D
deleted user 10898
Guest
Re: Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!
1) ακους διαφορες εαν πας σε κατι καλυτερο απο μπερι.
2) υπαρχουν καλυτερα ντακ εκει εξω, δεν υπαρχουν μονο κοροιδα που το πιστευουν.
3)το συστημα σου δειχνει διαφορες και μεταξυ ντακ πχ aurora-weiss.
4)πιστευεις πως απο ενα σημειο και πανω η αναβαθμιση της πηγης εχει δυσαναλογες διαφορες value for money σε σχεση με αλλο τροπο που μπορεις να ξεδεψεις τα χρηματα σου.
τωρα, αυτο που δεν καταλαβα ειναι εαν μπορεις να παρεις το metric halo lio-8 και να το χρησιμοποιησεις σαν ψηφιακο x-over dac συγχρονος με κοστος οσο περιπου θες. με το halo μπορεις σιγουρα... με το λιο νομιζω...
η αποψη σου εχει μεγαλη αξια γιατι παραδεχεσε οτιγια ποιο πράγμα βρε? για την "άποψη" του ChrisHat? :143::142::135:
έχει ο άνθρωπος την άποψή του, που είναι φυσικά σεβαστή, όπως όλες οι "απόψεις".
αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί κανείς άλλος να έχει άλλη άποψη, ε? :144:
πχ για τα westlake μπορείς να βρεις πολύ διαφορετικές "απόψεις" από την δική του, κι από ανθρώπους με ακόμα περισσότερη πείρα, ε, και? Κρίνε με τη δική σου λογική, με τις δικές σου γνώσεις, και σχημάτισε την δική σου "άποψη"!
επι της ευκαιρίας, δε διαφωνώ καθόλου με τα περισσότερα από αυτά που λέει, δείχνουν για μένα άνθρωπο με μπόλικη πείρα και σημαντικές γνώσεις στο θέμα "ήχου" (όπως κι ο Θέμης), πχ το ντακ λινξ ορόρα δεν κοντράρει το μέτρικ χάλο ούτε στα όνειρά του, όπως και τα βέις, αυτά-> χαίρω πολύ χαιρόπουλος (και χάρηκα που το είπε έτσι "χοντρά" χαχαχαχαχαχα), αλλά και τα κοστολόγια είναι σε άλλα επίπεδα, καθώς το στέρεο ντακ από το ορόρα κοστίζει 500 ευρώ (2 χιλιάρικα το 8-κάναλο) κι ακόμα λιγότερο αναλογικά στο 16-κάναλο ορόρα (συνολικό κόστος 16 καναλιών κάτω από 3 χιλιάρικα!). Απλά ΙΜNSΗΟ το ορόρα μου φτάνει και μου περισσεύει για "πηγή" (ξέρω πως ποτέ δε θα καταφέρω να το "ξεζουμίσω"). Εσείς που έχετε "ανάγκη" καλύτερης "πηγής" για να ακούσετε τη μουσική σας, εμπρός, πάρτε την κορυφή του μέτρικ χάλο, κι αν δε φτάνουν τα μπικικίνια, πάρτε βέις ή φτιάξτε ένα μπάφαλο ή πάρτε μια έτοιμη εκδοχή του μπάφαλο.
(Σε αυτό το σημείο, επιτρέψτε μου μια παρένθεση, όπου θέλω απλά να εκφράσω την "άποψή μου" πως έχω ακούσει ένα σωρό ηχοσυστήματα να παίζουν κυριολεκτικά "άθλια", παρόλο που είχαν εξαιρετικά ντακ ως πηγή, αλλά και πανάκριβα καλώδια...χαχαχαχαχαχα)
Ακόμα όμως και η DIY λύση του μπάφαλο σε 8-κάναλο κοστίζει παραπάνω από το λινξ ορόρα το 8-κάναλο. Ε, για μένα, για το δικό μου σύστημα, κρίνω πως δεν "απαιτείται" το παραπάνω από το ορόρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα "ακούσω διαφορά" αν πάρω μέρτικ χάλο ή 4 βέις δικάναλα, απλά έχω καλύτερες διόδους να ξοδέψω τα ευρά μου, ενώ προσέχω άλλες παραμέτρους στο σύνολο ηχοσύστημα-χώρου, που γνωρίζω πως παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από το κυνήγι της τέλειας πηγής (πχ οι 99 στους 100 δε ξέρουν τι εστί "οδήγηση" του ηχείου τους, όπως και τι είναι ο διαχυτής ή η ενεργή πολυενίσχυση...)!
Να επαναλάβω, για πολλοστή φορά, πως εγώ ακούω από τα ντακ του μπέριγκερ ούλτρα ντράιβ προ, του ψηφιακού κρος. Και μια χαρά μου ακούγονται, δηλαδή μου αρκούν από πλευράς "πχιότητας", δεν ζητώ κάτι περισσότερο ούτε σε χροιές ούτε σε ανάλυση (και κανείς απ'όσους ακούν το σύστημά μου δεν έθεσε "θέμα πχιότητας" πηγής, ίσα ίσα γενικώς αρέσει πολύ ο ήχος μου, πράγμα ...περίεργο, ε? χαχαχαχαχα)
Όλα τα παραπάνω τα έχω ξαναπεί, όπως επίσης έχω ξανα-γράψει πως ο μόνος λόγος που θα αλλάξω τα μπέριγκερ με το λινξ είναι για να δουλέψω ψηφιακό κρος από το πι-σί, με φίλτρα που εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω, κι όχι με τα ιιρ φίλτρα του μπέρι, ενώ ταυτόχρονα το μπέρι δεν έχει 8 ψηφιακές εισόδους για να το δουλέψω από το πι-σι - αν είχε δε θα το άλλαζα ποτέ. Αλλά αυτά τα περι επιλογής ψηφιακών φίλτρων κρος και αξιολόγησης αυτών, είναι δικά μου θέματα, που με ελάχιστους συζητώ, (πχ με τον Άλεξ), καθώς δεν είναι θέματα που αφορούν το consumer hi-fi και ούτε κατά διάνοια δεν αγγίζονται από το Hi-End....
1) ακους διαφορες εαν πας σε κατι καλυτερο απο μπερι.
2) υπαρχουν καλυτερα ντακ εκει εξω, δεν υπαρχουν μονο κοροιδα που το πιστευουν.
3)το συστημα σου δειχνει διαφορες και μεταξυ ντακ πχ aurora-weiss.
4)πιστευεις πως απο ενα σημειο και πανω η αναβαθμιση της πηγης εχει δυσαναλογες διαφορες value for money σε σχεση με αλλο τροπο που μπορεις να ξεδεψεις τα χρηματα σου.
τωρα, αυτο που δεν καταλαβα ειναι εαν μπορεις να παρεις το metric halo lio-8 και να το χρησιμοποιησεις σαν ψηφιακο x-over dac συγχρονος με κοστος οσο περιπου θες. με το halo μπορεις σιγουρα... με το λιο νομιζω...