διοτι δεν εχει νοημα να το κυκλοφορησει τωρα με 1.3 απο την στιγμη που ειναι ηδη ξεπερασμενο!!

Reaction score
460

Γιαννη απο τα λιγα που γνωριζω για να ειναι απολυτα αναβαθμισιμο ενα μηχανακι πρεπει να ειναι αρθρωτο ουτω σωστε να αλλαζουν μαζι με την πλακετα και τα βυσματα σωστο?Αλλα δεν βλεπω να ειναι αρθρωτης σχεδιασης! Ο προ της ντενον θα ειναι αναβαθμισιμος πληρως?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913

Δεν χρειάζεται ούτε πλήρως αρθρωτός να είναι, αφενός , και αφ'ετέρου η τάση ρυθμίζεται με ολοκληρωμένα.
Οσο για το βύσμα του 1,4 είναι ακριβώς το ιδιο με του 1,3.19 επαφές και στα 2 , απλώς στο 1,3 τις 2 επαφές δεν τις χρησιμοποιούν.Οσο για την αναβάθμιση αλλάζει ολο το hdmi board και τελειώνει η ιστορία.Ο denon είναι αναβαθμίσιμος , θα βγάλουν μια software για το audyssey dsx, prologic iiz, και μια hardware με hdmi 1,4.Aπλά δεν ξέρω αν το 1,4 θα εχει καμία χρησιμότητα σε τέτοιο μηχάνημα , που τα κάνεi ολα ετσι κι αλλιώς.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)

αποστολη θα εχουμε κανα σουαρε στο στενακι, ? ε?
αμα ειναι φωναξε , αντε γιατι ολο ονκιο ακουω τωρα τελαυταια
Κατσε γιατι μπλεξαμε με τα ηφαιστεια τωρα και δε πεταει ουτε αλληθωρος μπουφος....:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αποστολη θα φερεις κανα μηχανακι να ακουσουμε?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913

Γιατί ρε πιστόλη που θες να πας?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk