- Reaction score
- 10
Eγώ δεν περιμένω τίποτα πλέον. :126:+1.περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ και λοιπούς:116:
Eγώ δεν περιμένω τίποτα πλέον. :126:+1.περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ και λοιπούς:116:
έλα ρε συ.γέλιο θα χει,θα αρχίσουν πάλι να τζιτεροτρώγονται!!!!:143:Eγώ δεν περιμένω τίποτα πλέον. :126:
Aφού δεν αναφέρεις τους ΄΄λοιπούς΄΄ συγκεκριμένα,ας αντιδράσει μόνο ο Ear,στον οποίον άλλωστε ανήκουν τα αντίστοιχα quote.+1.περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ και λοιπούς:116:
Το 99 % των studio χρησιμοποεί Mogami.
O Ludwig (και εγώ ... σε λίγα critical σημεία) έχει καλωδιώσει το
Gateway mastering με Transparent.
To μόνο καλώδιο που έχω τσεκάρει και δεν αλλάζει τον ήχο είναι το Mogami 2549 κόστος 5 € το μέτρο ( άρα δεν σας κάνει)
Aς μην προκαταλαμβάνονται οι συνειδήσεις...Οι χαϊεντάδες έχουν αποδείξει ότι είναι ελεύθερα και απρόσμενα...πουλιά:612:Να είσαι καλά άνθρωπε μου! :126:
πολυ ενδιαφερον.(οπως και ολες οι απαντησεις)Ο ήχος της Lynx είναι μέτριος.
Σαν να συγκρίνεις 2CV με Ferrari (υπερβολή !)
Σαν να συγκρίνεις Lynx με Weiss η Alpha DAC
Η Metric (και πιστέψτε με όχι επειδή την εισάγουμε) είναι σε πολύ-πολύ υψηλή θέση.
Τα έχω ακούσει και με Metric και με Weiss DAC2 (Medea) που χρησιμοποιώ και με Dangerous Music που χρησιμοποιώ και με Benchmark και με Grace Design.
Σαφέστατα και τα ξέραμε, είμαι όμως μία καλή ευκαιρία να σταματήσουν οι πάσης φύσης υπερβολές σε αυτό το site! Από όλες τις πλευρές. Όχι τίποτα άλλο καταντάς γραφικός και κακοπροαίρετος...:126:όχι οτι δεν το ξέραμε!
(αλλιώς να το λέει επαγγελματίας)
Μμμμ... Δηλαδή;Σαφέστατα και τα ξέραμε, είμαι όμως μία καλή ευκαιρία να σταματήσουν οι πάσης φύσης υπερβολές σε αυτό το site! Από όλες τις πλευρές. Όχι τίποτα άλλο καταντάς γραφικός και κακοπροαίρετος...:126:
Το DAC2 είναι σαν το MEDEA.πολυ ενδιαφερον.(οπως και ολες οι απαντησεις)
(το weiss dac2 ειναι αντιστοιχο του minerva, Οχι toy medea.)
η διαφορα μετρικ χαλο με μπεντσαμρκ σε ποια επιπεδα βρισκεται?
Το DAC2 είναι σαν το MEDEA.
το Medea ειναι η "σπιτικη εκδοση" του Weiss DAC1 MK2...Το DAC2 είναι σαν το MEDEA.
Αυτά όλα αντικαθρεπτίζονται και σε κάποιες μετρήσεις η δεν χρειάζεται;το Medea ειναι η "σπιτικη εκδοση" του Weiss DAC1 MK2...
Το Weiss DAC2 ειναι ουσιαστικα το Minerva και βεβαια κατωτερο απο το Weiss DAC202...
δε χρειαζεται....Αυτά όλα αντικαθρεπτίζονται και σε κάποιες μετρήσεις η δεν χρειάζεται;
:111:
για ποιο πράγμα βρε? για την "άποψη" του ChrisHat? :143::142::135:...περιμένω αντιδράσεις απο ιαρ...
Ρε παιδιά πολύ απόλυτους σας βρίσκω! Μήπως ο ένας έχει πουλήσει στον άλλο σχετικό dac?Στεγνα.-
δεν ειναι Weiss αυτο που αναφερεις...Ρε παιδιά πολύ απόλυτους σας βρίσκω! Μήπως ο ένας έχει πουλήσει στον άλλο σχετικό dac?
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84584
:142:
Μπα, παραισθηση ειναι.:144:Ρε παιδιά πολύ απόλυτους σας βρίσκω! Μήπως ο ένας έχει πουλήσει στον άλλο σχετικό dac?
Είπα "σχετικό".δεν ειναι Weiss αυτο που αναφερεις...
τα dac2 minerva ειναι το ιδιο μηχανακι σε αλλο κουτι.Ρε παιδιά πολύ απόλυτους σας βρίσκω! Μήπως ο ένας έχει πουλήσει στον άλλο σχετικό dac?