AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
114
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

πιθανον θεμα fw υπομονη μεχρι να το Ε2 η το official τις opensat αμην κάι πότε:121:
Εγω δεν ειχα τετοια προβληματα.
Ειτε με δισκο με η΄ και χωρις εξωτερικη τροφοδοσια.
Ουτε καν τους ειχα κανει FAT32.
Iσως εσυ που εχεις προβληματα,μηπως χρειαζεται να τους κανεις.

Reaction score
0
Καλησπέρα, εχω τον AzBox HD Premium με 1 LNB στον Hotbird.
Στο TP 11258 H δεν εχω καθόλου quality 0, με 99 strength.
Αυτο συμβαίνει και σε 4-5 αλλα TP αλλα δεν με ενδιαφέρουν περα του 11258 καθως εδω υπαρχουν μερικά HD καναλια τα οποια όλα βγάζουν φυσικά no signal.
Δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις στο TP Edit στις ρυθμίσεις του Azbox αλλα δεν καταφερα να ανεβασω το quality ουτε μια μοναδα.
Μηπωσ έχει κανεις καμιά ιδέα?
Οι ρυθμίσεις τωρα στο TP Edit ειναι
Modulation DVB-S2/8PSK
FEC 3/4
Pilot 1

Reaction score
114
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα, εχω τον AzBox HD Premium με 1 LNB στον Hotbird.
Στο TP 11258 H δεν εχω καθόλου quality 0, με 99 strength.
Αυτο συμβαίνει και σε 4-5 αλλα TP αλλα δεν με ενδιαφέρουν περα του 11258 καθως εδω υπαρχουν μερικά HD καναλια τα οποια όλα βγάζουν φυσικά no signal.
Δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις στο TP Edit στις ρυθμίσεις του Azbox αλλα δεν καταφερα να ανεβασω το quality ουτε μια μοναδα.
Μηπωσ έχει κανεις καμιά ιδέα?
Modulation DVB-S2/8PSK
FEC 3/4
Pilot 1

Σωσε πρωτα τη λιστα καναλιων σου σε ενα usb και μετα κανε ενα factory reset και ξαναδοκιμασε να σκαναρεις.

Reaction score
0

μου το εχει κανει και εμενα.

δοκιμασε στο TP edit να παιξεις εναλλαξ με διάφορα modulation, fec και πιλοτ

σε καποιο θα σου εμφανισει το quality.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Σωσε πρωτα τη λιστα καναλιων σου σε ενα usb και μετα κανε ενα factory reset και ξαναδοκιμασε να σκαναρεις.
Καμια αντιρρηση να το δοκιμασω αλλα σου εχει συμβει αυτο που μου κάνει η λες να κανω factory reset just in case...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

μου το εχει κανει και εμενα.

δοκιμασε στο TP edit να παιξεις εναλλαξ με διάφορα modulation, fec και πιλοτ

σε καποιο θα σου εμφανισει το quality.
Το εκανα και αυτο αλλα πιθανον να μην πετυχα τον optimum συνδιασμο. θα το ξαναδοκιμασω.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καμια αντιρρηση να το δοκιμασω αλλα σου εχει συμβει αυτο που μου κάνει η λες να κανω factory reset just in case...
Ειχε ξανασυμβει στο παρελθον.
Kαποιες παλιες λιστες καναλιων δεν ηταν συμβατες με τα νεα patch η' καποια παλια patch ειχαν καποιο προβλημα με καποιες συχνοτητες.
Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις αυτο που ειπα προηγουμενως.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Ειχε ξανασυμβει στο παρελθον.
Kαποιες παλιες λιστες καναλιων δεν ηταν συμβατες με τα νεα patch η' καποια παλια patch ειχαν καποιο προβλημα με καποιες συχνοτητες.
Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις αυτο που ειπα προηγουμενως.
Fixed.

Modulation DVB-S2/8PSK
FEC 3/4
Pilot 0

Reaction score
0

το πιο σωστο ειναι ομως αυτο που ειπε ο johny78.

