- Reaction score
- 29.515
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!
Kάτσε καλά εσυ ρε ....:139:
Ζούλεψα ρε φιλαράκ...
Kάτσε καλά εσυ ρε ....:139:
Ζούλεψα ρε φιλαράκ...
+1Βλασση καλημερα,σου αρεσαν τα λιπινσκι?σου αρεσαν τα ATC τι σου αρεσε απο κει μεσα τελικα?
Παψε βρε σκατοπαιδο που θες να με βαλλεις στα εξοδα για να ενεργησω τα 802 μου-----αλλωστε το ξαναειπα---κανω οικονομια για να............δεν το λεω !!!!!!!!!!!!του παει του Βλαση να γινει ηχοληπτης!!!
αρε Βλασαρε σε βλεπω για ενεργα ηχεια οπου ναναι. TEMPTATION.... ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ...ΕΜΠΛΕΞΕΣ χε χε.
Αρα ξεκινα ενας αλλος μεγαλος κυκλος που θα βαλει φωτιες και στα ποστ...!!!
Απο τα ενεργα ηχεια προτιμω αυτα που ειναι ενεργα μονο στην οδηγηση των βαττοφαγων woofers και σου λυνουν χιλια προβληματα.
Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.
βλεπω να κανεις ενεργα τα 802....πω πω temptation!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλασση καλημερα,σου αρεσαν τα λιπινσκι?σου αρεσαν τα ATC τι σου αρεσε απο κει μεσα τελικα?
Πες-πες καθότι εγώ είμαι του home cinema:138:+1
Για πες εντυπώσεις, περιγραφές
Aστα αυτα και εκφρασου και συ μιας και κατσαμε και οι δυο στην ιδια καρεκλα ακροασης και καναμε και mastering:143::143::143:Πες-πες καθότι εγώ είμαι του home cinema:138:
Nα ρθείτε στην γιορτή για να τα πούμε απο κοντά:137:Aστα αυτα και εκφρασου και συ μιας και κατσαμε και οι δυο στην ιδια καρεκλα ακροασης και καναμε και mastering:143:
Μπρος -μπρος μην βαριεσαι τεμπελη...αφου φτιαχτηκες και συ !!!!
Αστα αυτα βρε Μανο...μην τα λες...ποιος τον ακουει.....-θα με παρει τηλ. και τον ηπια....θα λεει-θα λεει-θα λεει και γω θα ειμαι με σκυφτο το κεφαλι(ευτυχως δεν θα με βλεπει)και θα λεω ...ναι Κωστα μου-δικιο ειχες-ναι Κωστα μου καλα μας τα ελεγες εσυ-ναι Κωστα μου δικιο ειχες για τις καρτες ηχου Κωστα μου.......γιαυτο σου λεω αστα να παν στο διαολο μην γραφεις τιποτις μπα και δεν τα δει και την γλυτωσουμε!!!!!!Το configuration των Λιπινσκι με τα sub θυμιζει Κλαιν &Χαμμελ και φυσικα Κωσταυτια που τωρα αρχιζει να δικαιωνεται σε αυτα που λεει τοσο καιρο....
Επειδη ομως το ρητο λεει "ο νεκρος δεδικαιωται".....μηπως πρεπει να τον σκοτωσουμε
Aστους βρε σου λεω ...θα εχουν παει για τιποτα τσιπουρα και θα ξεχαστουν μπας και την γλυτωσουμε!!!!!!!:142::143:Ο κογιας(με τι καλωδιο παιζατε) η ο EAR (νοσος Beri-Beri)
Νικο αυτη ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προσεγγιση. Επειδη ειχα κι εγω τον ιδιο προβληματισμο και ειχα ανοιξει ενα θεμα (semi activ ηχεια) θα ηθελα και την αποψη σου για καποια προβληματα.του παει του Βλαση να γινει ηχοληπτης!!!
αρε Βλασαρε σε βλεπω για ενεργα ηχεια:126: οπου ναναι. TEMPTATION.... ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ...ΕΜΠΛΕΞΕΣ χε χε:137:.
Αρα ξεκινα ενας αλλος μεγαλος κυκλος που θα βαλει φωτιες:107: και στα ποστ...!!!
Απο τα ενεργα ηχεια προτιμω αυτα που ειναι ενεργα μονο στην οδηγηση των βαττοφαγων woofers και σου λυνουν χιλια προβληματα.
Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.
βλεπω να κανεις ενεργα τα 802....πω πω temptation!!!!!!!!!!!!!!!!