Parctronic ή κάμερα οπισθοπορείας;

Reaction score
9
Τι είναι καλύτερο οι αισθητήρες παρκαρίσματος με ήχο ή η κάμερα;
Αν έχει κάποιος στο αυτοκίνητό του κάμερα οπισθοπορείας θα ήθελα τη γνώμη του.
Ποιό από τα δύο είναι πιο πρακτικό;
Ποιο διευκολύνει περισσότερο;

Reaction score
968
κανένα, είναι εντελώς άχρηστα και τα δύο. Μάθε να παρκάρεις χωρίς αυτά (.... έρχεται και φθηνότερα).

Reaction score
9
Απάντηση: Parctronic ή κάμερα οπισθοπορείας;

Eίμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.:116:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Parctronic ή κάμερα οπισθοπορείας;

Eίμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.
xaxaaaaa αμα βγαλεις ακρη παντως πες μου για να κανω ενα αντιστοιχο δωρο στη γειτονισσα μου!!!!

χτες περιμενα 4 λεπτα να παρκαρει το τι γελιο εριχνα με τη γυναικα αστα...... κ δε χωραγα να κανω κ καμμια μανουβρα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το πηρες Θωμα; αντε καλοταξιδο!
Οσο για το ερωτημα σου, με αισθητηρες εισαι στο περιπου (καλο ειναι, αρκει να "σφυριζει" εγκαιρα) αλλα με καμερα στο σιγουρο! Ενα απο τα δυο απαραιτητο σε μεγαλα αυτ/τα ανευ ορατοτητας (σαν το δικο μου), αλλα η 159 εχει προβλημα πισω;

Reaction score
139

το παρκτρονικ μου σπαει τα νευρα... δεν το εμπιστευομαι ακομη
απο ολους τους φιλους μου ομως, εχω ακουσει μονο θετικα σχολια.

...προτιμω την καμερα , αλλα η εργοστασιακη συνηθως κοστιζει αρκετα παραπανω.
πρωτη εμπειρια απο το ντατσουν πριμερα (οχι δικο μου).. θετικοτατη.

Reaction score
2

Αν έκανα εγκατάσταση τώρα, θα έβαζα κάμερα.
Οι αισθητήρες είναι ένα πολύ καλό βοήθημα αλλά... , ειδικά όταν το παρκάρισμα γίνεται "στην τρίχα" σου σπάνε τα νεύρα.

Reaction score
41

Θωμά, βάλε και τα δύο!!!
Σε τελική ανάλυση γύρω στα 100€ κοστίζει ένα καλό parktronic.
Σκέψου να θέλεις να παρκάρεις σε πολύ σκοτεινό μέρος ή απλά να έχεις κλειστή την multimedia.

Σε καθημερινή χρήση το parktronic είναι πολύ βολικότερο.:126:

Reaction score
4.900
Απάντηση: Re: Parctronic ή κάμερα οπισθοπορείας;

κανένα, είναι εντελώς άχρηστα και τα δύο. Μάθε να παρκάρεις χωρίς αυτά (.... έρχεται και φθηνότερα).
Καθόλου άχρηστα δεν ειναι στα μεγαλα ειδικά αυτοκίνητα! Ελα να παρκάρεις εσύ το Ροβερ 75 με μικρη ορατότητα πίσω και ...ιδιαίτερα μεγάλο κώλο! Εγω παρκάρω βασιζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στα μπιπ μπιπ και όταν παιρνω το αμάξι του πατέρα μου (που δεν θέλησε να βαλει) δυσκολεύομαι στο παρκάρισμα.

Reaction score
9

Το parktronic μου υποσχέθηκε οτι θα το βάλει δωρεάν (σαν δώρο) η αντιπροσωπεία που αγόρασα το αυτοκίνητο.
Το καθυστερούν όμως με τη δικαιολογία οτι θα το βάλουν όταν βάλουν και σε άλλο αυτοκίνητο για να τα βάψουν και τα δυο μαζί στο χρώμα του αυτοκινήτου.
Μούφα μου φαίνεται και θα περάσω καμιά μέρα να απαιτήσω να το βάλουν και ας μην είναι βαμμένο.

Reaction score
41

Θα φαίνεται άσχημα αν δεν είναι βαμμένο!

Από την άλλη, οι Α159 βγαίνουν και με μαμά parktronic που έχει αισθητήρες και εμπρός (και τους εμπρός τους ενεργοποιείς με κουμπάκι δίπλα στην πλαφονιέρα)

Προφανώς δεν αναφέρονται στους μαμά αισθητήρες και μηχανισμό.

Πάντως, τα μόνα που χρειάζονται βάψιμο είναι οι αισθητήρες και καλό είναι να λουστραριστούν κιόλας.
Από την άλλη, αρκεί να υπάρχει αυτοκίνητο στο φανοποιείο με το ίδιο χρώμα με την δικιά σου. Λίγα γραμμάρια χρώμα είναι :126:

Reaction score
9

Θα φαίνεται άσχημα αν δεν είναι βαμμένο!

Από την άλλη, οι Α159 βγαίνουν και με μαμά parktronic που έχει αισθητήρες και εμπρός (και τους εμπρός τους ενεργοποιείς με κουμπάκι δίπλα στην πλαφονιέρα)

Προφανώς δεν αναφέρονται στους μαμά αισθητήρες και μηχανισμό.