θα σου προτεινα νεο σκαν και μετα με το maz κανεις παπαδες.

τα αποθηκευεις διορθωμενα, ενημερωμενα κλπ

Reaction score
0

(PRIORITY MANAGER) λέγεται το plugin που κάνει τον AXBOX να παίζει αν όχι όλα τα περισσότερα 1080p απροβλημάτιστα.
το κατεβάζεις με το τηλεκοντρόλ απo τα plugins (ad plugins) απο τον server http://techsat.info/AZPlugins η απο το MAZ 3.0.0.0

TO κάνεις activate και πατάς στην επιλογή (movie & browser) σου γραφεί (TV AND EMU APPLICATION KILLED SUCCESSFULLY) και βλέπεις την ταινία σου
τουλάχιστον σε έμενα έπαιξε τις ταινίες 1080 που έκανε κολλήματα στο παρελθόν όπως iron man 2008,nine,μονο στο avantar έκανε κάποια κολλήματα για 5 δευτέρα 5 με 6 φορές σε όλο το έργο δεν καταφερε να αναπαράγει κάποια demo τις sony με bitrite 38 mbps μεχρι τα 30 mbps τα καταφέρνει καλα
τουλάχιστον βελτιώνει πολύ την κατάσταση στα 1080.
όταν δεις την ταινία σου το κάνεις deactivate η κάνεις reboot για να ενεργοποιηθεί η tv
http://img5.imageshack.us/i/22082010133.jpg/
http://img838.imageshack.us/i/22082010134.jpg/

μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να εμφανιζονται οι φωτο στο post ?

Reaction score
0

Eδώ και κάποιες ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Στην συχνότητα 11642 στον hotbird το σήμα αυξομειώνεται από το 75% στο 0% συνεχώς με αποτέλεσμα να έχω συνεχή παγώματα στην εικόνα. Περίμενα κάποιες ημέρες θεωρώντας ότι έιναι πρόβλημα του δορυφόρου αλλά είδα ότι στην ίδια συχνότητα στις 28 μοίρες συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Όταν από universal στη συχνότητα του LNB, έβαλα 10600 το πρόβλημα λύθηκε αλλά έτσι έχασα πολλούς transponders.Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Reaction score
114

Eδώ και κάποιες ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Στην συχνότητα 11642 στον hotbird το σήμα αυξομειώνεται από το 75% στο 0% συνεχώς με αποτέλεσμα να έχω συνεχή παγώματα στην εικόνα. Περίμενα κάποιες ημέρες θεωρώντας ότι έιναι πρόβλημα του δορυφόρου αλλά είδα ότι στην ίδια συχνότητα στις 28 μοίρες συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Όταν από universal στη συχνότητα του LNB, έβαλα 10600 το πρόβλημα λύθηκε αλλά έτσι έχασα πολλούς transponders.Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Πρεπει να εχεις
lnb type --> universal

Σωσε πρωτα τη λιστα καναλιων σου σε ενα usb να την εχεις γιατι μπορει το πρβλημα σου να προερχεται απο εκει αλλα μπορει και οχι.
Μετα κανε ενα factory reset και ξαναδοκιμασε να σκαναρεις.

Reaction score
68

Το πρόβλημα ίσως προκαλείται κι από ασύρματη συσκευή, π.χ. τηλέφωνο, που βρίσκεται κοντά στο δέκτη.

Reaction score
1

Το πρόβλημα ίσως προκαλείται κι από ασύρματη συσκευή, π.χ. τηλέφωνο, που βρίσκεται κοντά στο δέκτη.

γραφεις sharing ο θανατος της δορυφορικης δηλαδη?

δεν το καταλαβαινω αυτο δεν μπορω να δω σε αλλο δωματιο η εγω η αδελφη μου δορυφορικη τηλεοραση

η μηπως θελεις να πεις κατι αλλο?

Reaction score
0

Δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα μπορω να κανω stream απο τον AZBOX στο σπιτι , στον υπολογιστη στο γραφειο? Ποια ip θα βαλω? Πως περναει απο routers, firewall?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012