Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

+1.περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ και λοιπούς:116:
Aφού δεν αναφέρεις τους ΄΄λοιπούς΄΄ συγκεκριμένα,ας αντιδράσει μόνο ο Ear,στον οποίον άλλωστε ανήκουν τα αντίστοιχα quote.
Το 99 % των studio χρησιμοποεί Mogami.
O Ludwig (και εγώ ... σε λίγα critical σημεία) έχει καλωδιώσει το
Gateway mastering με Transparent.
To μόνο καλώδιο που έχω τσεκάρει και δεν αλλάζει τον ήχο είναι το Mogami 2549 κόστος 5 € το μέτρο ( άρα δεν σας κάνει)
Να είσαι καλά άνθρωπε μου! :126:
Aς μην προκαταλαμβάνονται οι συνειδήσεις...Οι χαϊεντάδες έχουν αποδείξει ότι είναι ελεύθερα και απρόσμενα...πουλιά:612:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Ο ήχος της Lynx είναι μέτριος.

Σαν να συγκρίνεις 2CV με Ferrari (υπερβολή !)

Σαν να συγκρίνεις Lynx με Weiss η Alpha DAC

Η Metric (και πιστέψτε με όχι επειδή την εισάγουμε) είναι σε πολύ-πολύ υψηλή θέση.

Τα έχω ακούσει και με Metric και με Weiss DAC2 (Medea) που χρησιμοποιώ και με Dangerous Music που χρησιμοποιώ και με Benchmark και με Grace Design.
πολυ ενδιαφερον.(οπως και ολες οι απαντησεις)
(το weiss dac2 ειναι αντιστοιχο του minerva, Οχι toy medea.)
η διαφορα μετρικ χαλο με μπεντσαμρκ σε ποια επιπεδα βρισκεται?

Reaction score
10
όχι οτι δεν το ξέραμε!
(αλλιώς να το λέει επαγγελματίας)
Σαφέστατα και τα ξέραμε, είμαι όμως μία καλή ευκαιρία να σταματήσουν οι πάσης φύσης υπερβολές σε αυτό το site! Από όλες τις πλευρές. Όχι τίποτα άλλο καταντάς γραφικός και κακοπροαίρετος...:126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.913

Σαφέστατα και τα ξέραμε, είμαι όμως μία καλή ευκαιρία να σταματήσουν οι πάσης φύσης υπερβολές σε αυτό το site! Από όλες τις πλευρές. Όχι τίποτα άλλο καταντάς γραφικός και κακοπροαίρετος...:126:
Μμμμ... Δηλαδή;

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

πολυ ενδιαφερον.(οπως και ολες οι απαντησεις)
(το weiss dac2 ειναι αντιστοιχο του minerva, Οχι toy medea.)
η διαφορα μετρικ χαλο με μπεντσαμρκ σε ποια επιπεδα βρισκεται?
Το DAC2 είναι σαν το MEDEA.

Reaction score
684

Το DAC2 είναι σαν το MEDEA.
το Medea ειναι η "σπιτικη εκδοση" του Weiss DAC1 MK2...

Το Weiss DAC2 ειναι ουσιαστικα το Minerva και βεβαια κατωτερο απο το Weiss DAC202...

Reaction score
11

το Medea ειναι η "σπιτικη εκδοση" του Weiss DAC1 MK2...

Το Weiss DAC2 ειναι ουσιαστικα το Minerva και βεβαια κατωτερο απο το Weiss DAC202...
Αυτά όλα αντικαθρεπτίζονται και σε κάποιες μετρήσεις η δεν χρειάζεται;

:111:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.913
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Γιατί ρε σεις, αφού δεν είναι single ended.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.611

...περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ...
για ποιο πράγμα βρε? για την "άποψη" του ChrisHat? :143::142::135:

έχει ο άνθρωπος την άποψή του, που είναι φυσικά σεβαστή, όπως όλες οι "απόψεις".
αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί κανείς άλλος να έχει άλλη άποψη, ε? :144:

πχ για τα westlake μπορείς να βρεις πολύ διαφορετικές "απόψεις" από την δική του, κι από ανθρώπους με ακόμα περισσότερη πείρα, ε, και? Κρίνε με τη δική σου λογική, με τις δικές σου γνώσεις, και σχημάτισε την δική σου "άποψη"!