Πάντως, τα μόνα που χρειάζονται βάψιμο είναι οι αισθητήρες και καλό είναι να λουστραριστούν κιόλας.
Από την άλλη, αρκεί να υπάρχει αυτοκίνητο στο φανοποιείο με το ίδιο χρώμα με την δικιά σου. Λίγα γραμμάρια χρώμα είναι :126:
Ναι, αυτό μου είπαν οτι θα με καλέσουν όταν θα βάφουν κάποιο αυτοκίνητο στο ίδιο χρώμα με το δικό μου.
Προφανώς θα βάλουν κάποιο του εμπορίου και όχι της Α159 που θα είναι και ακριβότερο.

Με την ευκαιρία σήμερα καθώς πήγαινα στη δουλειά εκεί που άκουγα μουσική πάτησα το κουμπί στα χειριστήρια του τιμονιού για να επαναλάβει ένα τραγούδι και το μηχάνημα μπλοκάρισε. Δεν δούλευε κανένα κουμπί ούτε έπαιζε μουσική μόνο η οθόνη ήταν αναμμένη!
Έφτασα στον προορισμό μου έσβησα το αυτοκίνητο και μετά λειτούργησε πάλι κανονικά.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Reaction score
41

Προφανώς είναι ένα τυχαίο γεγονός για το οποίο δεν φέρει ευθύνη το αυτοκίνητο!
Κάποιο στιγμιαίο κόλλημα της πηγής ίσως.....

Να παρακολουθήσεις αν ξανασυμβεί ή έχεις κι άλλα θεματάκια (πχ να μην κρατάει μνήμες σταθμών, ρυθμίσεις κοκ)

Reaction score
152

καμερα εχω βαλει με την εγκατασταση του ηχοσυστηματος.
βολευει πολυ ειδικα αν πισω υπαρχει π.χ ενα παιδακι και δεν μπορεις να το δεις....

παρκτρονικ εχω αγορασει 1-2 μηνες πριν το σιβικ(!),και θα το βαλω προσεχως.
ειναι ηλεκτρομαγνητικο και δεν χρειαζεται αυτα τα αντιαισθητικα ''ματακια'' και μπαινει εμπρος και πισω...

καμερα θα βρεις στο ebay με 20ε και εγχρωμη...
το παρκτρονικ μου ειχε κοσττισει περι τα 130 απο Αγγλια..

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Reaction score
41

Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη.

Βολική ως προς την θέση.
Να την δεις live γιατί το σηματικότερο είναι η ποιότητα της εικόνας της και το αμέσως επόμενο σημαντικό είναι η αδιαβροχοποίησή της.

Αν την βάλεις να θυμάσαι τον χειμώνα να την καθαρίζεις που και που γιατί ο στροβιλισμός του αέρα φέρνει νερά και λάσπες και σκόνες ακριβώς εκεί

Reaction score
9

Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη.

Βολική ως προς την θέση.
Να την δεις live γιατί το σηματικότερο είναι η ποιότητα της εικόνας της και το αμέσως επόμενο σημαντικό είναι η αδιαβροχοποίησή της.

Που να τη δω live;
Εδώ είναι επαρχία παραγγέλνεις και ότι σου κάτσει!

Αν την βάλεις να θυμάσαι τον χειμώνα να την καθαρίζεις που και που γιατί ο στροβιλισμός του αέρα φέρνει νερά και λάσπες και σκόνες ακριβώς εκεί
Γιάννη, έχεις κάτι να προτείνεις;

Με μια ματιά που έριξα στο αυτοκίνητο νομίζω πως πρέπει να τρυπηθεί ο προφυλακτήρας για να περάσει το καλώδιο από τη μέσα μεριά και μετά πως θα περάσει άραγε μέσα στην καμπίνα για να φτάσει μέχρι μπροστά στην οθόνη;

Αν είναι να γίνει κόσκινο δεν θα το κάνω.

Reaction score
9

καμερα εχω βαλει με την εγκατασταση του ηχοσυστηματος.
βολευει πολυ ειδικα αν πισω υπαρχει π.χ ενα παιδακι και δεν μπορεις να το δεις....

παρκτρονικ εχω αγορασει 1-2 μηνες πριν το σιβικ(!),και θα το βαλω προσεχως.
ειναι ηλεκτρομαγνητικο και δεν χρειαζεται αυτα τα αντιαισθητικα ''ματακια'' και μπαινει εμπρος και πισω...

καμερα θα βρεις στο ebay με 20ε και εγχρωμη...
το παρκτρονικ μου ειχε κοσττισει περι τα 130 απο Αγγλια..

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Μπορείς να πεις δυο λόγια για την τοποθέτηση της κάμερας;
Πού τοποθετείται από την έξω μεριά του προφυλακτήρα ή από μέσα;
Πρέπει να γίνουν μεγάλες τρύπες;
Θα φαίνονται καλώδια;

Reaction score
152

Μπορείς να πεις δυο λόγια για την τοποθέτηση της κάμερας;
Πού τοποθετείται από την έξω μεριά του προφυλακτήρα ή από μέσα;

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=862951&postcount=15

Πρέπει να γίνουν μεγάλες τρύπες;