KRELL FPB 400 CX

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.872
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Να σε κάνω και μια ερώτηση
Δεν έχει ένα φουσκωματακι ο krell εκεί κοντά στα 120-200hz?
για τι τα πέρασες τα αυτιά του ρε συ? για μικρόφωνα με αναλυτή φάσματος? :143::137::138::136:

(κι άντε και το μετράει αυτό που λες, ποιος βρε σου είπε ότι φταίει ο κρελ κι όχι το ηχείο, ή ο χώρος, ή ο προ, ή το καλώδιο, ή όλα τα παραπάνω - εκτός του κρελ????)

Reaction score
6
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Ρε σκατοφλωροι εχετε λυσσαξει βρε ξεμαλλιασμενες παρηγορητρες με το εργαλειο μου.....τοση ζηλεια πια?????

Ενταξει δεν ειναι δυνατον να εχουμε ολοι το ιδιο εργαλειο..τι να καμνομεν δηλαδης..!!!

Ειμαστε προικισμενοι,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......
Αντε να μην το βγαλλω καμια φωτο και σας καουνε τα μονιτορια σκατοπαιδα...ρε ου να μου χαθειτε ζηλοφθονοι τυποι!!!!!

Tέκνον μου ,το σωστο ειναι να κανεις εναν αγιασμον εις την οικιαν σου ωστε να εξαγνιστει και το ΤΡΕΛΛομηχανημα:138:
Επισης τοποθετησε τεκνον μου ενα εξαγνιστικον καλου κακου...

Ο ....:137:πατηρ,

Νικολαος

Reaction score
460
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Μα τι ναπω βρε Αντωναρε...δεν τις βλεπεις τις παλιομπετουγιες που απο την μια θελουν μου ριξουν νερα στο εργαλειο και απο την αλλη θελουν να μου καει και να παρεβρεθουν στο τρισαγιο????
Μη μασας Βλασσαρα ζηλειες κανουν ζηλειες.:142::142:

Reaction score
6
Αντωνη, γιαυτο εγω τον ξεματιαζω....:111:

αλλά με 33.οοο θεασεις τι να ξεματιασω....:416::613: απο...δαυτον και δαυτο...

Reaction score
6
για να μη ματιαζεσαι αλλο,

βγες και δηλωσε ....ΠΑΙΔΙΑ το χαρισα το συστημα γιατι το ειδε κατα λαθος ο ...Μητσοτακης....και ακουω με TIVOLI....:131::142::138:

Reaction score
6
AYTOΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο῞..:111: Ο ΡΟΥΒΑΣ ?? ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ?

Σκεφτειτε τι θα παθαινε εαν αγοραζε .....μεγαλο 2 Χ400 ενισχυτη.............:131::142:

Reaction score
33

O ύμνος του Krell!
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε ακρόαση στο krelladiko ξεκινάει απαραιτήτως με αυτό:

[YOUTUBE]ao4jdJpw4zI[/YOUTUBE]
:138:

Reaction score
19

Αργήσατε ρε παιδιά...
Αργησε και η κοπέλα...
Μην την μαλώσετε...

:138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.099

Ρε σκατοφλωροι εχετε λυσσαξει βρε ξεμαλλιασμενες παρηγορητρες με το εργαλειο μου.....τοση ζηλεια πια?????

Ενταξει δεν ειναι δυνατον να εχουμε ολοι το ιδιο εργαλειο..τι να καμνομεν δηλαδης..!!!

Ειμαστε προικισμενοι,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......
Αντε να μην το βγαλλω καμια φωτο και σας καουνε τα μονιτορια σκατοπαιδα...ρε ου να μου χαθειτε ζηλοφθονοι τυποι!!!!!
Μωρή κότα; Φοβάσαι μη ξινίσει τα μούτρα το κρελλόνι; Ή θα του σπάσει το μανικιούρ; Άμα δεν αντέχει στο βραχυκύκλωμα, σιγά τον ενισχυτή! Ά πάγαινε πέτα το ρε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Μωρή κότα; Φοβάσαι μη ξινίσει τα μούτρα το κρελλόνι; Ή θα του σπάσει το μανικιούρ; Άμα δεν αντέχει στο βραχυκύκλωμα, σιγά τον ενισχυτή! Ά πάγαινε πέτα το ρε!
Ναι μωρη φραγκοκοτα θα τον πεταξω..................και θα σου πω που :143::143::143::143:

Reaction score
1.685

Θυμασαι Βλαση για εκεινον τοτε στο μαγαζι που ειχε πεταξει τον ΥΒΑ στον κρεμο αλλα ειχε κρατησει το Essence?
Απο τον δικο σου που δεν εχει αποσπωμενο καλωδιο τι θα κρατησεις?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat