Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.605
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

...μήπως αντί για φώτο προτιμάς να έρθεις με την συνοδεία αθλητών???...οχι τίποτα άλλο να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των υποψήφιων κ@$ων 2010...
Με πεθανες τωρα μωρο μου.....πω πω πω πω οσο το σκεφτομαι.....εκει βαθια στα αποδυτηρια με την τσιτα στα κοκκινα για το ποιο κοπελλι θα παρει τον τιτλο και τα μαγιουδακια να αλλαζουν το ενα πισω απο το αλλο και την αγωνια εκδηλη ζωγραφισμενη στα προσωπα των καλλιγραμμων ιδρωμενων κορασιδων.......τι να πω.....ΘΑΡΘΩ να σε στηριξω και σενα....και τις αλλες μην και τυχον ψιλολιποθυμηση καμια σας και τρεξω και την πιασω!!!!!!!!!!

Ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευλογημενη εκεινη μερα.................................

Αντε βρε Αννυ ....και με το κυπελλο στο χερι κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!

Reaction score
0

..ευτυχώς ήμουν στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου που με γνωρίζουν και δεν έγινα εντελώς ρόμπα...πήγα πήρα το πορτοφόλι και επέστρεψα να πληρώσω...χρειάζομαι επειγόντως διακοπές...:139:

Reaction score
0

Με πεθανες τωρα μωρο μου.....πω πω πω πω οσο το σκεφτομαι.....εκει βαθια στα αποδυτηρια με την τσιτα στα κοκκινα για το ποιο κοπελλι θα παρει τον τιτλο και τα μαγιουδακια να αλλαζουν το ενα πισω απο το αλλο και την αγωνια εκδηλη ζωγραφισμενη στα προσωπα των καλλιγραμμων ιδρωμενων κορασιδων.......τι να πω.....ΘΑΡΘΩ να σε στηριξω και σενα....και τις αλλες μην και τυχον ψιλολιποθυμηση καμια σας και τρεξω και την πιασω!!!!!!!!!!

Ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευλογημενη εκεινη μερα.................................

..τώρα εμένα μη με πεις πονηρό μυαλό αλλά αυτό κάπως μου ακούστηκε....:142:

Reaction score
2.560
Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Ποιος ηρθε??????????
Εχουμε χασει τιποτις επεισοδια Γιωτα μας???????

Μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.605
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά :138:
Αι στο καλο και μπερδευτηκα.......ειπα και γω .....για ποιον παει το μπινελικιον????????????????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.605

..τώρα εμένα μη με πεις πονηρό μυαλό αλλά αυτό κάπως μου ακούστηκε....
Οχι καλη μου.......ειναι η μονη μου φραση που δεν γραφτηκε με πονηρο σκοπο.....το εννοω....να γυρισεις με την κουπα!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343

Οι δουλειές που αναβάλλει κανείς δεν γίνονται ποτέ μόνες τους. Εκεί είναι και περιμένουν.

Reaction score
0

Οχι καλη μου.......ειναι η μονη μου φραση που δεν γραφτηκε με πονηρο σκοπο.....το εννοω....να γυρισεις με την κουπα!!!!!!!!!!!!!!!!
:138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Και κάθεσαι στον η/υ αντί να είσαι στην παραλία; :139:
Ποιος σου είπε ότι έχω η/υ????? :138:

Αυτός ο θρη τζης πως τον λεν πχιάνει παντού! :116:

Ρε παλληκάρι, ακόμα εκείνα τα καλαμαράκια? :141:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγ

Ποιος σου είπε ότι έχω η/υ????? :138:
Αυτός ο θρη τζης πως τον λεν πχιάνει παντού! :116:
Ρε παλληκάρι, ακόμα εκείνα τα καλαμαράκια? :141:
Ένας μέγας δάσκαλος της καλοσύνης που μελετά σκληρά και μένει ανεκμετάλλευτος...:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112

..τώρα εμένα μη με πεις πονηρό μυαλό αλλά αυτό κάπως μου ακούστηκε....:142:

:612:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...H ΄΄κόλαση΄΄ του μαυροπίνακα

Με πεθανες τωρα μωρο μου.....πω πω πω πω οσο το σκεφτομαι.....εκει βαθια στα αποδυτηρια με την τσιτα στα κοκκινα για το ποιο κοπελλι θα παρει τον τιτλο και τα μαγιουδακια να αλλαζουν το ενα πισω απο το αλλο και την αγωνια εκδηλη ζωγραφισμενη στα προσωπα των καλλιγραμμων ιδρωμενων κορασιδων.......τι να πω.....ΘΑΡΘΩ να σε στηριξω και σενα....και τις αλλες μην και τυχον ψιλολιποθυμηση καμια σας και τρεξω και την πιασω!!!!!!!!!!Ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευλογημενη εκεινη μερα.................................
Η πεμπτουσία του...vlassroom:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγ

Συμφωνώ. Οπότε καιρός να το αλλάξεις το στυλ σου (εύκολο για σένα :142:) και να κάνεις καλό χιούμορ. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξεκινήσεις από την καλή καρδιά. Το tip αυτό ήταν χωρίς χρέωση. Το επόμενο θα έχει... :116:
Δεν μπορώ να διαλέξω σε ποια παραλία να πάω σήμερα..... άτιμο Ιόνιο... :143:
Οι πραγματικά καλοί άνθρωποι αποτινάζουν από πάνω τους την περίτεχνα υβριστική τους διακόσμηση και προσπαθούν να επιστρέψουν στην αυθεντική λιτή τους εκδοχή...Άντε και καλή καρδιά:612:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη

Ένας μέγας δάσκαλος της καλοσύνης που μελετά σκληρά και μένει ανεκμετάλλευτος...
Οι πραγματικά καλοί άνθρωποι αποτινάζουν από πάνω τους την περίτεχνα υβριστική τους διακόσμηση και προσπαθούν να επιστρέψουν στην αυθεντική λιτή τους εκδοχή...Άντε και καλή καρδιά

Οι πραγματικά καλοί άνθρωποι ξεχωρίζουν γιατί τους αγαπάνε. Και τους αγαπάνε γιατί αγαπούν. Αυτό να θυμάσαι.... :136:

Μήνυμα χωρίς χρέωση...
Η χρέωση του λογαρισμού σας ήταν επιτυχής. Παρακαλώ πιέστε το πλήκτρο με τη δίεση (#).... :142::142:

Reaction score
2.248

Και σε αυτό το thread θα κονταροχτυπηθούν?:138:

Reaction score
6
Που 'σαι παιδί.... πιάσε και τρεις μπύρες ακόμα.... :625:

Μπορώ να πιω..... κα(ο)ντάρια.... :142:

Reaction score
0

.....K' η Aγάπη, που στα βάσανα αντρεύγει και πληθαίνει,
κι οπού με τσ' αναστεναμούς θρέφεται και πλαταίνει.......

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134