gradient helsinki

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
φατε ματχια πσαρια και κχοιλια περιδρομο

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.983
Απάντηση: gradient helsinki

Ρε συ! Άπό το ultimateavmag ανεβάζει θέματα ο μαθουσάλας. Έτσι και του ξανακλέψεις τη δόξα, θα φας μπαν. Να είμαστε 'ξηγημένοι... :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν το διαβαξες καλα:126:

Scandinavian design is often highly unusual. Case in point—the Helsinki 1.5 speaker from Finnish Gradient, which made the cover of the August 2010 issue of Stereophile.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: gradient helsinki

δεν το διαβαξες καλα:126:

Scandinavian design is often highly unusual. Case in point—the Helsinki 1.5 speaker from Finnish Gradient, which made the cover of the August 2010 issue of Stereophile.
δεν μπορω να χωνεψω τετοια σχηματα ρε παιδια !ακομα και καλα να παιζουν δεν μπορω να διανοηθω να βαλω τετοιο πραγμα στο σαλονι μου ! ισως εαν ειχα ενα σκανδιναυικο σπιτι καταληλα διαμορφωμενο ισως λεγω ! αλλα και παλι μπορει να ειμαι κολλημενος στην κλασσικη φορμα του κουτιου με την επενδυση ξυλου η λακας παντως κλασσικο κουτι!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εισαι απελπιστικα συντηρητικος σε σχεση με το design ενος προϊοντος.Ενα τετχιο ηχειο ειναι ενα μεταμοντερνο concept μεσα στην συμπιεσμενη αλλοτριωση της εξουθενωτικης καθημερινοτητας.
Αμα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτο που σου λεω διαβασε Βελτσο.:140:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εισαι απελπιστικα συντηρητικος σε σχεση με το design ενος προϊοντος.Ενα τετχιο ηχειο ειναι ενα μεταμοντερνο concept μεσα στην συμπιεσμενη αλλοτριωση της εξουθενωτικης καθημερινοτητας.

Αυτο...αυτο με την αλλοτριωση...δεν ξερω...καλα με ακουγεται....απαπαπα...ωραιος ο Σβελτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143::143:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: gradient helsinki

τοτε παλια πηγα να διαβασω και παρ'ολιγον να καταληξω σε ψυχοθεραπεια!!!!!!

Reaction score
20

Ετοιμο το review online Stereophile:
http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/gradient_helsinki_15_loudspeaker/

Πρώτη πρόταση 3ης σελίδας: "I'd never before heard anything like it."
Οτι χειρότερο μπορεί να ειπωθεί/γραφτεί για κάτι... μεταφράζεται, νέτα-σκέτα: ήταν απαίσιο...
Αυτό είναι κάτι που το έζησα κι εγώ στην πράξη με κάτι πανάκριβα μονομπλόκ λαμπάτα που όλοι τα υμνούσαν...
κόντεψε να φρικάρω... σα να'χα μπροστά μου την Σίντυ Κρόφορντ ΓΔΑΡΜΕΝΗ να φαίνονται οι μυς και να τρέχουν τα αίματα...
Μούρθε στο μυαλό ότι ποτέ στην ζωή μου δεν είχα ξανακούσει τέτοιο πράγμα και αυτή ήταν η ακριβέστερη περιγραφή που μπορούσα να δώσω για τα μονομπλόκ... Τον καταλαβαίνω και τον νιώθω τέλεια τον reviewer...

Καλά, διαβάστε και το συμπέρασμα, δεύτερη παράγραφος, πρώτη σειρά: "This is a challenging loudspeaker"...
Φύγαμε, NEEEEEXT!!!

Καλά κρασά, στο τέλος των μετρήσεων το θάβει λίγο και ο Atkinson: φτιάξτε, λέει, το δωμάτιο...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Υπερβολες.Απο design και μονο παιζουν.
Φαντασου στο 9 1/2 weeks την Kim Bassinger να πεταει το σουτιεν πανω στο γυαλι υπο τους ηχους του "you can leave your hat on".
Eιλικρινα, δεν θα την ακουγες τοτε.........