επι της ευκαιρίας, δε διαφωνώ καθόλου με τα περισσότερα από αυτά που λέει, δείχνουν για μένα άνθρωπο με μπόλικη πείρα και σημαντικές γνώσεις στο θέμα "ήχου" (όπως κι ο Θέμης), πχ το ντακ λινξ ορόρα δεν κοντράρει το μέτρικ χάλο ούτε στα όνειρά του, όπως και τα βέις, αυτά-> χαίρω πολύ χαιρόπουλος (και χάρηκα που το είπε έτσι "χοντρά" χαχαχαχαχαχα), αλλά και τα κοστολόγια είναι σε άλλα επίπεδα, καθώς το στέρεο ντακ από το ορόρα κοστίζει 500 ευρώ (2 χιλιάρικα το 8-κάναλο) κι ακόμα λιγότερο αναλογικά στο 16-κάναλο ορόρα (συνολικό κόστος 16 καναλιών κάτω από 3 χιλιάρικα!). Απλά ΙΜNSΗΟ το ορόρα μου φτάνει και μου περισσεύει για "πηγή" (ξέρω πως ποτέ δε θα καταφέρω να το "ξεζουμίσω"). Εσείς που έχετε "ανάγκη" καλύτερης "πηγής" για να ακούσετε τη μουσική σας, εμπρός, πάρτε την κορυφή του μέτρικ χάλο, κι αν δε φτάνουν τα μπικικίνια, πάρτε βέις ή φτιάξτε ένα μπάφαλο ή πάρτε μια έτοιμη εκδοχή του μπάφαλο.

(Σε αυτό το σημείο, επιτρέψτε μου μια παρένθεση, όπου θέλω απλά να εκφράσω την "άποψή μου" πως έχω ακούσει ένα σωρό ηχοσυστήματα να παίζουν κυριολεκτικά "άθλια", παρόλο που είχαν εξαιρετικά ντακ ως πηγή, αλλά και πανάκριβα καλώδια...χαχαχαχαχαχα)

Ακόμα όμως και η DIY λύση του μπάφαλο σε 8-κάναλο κοστίζει παραπάνω από το λινξ ορόρα το 8-κάναλο. Ε, για μένα, για το δικό μου σύστημα, κρίνω πως δεν "απαιτείται" το παραπάνω από το ορόρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα "ακούσω διαφορά" αν πάρω μέρτικ χάλο ή 4 βέις δικάναλα, απλά έχω καλύτερες διόδους να ξοδέψω τα ευρά μου, ενώ προσέχω άλλες παραμέτρους στο σύνολο ηχοσύστημα-χώρου, που γνωρίζω πως παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από το κυνήγι της τέλειας πηγής (πχ οι 99 στους 100 δε ξέρουν τι εστί "οδήγηση" του ηχείου τους, όπως και τι είναι ο διαχυτής ή η ενεργή πολυενίσχυση...)!

Να επαναλάβω, για πολλοστή φορά, πως εγώ ακούω από τα ντακ του μπέριγκερ ούλτρα ντράιβ προ, του ψηφιακού κρος. Και μια χαρά μου ακούγονται, δηλαδή μου αρκούν από πλευράς "πχιότητας", δεν ζητώ κάτι περισσότερο ούτε σε χροιές ούτε σε ανάλυση (και κανείς απ'όσους ακούν το σύστημά μου δεν έθεσε "θέμα πχιότητας" πηγής, ίσα ίσα γενικώς αρέσει πολύ ο ήχος μου, πράγμα ...περίεργο, ε? χαχαχαχαχα)

Όλα τα παραπάνω τα έχω ξαναπεί, όπως επίσης έχω ξανα-γράψει πως ο μόνος λόγος που θα αλλάξω τα μπέριγκερ με το λινξ είναι για να δουλέψω ψηφιακό κρος από το πι-σί, με φίλτρα που εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω, κι όχι με τα ιιρ φίλτρα του μπέρι, ενώ ταυτόχρονα το μπέρι δεν έχει 8 ψηφιακές εισόδους για να το δουλέψω από το πι-σι - αν είχε δε θα το άλλαζα ποτέ. Αλλά αυτά τα περι επιλογής ψηφιακών φίλτρων κρος και αξιολόγησης αυτών, είναι δικά μου θέματα, που με ελάχιστους συζητώ, (πχ με τον Άλεξ), καθώς δεν είναι θέματα που αφορούν το consumer hi-fi και ούτε κατά διάνοια δεν αγγίζονται από το Hi-End....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Ρε παιδιά πολύ απόλυτους σας βρίσκω! Μήπως ο ένας έχει πουλήσει στον άλλο σχετικό dac?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84584

:142:
τα dac2 minerva ειναι το ιδιο μηχανακι σε αλλο κουτι.
τελος. το λεει ο weiss.
καμια σχεση με medea.
the end.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members