Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Reaction score
498
Καλά καλώδια είναι τα Vovox, απλά είναι ακριβά επειδή είναι Ελβετικά..Εάν δεν υπήρχε ο παράγοντας κόστος όλοι θα είμασταν ευχαριστημένοι.Ούτε ένας τσακωμός δεν θα γινότανε..:136:..

Πάντως κι εγώ θα περίμενα να δω καμιά μέτρηση στη Vovox, έτσι για τη σημαία...

Reaction score
777
Δεν βλέπω Κώστα σε τι διαφωνούμε ή τι καινούργιο μας λέει το παραπάνω κείμενο της βικιπαίδια.
Τα μόνιτορ είναι όσο το δυνατόν πιο αχρωμάτιστα και αντέχουν γκάζια χωρίς παραμορφώσεις. Τώρα ο καθείς ηχολήπτης διαλέγει αυτό που του πάει, έχει συνηθίσει ή θεωρεί οτι ταιριάζει στην μουσική, που επι το πλείστον δουλεύει, και την πελατεία του.
Υπάρχουν και εμμονές σε συγκεκριμμένες μάρκες όπως η δική σου με τα Κ&H. Καθοριστική επίσης ήταν πάντα και η "μούρη" των μόνιτορς. Για παράδειγμα το '60-'90 αν δεν είχες control monitors JBL δεν ήσουνα in. Τώρα οι μηχανικοί mastering είναι μια διαφορετική ιστορία. Θέλουν περισσότερα και διαφορετικά ηχεία για να ξέρουν τι κάνουν σε χροιές και πως αυτές θα ακουστούν σε ένα μέσο όρο σπιτιών.
παρακαλώ να το ξαναδιαβάσετε το παραπάνω!!!

ίαρ!!!βάλε ρε το στουντιά εκείνον που την έβρισκε με τα κλόκς!!!!ένα βιντεάκι που είχες?:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Aυτο το μικροβιο που λεγεται καλωδιο μπηκε και εδω μεσα....φτου...μου το μολυνατε παλι το θριτι μου !!!!!!!:125:

Reaction score
11

πάντως για τις "απόψεις" που βλέπω δω και κει, (όπως και για τις δικές μου), αφιερώνω την τελευταία σειρά αυτού του ποστ.:138::137::136:
Είμαι βέβαιος πως, δεν μπορεί, οι σοβαρές απόψεις σίγουρα θα εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα του κWloy!

Kύριοι! Επιτέλους και λίγη σοβαρότη παρακαλώ! (Όπως audiophile Παβαρότι, Λυσιστράτη κ.τ.λπ.).

:141:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πχιοτητα χωρις καλωδια ειναι.........σαν γαλακτομπουρεκο χωρις κανελλα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

Aυτο το μικροβιο που λεγεται καλωδιο μπηκε και εδω μεσα....φτου...μου το μολυνατε παλι το θριτι μου !!!!!!!:125:
εσύ φταις που δε μας είπες με τι καλώδια έπαιζε το λιπίνσκι που σ'άρεσε! μα εντελώς άχρηστος είσαι ε?:137::138::136:

Reaction score
3.901

εσύ φταις που δε μας είπες με τι καλώδια έπαιζε το λιπίνσκι που σ'άρεσε! μα εντελώς άχρηστος είσαι ε?:137::138::136:
Λιπίνσκι: έχει κάτι από λιπίδια, από Πολωνό γιατρό, δίαιτα αστροναύτη..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

μετριοφρων οπως παντα....
Ένας από τους τόσους -δεν ξέρω πόσους- εχθρούς σου δεν είναι μετριόφρων. Ούτε αυτό δεν μπορείς να ανθέξεις πια; Εδώ αντέχεις και ασχολείσαι με καλώδια!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

Λιπίνσκι: έχει κάτι από λιπίδια, από Πολωνό γιατρό, δίαιτα αστροναύτη..
βρε ότι θέλει ας έχει το λιπίνσκι, αλλά σε πάω ένα στοίχημα μάνα μου, πως αν του δώκεις σήμα από ένα μέτρικ χάλο στην είσοδο, θα κλάψουν όλοι οι χαλιεντάδες του πλανήτη αν ακούσουν το αποτέλεσμα....

περί αυτού, μπορεί να μας καταθέσει την "άποψή" του κι ο Χρήστος (ChrisHat), που τά'χει και τα δυό στο μαγαζί, ε, δε μπορεί, κάπχια στιγμή θα τα συνέδεσε αναμεταξύ τους....:126:

Αλήθεια, έτυχε Χρήστο να κάνεις "συγκριτική δοκιμή" μεταξύ λινξ ορόρα και μέτρικ χάλο ντακ? Αυτό θα ήταν για μένα αρκετά ενδιαφέρον...

Reaction score
660

Ένας από τους τόσους -δεν ξέρω πόσους- εχθρούς σου δεν είναι μετριόφρων. Ούτε αυτό δεν μπορείς να ανθέξεις πια; Εδώ αντέχεις και ασχολείσαι με καλώδια!
απο και ως που εισαι εχθρος μου? εκτος εαν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου και δε το ξερω...

να σε ενημερωσω κιολας οτι δεν εχω εχθρους αλλα και αν καποιος θελει να θεωρηθει εχθρος μου, η πορτα του ψυχαναλυτη ειναι παντα ανοιχτη για να βρει τι του φταιει στη ρημαδα τη ζωη του και κατεληξε εκει....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

απο και ως που εισαι εχθρος μου? εκτος εαν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου και δε το ξερω...

να σε ενημερωσω κιολας οτι δεν εχω εχθρους αλλα και αν καποιος θελει να θεωρηθει εχθρος μου, η πορτα του ψυχαναλυτη ειναι παντα ανοιχτη για να βρει τι του φταιει στη ρημαδα τη ζωη του και κατεληξε εκει....
Εγώ σε μισώ ρε γιατί με έβαλες στο τριπάκι με τα Tidal και με κατέστρεψες, άλλαξα ρε όλο το σύστημα για πάρτυ σου, φτου σου ρε λαμόγιο-διαπλεκόμενε! :143:

Reaction score
498
Καλά εσείς οι Βόρειοι είστε και τοπικιστές..:142:..(οι Αθηναίοι Βόρειοι για να μην παρεξηγηθώ)

Reaction score
660

Καλά εσείς οι Βόρειοι είστε και τοπικιστές..:142:..(οι Αθηναίοι Βόρειοι για να μην παρεξηγηθώ)
αφου τα εχουμε πει αγορι μου...

στα Δ.Π εχει ψωμι!!!

Reaction score
660
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Εγώ σε μισώ ρε γιατί με έβαλες στο τριπάκι με τα Tidal και με κατέστρεψες, άλλαξα ρε όλο το σύστημα για πάρτυ σου, φτου σου ρε λαμόγιο-διαπλεκόμενε! :143:
ε οχι και ολο.....

κατι σου εμεινε ακομα για σκοτωμα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940

Αφού είσαι βαμμένος Tidal, εγώ σου φταίω μετά; Μπααααααα!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr