Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.316
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Βλασσσούκο τι έγινε παληκάρι μου? ξύνεσαι πάνω στην γκλίτσα ? που λέει και το φιλαράκι σου?:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μια αλλη προσεγγιση ηχου.Πας ξανα στα θρανια και μαθαινεις την αλφα-βητα-απο την αρχη

Reaction score
460

Βλασση καλημερα,σου αρεσαν τα λιπινσκι?σου αρεσαν τα ATC τι σου αρεσε απο κει μεσα τελικα?

Reaction score
33

Βλασση καλημερα,σου αρεσαν τα λιπινσκι?σου αρεσαν τα ATC τι σου αρεσε απο κει μεσα τελικα?
+1

Για πες εντυπώσεις, περιγραφές

Reaction score
6
του παει του Βλαση να γινει ηχοληπτης!!!

αρε Βλασαρε σε βλεπω για ενεργα ηχεια:126: οπου ναναι. TEMPTATION.... ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ...ΕΜΠΛΕΞΕΣ χε χε:137:.

Αρα ξεκινα ενας αλλος μεγαλος κυκλος που θα βαλει φωτιες:107: και στα ποστ...!!!

Απο τα ενεργα ηχεια προτιμω αυτα που ειναι ενεργα μονο στην οδηγηση των βαττοφαγων woofers και σου λυνουν χιλια προβληματα.

Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.

βλεπω να κανεις ενεργα τα 802....πω πω temptation!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Καλημερα σε ολους σας κυριοι......τωρα σχετικα με τα Lipinski η αληθεια ειναι οτι ειναι μια αλλη προσεγγιση στον ηχο που δεν θα ελεγα οτι ειναι ηχειο που σου αρεσει --δεν σου αρεσει .....ειναι ηχειο που αρεσει στους παντες χομπιστες και μη !!!!!!!
Πραγματικα σε ταξιδευει με εναν ξεχωριστα μαγικο τροπο οπου εχει την ικανοτητα να βγαζει ολη την πληροφορια της εγγραφης με εναν εξαιρετικο αερα με κυριο χαρακτηριστικο(οπου ειλικρινα με τρελλανε) την αμεσοτητα και την τονικη ισσοροπια---τα λεει πολυ καλα βρε παιδια ...τι να πω παραπανω...ο κατασκευαστης ξερει πολυ καλα τον ορο ΗΧΟΣ και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Αλλωστε μην ξεχασω να αναφερω οτι πισω απο αυτην την εταιρεια βρισκεται ο κατασκευαστης των θρυλικων DUNLAVY οπου η ιστορια τους ειναι πολυ μεγαλη με κατι μυρια fun ακροατες και ευτυχισμενους χομπιστες.

Ο αγαπητος κυριος Χατζησταμου μας ειπε οτι θα προσπαθησει να εχει στην εκθεση για ακροαση --ενα μεγαλο μοντελο οπου εχει επανω την καμπινα που βλεπετε στην φωτο και κατω το sub με 3 7ιντσα γουφερ για τις χαμηλες συχνοτητες!!!!

Αν τα εχει και τα ακουσουμε ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε πολλα να πουμε σε καποιο thread που θα ανοιχτει για τα Lipinski.

To χαρηκα πολυ βρε λεβεντες με αυτην την επισκεψη στην Athens Pro Audio μιας και ακουσα τα συγκεκριμενα ηχεια σε εναν χωρο ΦΥΣΙΚΑ σωστα φτιαγμενο και απο την αλλη το οτι γνωρισα εναν επαγγελματια του Ελληνικου και οχι μονο Audio Mastering με τις τοσες γνωσεις σε θεματα ηχοληψιας -mastering-στουντιακων τοποθετησεων...............................αστε καλλιτερα να μην σας πω για ποσα πραγματα μιλησαμε για convertores και καρτες ηχου-Dac ........πολλες οι πληροφοριες λεμε------------------------------------------τον μισω αυτον τον Κογια και τον ΕΑΡ.......................................................................................................................................................................................................................που εχουν δικιο......τα κωλοπαιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

αρε Βλασαρε σε βλεπω για ενεργα ηχεια οπου ναναι. TEMPTATION.... ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ...ΕΜΠΛΕΞΕΣ χε χε.

Αρα ξεκινα ενας αλλος μεγαλος κυκλος που θα βαλει φωτιες και στα ποστ...!!!

Απο τα ενεργα ηχεια προτιμω αυτα που ειναι ενεργα μονο στην οδηγηση των βαττοφαγων woofers και σου λυνουν χιλια προβληματα.

Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.