Reaction score
20

Ορολογία (για να καταλαβαινόμαστε): :137:

Αφιερωμένο, εξαιρετικά, στον Κώστα ΕΑR!!!:126:

Are there any hi-fi qualifying words that you find especially appropriate? Inappropriate? Why?
Submitted by Stereophile Staff, Jul 29 2007
http://cgi.stereophile.com/cgi-bin/displayvote.cgi

"Glassy highs", "muddy bass". . . Are there any hi-fi qualifying words that you find especially appropriate? Inappropriate? Why?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

I sell this stuff for a living, so I have to read the reviews. Whether I want to or not. Here are the terms I am completely sick of, along with suggestions for their appropriate disposal:

"Stentorian bass" is a tweedy piece of impressive-sounding pomposity. It deserves to be bound, gagged and buried alive in a shallow grave behind the slaugterhouse whence it came.

"Holographic" requires a thorough piping in an anonymous dark alley by well paid thugs. And when they are done, have them throw a few bricks through "Fruity bass"'s nearby window.

"Liquid" and "Luscious", the midrange twins, need to experience firsthand the more novel uses of garden hose and duct tape.

Likewise for "Buttery", but with an extra kick in the ribs for making me hungry.

"Relative bargain"? Cement boots and a midnight boatride. And tie that $15k conrad-johnson preamp around his gawky pencil neck, while you're at it.

"Best Ever", "New Reference" and "A New Standard", the three horsemen of hype? One word: Cannonoscopy.

"Continuousness" should be left sitting in the nut house where it belongs, knitting a sweater that isn't there.

"Revolutionary" and "Proprietary"- Drowned in bus station toilet.

"Trickle down"- Hung by its own necktie.

And for the hundreds of other I have successfully forgotten: Napalm.

Then, when all of this brutality is complete, go back and get all of those templates so many of you have been writing from over the past few years and burn them in the desert. I'll pay for the beer, ice and gas.

Feel free to bring audio reviewing back to reality at any time. I would appreciate it, as would the millions of potential new customers and community members out there.
—amc-TX

Reaction score
9

Το design του ηχείου είναι homage στη φοβερή Φινλανδική σχολή του Eero Aarnio και λοιπών που επηρέασαν τον χώρο του design όσο ελάχιστοι. Αν δεν ήμουνα ψωνισμένος με τα ηχεία μου, θα τολμούσα βάλω αυτά στο σαλόνι μου, και τα είχα υπόψη μου πριν καταλήξω τελικά στα Duevel.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το design του ηχείου είναι homage στη φοβερή Φινλανδική σχολή του Eero Aarnio και λοιπών που επηρέασαν τον χώρο του design όσο ελάχιστοι. Αν δεν ήμουνα ψωνισμένος με τα ηχεία μου, θα τολμούσα βάλω αυτά στο σαλόνι μου, και τα είχα υπόψη μου πριν καταλήξω τελικά στα Duevel.
Πρωταρχικος λογος υπαρξης ενος ηχειου ειναι η αναπαραγωγη ηχου
Δεν ειναι γλυκα τα Duevel με τις λαμπιτσες σου τις ΝΟΣ:107:
Καλο το ντιζαιν,μουρατο ,αλλα απο ηχο τι λαλαει ?

Reaction score
9

Πρωταρχικος λογος υπαρξης ενος ηχειου ειναι η αναπαραγωγη ηχου
Δεν ειναι γλυκα τα Duevel με τις λαμπιτσες σου τις ΝΟΣ
Καλο το ντιζαιν,μουρατο ,αλλα απο ηχο τι λαλαει ?
Ο ήχος των Duevel προσωπικά μου αρέσει πολύ, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος αναπαραγωγής και δεν αρέσει σε όλους. Η λάμπα είναι η καλύτερη λύση για τα ηχεία αυτά, αλλά θέλει βατ παρά την ευαισθησία του ηχείου. Ελπίζω σύντομα να αναβαθμίσω τον τελικό μου σε μονομπλοκ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef