argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
φατε ματχια πσαρια και κχοιλια περιδρομο

δεν μπορω να χωνεψω τετοια σχηματα ρε παιδια !ακομα και καλα να παιζουν δεν μπορω να διανοηθω να βαλω τετοιο πραγμα στο σαλονι μου ! ισως εαν ειχα ενα σκανδιναυικο σπιτι καταληλα διαμορφωμενο ισως λεγω ! αλλα και παλι μπορει να ειμαι κολλημενος στην κλασσικη φορμα του κουτιου με την επενδυση ξυλου η λακας παντως κλασσικο κουτι!!!δεν το διαβαξες καλα:126:
Scandinavian design is often highly unusual. Case in point—the Helsinki 1.5 speaker from Finnish Gradient, which made the cover of the August 2010 issue of Stereophile.
Εισαι απελπιστικα συντηρητικος σε σχεση με το design ενος προϊοντος.Ενα τετχιο ηχειο ειναι ενα μεταμοντερνο concept μεσα στην συμπιεσμενη αλλοτριωση της εξουθενωτικης καθημερινοτητας.
Αμα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτο που σου λεω διαβασε Βελτσο.:140:
τοτε παλια πηγα να διαβασω και παρ'ολιγον να καταληξω σε ψυχοθεραπεια!!!!!!Εισαι απελπιστικα συντηρητικος σε σχεση με το design ενος προϊοντος.Ενα τετχιο ηχειο ειναι ενα μεταμοντερνο concept μεσα στην συμπιεσμενη αλλοτριωση της εξουθενωτικης καθημερινοτητας.
Αμα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτο που σου λεω διαβασε Βελτσο.:140:
Αφιερωμένο, εξαιρετικά, στον Κώστα ΕΑR!!!:126:
.....
..... I'll pay for the beer.....
.....
Πρωταρχικος λογος υπαρξης ενος ηχειου ειναι η αναπαραγωγη ηχουΤο design του ηχείου είναι homage στη φοβερή Φινλανδική σχολή του Eero Aarnio και λοιπών που επηρέασαν τον χώρο του design όσο ελάχιστοι. Αν δεν ήμουνα ψωνισμένος με τα ηχεία μου, θα τολμούσα βάλω αυτά στο σαλόνι μου, και τα είχα υπόψη μου πριν καταλήξω τελικά στα Duevel.
Ο ήχος των Duevel προσωπικά μου αρέσει πολύ, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος αναπαραγωγής και δεν αρέσει σε όλους. Η λάμπα είναι η καλύτερη λύση για τα ηχεία αυτά, αλλά θέλει βατ παρά την ευαισθησία του ηχείου. Ελπίζω σύντομα να αναβαθμίσω τον τελικό μου σε μονομπλοκ.Πρωταρχικος λογος υπαρξης ενος ηχειου ειναι η αναπαραγωγη ηχου
Δεν ειναι γλυκα τα Duevel με τις λαμπιτσες σου τις ΝΟΣ
Καλο το ντιζαιν,μουρατο ,αλλα απο ηχο τι λαλαει ?
Αν η ερώτηση αφορά τον τελικό μου, είναι Prima Luna Prologue Four.CAV είναι???????