Αγορά από Ιαπωνία (ρεύμα)

Reaction score
1.013
Παντως εγω που εχω technics sp 20 το δουλευα με ενα τροφοδοτικο 220 σε 100 volt ,μου το ειχε δωσει ο γερμανος που το αγορασα,τωρα βρεθηκε ενα θηριο τροφοδοτικο απο Αμερικη 220 σε 110 ,πολυ καλυτερο , το εβαλα μια χαρα δουλευει.
Εχει τοσο θεμα με αυτα τα 10v διαφορα?

ika

News
Reaction score
14.851
Γρήγοροι στο μαγαζί και άλλαξαν και τον μετασχηματιστή AC και γλύτωσες από εξωτερικούς.
Καλοάκουστο.

Reaction score
39
Γρήγοροι στο μαγαζί και άλλαξαν και τον μετασχηματιστή AC και γλύτωσες από εξωτερικούς.
Καλοάκουστο.
Ισχύει ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός Επίσης μου είπε ότι τα αντικατέστησε με ιαπωνικά αντίστοιχα εξαρτήματα Θέλω να πιστεύω πως έτσι είναι γιατί φάνηκε πολύ εντάξει
Έχει να προτείνει κάποιος phono και βελόνα ;
Έλεγα να πάω εδώ

ika

News
Reaction score
14.851
Πρέπει (για καλό και για κακό) να μάθεις την ενεργό μάζα του βραχίονα για να βρεις μια κεφαλή με την κατάλληλη ενδοτικότητα. Λογικά η ενεργή μάζα αναφέρεται στο εγχ χρήσης.

ika

News
Reaction score
14.851
Εδώ λέει πως το έδιναν και με SHURE M75EM2 που έχει ενδοτικότητα 25 (?). Ισως μπερδεύουν την dynamic με την static.

H 110 εχει 6 και 18 static, μάλλον δεν πολυταιριάζει. Δεν αναφέρει την συχνότητα που δίνουν αυτήν την τιμή βέβαια.
Οπότε μήπως ταιριάζει καλύτερα μία με 25-30 static.

Last edited:

Reaction score
39
Εδώ λέει πως το έδιναν και με SHURE M75EM2 που έχει ενδοτικότητα 25 (?). Ισως μπερδεύουν την dynamic με την static.

H 110 εχει 6 και 18 static, μάλλον δεν πολυταιριάζει. Δεν αναφέρει την συχνότητα που δίνουν αυτήν την τιμή βέβαια.
Οπότε μήπως ταιριάζει καλύτερα μία με 25-30 static.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε 25+ static?

ika

News
Reaction score
14.851
Last edited:

ika

News
Reaction score
14.851
Υπολογίζω πως με 25-30 d. compliance γενικά θα προτείνουν και 1-1.5γρ βάρος ανάγνωσης

βέβαια χρειάζεται η ενεργή μάζα του βραχίονα για να τσεκάρεις και στο εργαλείο του vinylengine
γιατί χωρίς, θεωρητικά μιλάμε

Last edited:

Reaction score
1.173
Λογικά δεν θα υπάρχει ενεργή μάζα(κάπου καταγεγραμμένη σε manual κατασκευαστή) βραχίονα για τον λόγο του ότι έχει αποσπώμενο Headshell. Οπότε θα πρέπει να υπολογίσει μάζα σε σύνολο με το εκάστοτε διαθέσιμο headshell + βίδες παρελκόμενα.

ika

News
Reaction score
14.851
Όλοι οι κατασκευαστές την δίνουν με το κέλυφος που πωλείται το πικάπ ή ο βραχίονας.
Άμα το αλλάξει ο ιδιοκτήτης.....
Αλλά όπως λες, μπορεί να μην αναγράφεται στο manual του πικάπ.
Ούτε στο vinylengine το γράφουν

Reaction score
1.173
Ναι για αυτό το λόγο δεν γινόταν αναφορά σε βραχίονες με αποσπώμενο.
Κάπου είχα βρει αυτό το excel και υπολογίζει σχετικά κοντά την ενεργή μάζα αλλά δεν θυμάμαι πλέον.
Όποιος θέλει το κατεβάζει.

Reaction score
39

και το εργαλείο επιλογής της ORTOFON:
Super om 20 Τώρα απομένει να δω πιο phono θα ταιριάξω

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά να ξέρετε τα μηνύματα σας δεν πάνε χαμένα σας ακούω😅😅

Attachments

Last edited:

ika

News
Reaction score
14.851
Super om 20 Τώρα απομένει να δω πιο phono θα ταιριάξω

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά να ξέρετε τα μηνύματα σας δεν πάνε χαμένα σας ακούω😅😅
Προτράκτορα έχεις για να την βιδώσεις στην σωστή θέση στο κέλυφος?

ika

News
Reaction score
14.851
Έχει στις αγγελίες ένα iFi Zen Phono (πωλείται και με και χωρίς το αναβαθμισμένο τροφοδοτικό).
Έχε το στα υπ' όψιν.

Reaction score
39
Έχει στις αγγελίες ένα iFi Zen Phono (πωλείται και με και χωρίς το αναβαθμισμένο τροφοδοτικό).
Έχε το στα υπ' όψιν.
Έχω ακούσει το ifi η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι
Έλεγα για audio fidelity έχει ένα στα 200 περίπου Έχω στο μυαλό μου και την εναλλακτική ενισχυτή με καλό phono Αλλά νομίζω δεν αξίζει όσο ένα Εξωτερικό

Προτράκτορα έχεις για να την βιδώσεις στην σωστή θέση στο κέλυφος?
Θα πρέπει να αγοράσω και ένα τέτοιο σίγουρα

Attachments

ika

News
Reaction score
14.851
Έχω ακούσει το ifi η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι - Σε σχέση με ποιό άλλο?
Έλεγα για audio fidelity έχει ένα στα 200 περίπου... - Εννοείς MUSICAL FIDELITY?

Αυτό εδώ έχω Είναι εντάξει; - Σ' αυτό το κέλυφος (που 99% είναι ΟΚ), πως θα βιδώσεις την ΟΜ20 στην σωστή θέση? Δεν εγγυάται κανείς πως αν βάλεις τις βίδες στην ίδια θέση των υπαρχόντων βιδών θα είναι σωστά βιδωμένη. Τόσα έξοδα κάνεις, μην λυπηθείς 9€ ακόμα.

Last edited:

Reaction score
782
Τίμιο για τα λεφτά του το ifi zen. Αλλά τροφοδοσία μόνο 5V... Υπάρχουν σαφώς καλύτερες προτάσεις.

ika

News
Reaction score
14.851
Μήπως επειδή δεν έχω εμπειρία από τοποθέτηση να πάω κάπου να την βάλουν Για αρχή ; (Δυτική Αττική)
....
Αν καταλήξεις σ' αυτή την λύση, θα πρέπει να τους πας όλο το πικάπ, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται με την κεφαλή τοποθετημένη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.524
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106