- Reaction score
- 81
Απάντηση: Το home cinema του Argi.
Περαστικα φρεντ!!
Περαστικα φρεντ!!
αλλη μια απο κοντα ολα τα αδερφια
![]()
εχω μια πρεσα εξελασεως με εμβολο 50 cm αν σε ενδιαφερει και αυτο , το κανονιζουμε.Το σαμπάκι θέλει το διδυμάκι του για να αποδώσει. Με ένα δε θα κάνεις δουλειά.
Αν αποφασίσεις να μην το ζευγαρώσεις και το δώσεις, είμαι πρώτος στη λίστα, για να τα κάνω 7.
7.7 σύστημα, γουστάρωωωω :116:
Βλεπω το ΔΝΤ δε σε αγγιξε και πολυ :138:με την πρωτη οικονομικη ευκαιρια θα κουμπωσω αλλο ενα
Η κάθετη κόρνα είναι όλα τα λεφτά. Ακυρώνει την ανάγκη για κανάλια ύψους.
Συμφωνώ 100%. Κι εγώ μια φορά δοκίμασα ύψους και γέλασα με το αποτέλεσμα. Με τις κόρνες των Ultra2 Klipsch η βροχή ακούγεται από το ταβάνι, δεν χρειάζονται τα ύψους.Ναι γιατί αλλιώς πως θα ζήσουμε χωρίς αυτά. Ένα θα σου πω, έχω αγοράσει τα ηχεία ύψους εδώ και 5 μήνες και ακόμα δεν τα έχω συνδέσει να δω τι κάνουν και μάλιστα έχω και πολύ ύψος πάνω από τα L&R.
Θα το κάνω κάποια στιγμή αλλά εδώ ρε συ δεν λένε να γράψουν σωστό 7.1 στα ρημάδια τα Blu-Ray, περιμένεις σοβαρή απόδοση από τα hieght και τα wide. Δε λέω ίσως κάνουν δουλειά σε κανένα σύστημα με ηχειάκα δορυφόρους που ούτε dispersion έχουν ούτε όγκο, ούτε τίποτα, αλλά σε σύστημα με μεγάλα ηχεία μόνο κακό νομίζω θα κάνουν.
Ισως απόψε τα δοκιμάσω ως wide αν δε βαρεθώ πάλι.