Παψε βρε σκατοπαιδο που θες να με βαλλεις στα εξοδα για να ενεργησω τα 802 μου-----αλλωστε το ξαναειπα---κανω οικονομια για να............δεν το λεω !!!!!!!!!!!!
Την παρασκευη περασα κατα της 1 απο το τσαρδι σου αλλα ελλειπες κυριε διευθυντα μου---μου ερχεσαι με τις μεγαλες ωρες στο γραφειο πουλακι μου!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

+1

Για πες εντυπώσεις, περιγραφές
Πες-πες καθότι εγώ είμαι του home cinema:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Πες-πες καθότι εγώ είμαι του home cinema:138:
Aστα αυτα και εκφρασου και συ μιας και κατσαμε και οι δυο στην ιδια καρεκλα ακροασης και καναμε και mastering:143::143::143:

Μπρος -μπρος μην βαριεσαι τεμπελη...αφου φτιαχτηκες και συ !!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Aστα αυτα και εκφρασου και συ μιας και κατσαμε και οι δυο στην ιδια καρεκλα ακροασης και καναμε και mastering:143:

Μπρος -μπρος μην βαριεσαι τεμπελη...αφου φτιαχτηκες και συ !!!!
Nα ρθείτε στην γιορτή για να τα πούμε απο κοντά:137:

Τυράκι:Sound as it should be..αχχχχχ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το configuration των Λιπινσκι με τα sub θυμιζει Κλαιν &Χαμμελ και φυσικα Κωσταυτια που τωρα αρχιζει να δικαιωνεται σε αυτα που λεει τοσο καιρο....
Επειδη ομως το ρητο λεει "ο νεκρος δεδικαιωται".....μηπως πρεπει να τον σκοτωσουμε:410:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Lipinski L707A Signature

Lipinski L- 301 Monoblock

State-of-the-art μονάδα ενίσχυσης με εξαιρετική ακρίβεια των χαμηλών και των υψηλών συχνοτήτων σχεδιασμένος για biamped και bridged συστήματα . Η ισχύς του είναι 300W και τοποθετείται στις βάσεις των ηχείων καθιστόντας τις απώλειες από την μεταφορά σήματος μηδαμινές καθώς τα καλώδια μπορούν να είναι πολύ μικρού μήκους.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Το configuration των Λιπινσκι με τα sub θυμιζει Κλαιν &Χαμμελ και φυσικα Κωσταυτια που τωρα αρχιζει να δικαιωνεται σε αυτα που λεει τοσο καιρο....
Επειδη ομως το ρητο λεει "ο νεκρος δεδικαιωται".....μηπως πρεπει να τον σκοτωσουμε
Αστα αυτα βρε Μανο...μην τα λες...ποιος τον ακουει.....-θα με παρει τηλ. και τον ηπια....θα λεει-θα λεει-θα λεει και γω θα ειμαι με σκυφτο το κεφαλι(ευτυχως δεν θα με βλεπει)και θα λεω ...ναι Κωστα μου-δικιο ειχες-ναι Κωστα μου καλα μας τα ελεγες εσυ-ναι Κωστα μου δικιο ειχες για τις καρτες ηχου Κωστα μου.......γιαυτο σου λεω αστα να παν στο διαολο μην γραφεις τιποτις μπα και δεν τα δει και την γλυτωσουμε!!!!!!

Γαμωτο εβαλλα smileys και δεν βγηκαν στο ταμπλω!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ωχ-ωχ-ωχ....παρακολουθει και ο Chris o B !!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ο κογιας(με τι καλωδιο παιζατε) η ο EAR (νοσος Beri-Beri)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ο κογιας(με τι καλωδιο παιζατε) η ο EAR (νοσος Beri-Beri)
Aστους βρε σου λεω ...θα εχουν παει για τιποτα τσιπουρα και θα ξεχαστουν μπας και την γλυτωσουμε!!!!!!!:142::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

καθιστόντας τις απώλειες από την μεταφορά σήματος μηδαμινές καθώς τα καλώδια μπορούν να είναι πολύ μικρού μήκους.Και κοστους βεβαιως βεβαιως

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ωχ και ο mister implantman ειναι μεσα!!!!!!:139::139:

Reaction score
4.243
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

αρε Βλασαρε σε βλεπω για ενεργα ηχεια:126: οπου ναναι. TEMPTATION.... ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ...ΕΜΠΛΕΞΕΣ χε χε:137:.

Αρα ξεκινα ενας αλλος μεγαλος κυκλος που θα βαλει φωτιες:107: και στα ποστ...!!!

Νικο αυτη ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προσεγγιση. Επειδη ειχα κι εγω τον ιδιο προβληματισμο και ειχα ανοιξει ενα θεμα (semi activ ηχεια) θα ηθελα και την αποψη σου για καποια προβληματα.

Πρωτον, το βολιουμ του ενισχυτη γουφερ με του (των) ενισχυτη των υπολοιπων μοναδων, πως επιταγχανεται η σωστη συνεργασια? Δευτερο, το κροσοβερ των παθητικων μοναδων του ηχειου, ειναι δυνατον να ειναι του ιδιου καλου επιπεδου ενος ενεργου ηχειου?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