Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Ο Ear εχει παει στο εξοχικο του
[/IMG]

Reaction score
3.910
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

..........................
Πρωτον, το βολιουμ του ενισχυτη γουφερ με του (των) ενισχυτη των υπολοιπων μοναδων, πως επιταγχανεται η σωστη συνεργασια? Δευτερο, το κροσοβερ των παθητικων μοναδων του ηχειου, ειναι δυνατον να ειναι του ιδιου καλου επιπεδου ενος ενεργου ηχειου?
[/QUOTE]

Εξαιρετική η ερώτησή σου.
Νομίζω ότι λύνεται, με αρκετή δουλειά.
Δεν ξέρω άν χρειάζεται πρό με δυνατότητα διπλής εξόδου.

Reaction score
460

Καλημερα σε ολους σας κυριοι......τωρα σχετικα με τα Lipinski η αληθεια ειναι οτι ειναι μια αλλη προσεγγιση στον ηχο που δεν θα ελεγα οτι ειναι ηχειο που σου αρεσει --δεν σου αρεσει .....ειναι ηχειο που αρεσει στους παντες χομπιστες και μη !!!!!!!
Πραγματικα σε ταξιδευει με εναν ξεχωριστα μαγικο τροπο οπου εχει την ικανοτητα να βγαζει ολη την πληροφορια της εγγραφης με εναν εξαιρετικο αερα με κυριο χαρακτηριστικο(οπου ειλικρινα με τρελλανε) την αμεσοτητα και την τονικη ισσοροπια---τα λεει πολυ καλα βρε παιδια ...τι να πω παραπανω...ο κατασκευαστης ξερει πολυ καλα τον ορο ΗΧΟΣ και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Αλλωστε μην ξεχασω να αναφερω οτι πισω απο αυτην την εταιρεια βρισκεται ο κατασκευαστης των θρυλικων DUNLAVY οπου η ιστορια τους ειναι πολυ μεγαλη με κατι μυρια fun ακροατες και ευτυχισμενους χομπιστες.

Ο αγαπητος κυριος Χατζησταμου μας ειπε οτι θα προσπαθησει να εχει στην εκθεση για ακροαση --ενα μεγαλο μοντελο οπου εχει επανω την καμπινα που βλεπετε στην φωτο και κατω το sub με 3 7ιντσα γουφερ για τις χαμηλες συχνοτητες!!!!

Αν τα εχει και τα ακουσουμε ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε πολλα να πουμε σε καποιο thread που θα ανοιχτει για τα Lipinski.

To χαρηκα πολυ βρε λεβεντες με αυτην την επισκεψη στην Athens Pro Audio μιας και ακουσα τα συγκεκριμενα ηχεια σε εναν χωρο ΦΥΣΙΚΑ σωστα φτιαγμενο και απο την αλλη το οτι γνωρισα εναν επαγγελματια του Ελληνικου και οχι μονο Audio Mastering με τις τοσες γνωσεις σε θεματα ηχοληψιας -mastering-στουντιακων τοποθετησεων...............................αστε καλλιτερα να μην σας πω για ποσα πραγματα μιλησαμε για convertores και καρτες ηχου-Dac ........πολλες οι πληροφοριες λεμε------------------------------------------τον μισω αυτον τον Κογια και τον ΕΑΡ.......................................................................................................................................................................................................................που εχουν δικιο......τα κωλοπαιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
Παντως εμενα με επιασαν τα αυτια μου με τα λιπι....πως τα λεν αυτα,οσο για τα atc θεωρω οτι ηταν σκοτεινα και τα χαμηλα του υποσκελιζαν τις μεσουψηλες συχνοτητες σε ολο τα φασμα.(ειμαι λιγο κακουλης?)Εγω παντως αυτα αποκομισα επειτα απο ακροαση περιπου 2 ωρων.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μποτζόρνο πρό-μωρό μου!!
Βρε χαιεντοοδοντιατρε αντι να εισαι για κανενα τσιπουρο στα γνωστα στεκια του Βολου καθεσαι και κανεις παρεα εδω μεσα εμας τα βλαμμενα ??:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ωχ μπηκε και παρακολουθει ενας καλος κυριουλης απο την Αυστρια!!!!!!!!:139::140::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τελικα....αυτα τα 802 ...πρεπει να τα κανω ενεργα........εκει να δειτε 100 000 και θεασεις ....θα ειναι τι χιτ του χειμωνα μετα το καλοκαιρινο KRELLOTHREAD!!!!!!!!!:143::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν πας να ενεργηθεις λεω εγω:441:

Οι:435: δεν εχουν αποφανθει ακομα

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Παντως εμενα με επιασαν τα αυτια μου με τα λιπι....πως τα λεν αυτα,οσο για τα atc θεωρω οτι ηταν σκοτεινα και τα χαμηλα του υποσκελιζαν τις μεσουψηλες συχνοτητες σε ολο τα φασμα.(ειμαι λιγο κακουλης?)Εγω παντως αυτα αποκομισα επειτα απο ακροαση περιπου 2 ωρων.
τι ειναι αυτα που λες? θα σου πουν οτι επειδη δεν εχουν τονισμενες-προβολικες μεσαιες τα atc σου φανηκαν ετσι. τσ τσ τσ ....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Πραγματικα σε ταξιδευει με εναν ξεχωριστα μαγικο τροπο οπου εχει την ικανοτητα να βγαζει ολη την πληροφορια της εγγραφης με εναν εξαιρετικο αερα με κυριο χαρακτηριστικο(οπου ειλικρινα με τρελλανε) την αμεσοτητα και την τονικη ισσοροπια---τα λεει πολυ καλα βρε παιδια ...τι να πω παραπανω...ο κατασκευαστης ξερει πολυ καλα τον ορο ΗΧΟΣ και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
αμεσοτητα? ειπες αμεσοτητα? εισαι χαιεντας ρε, δεν πιανεται η αναφορα σου...

Reaction score
3.910

Βρε χαιεντοοδοντιατρε αντι να εισαι για κανενα τσιπουρο στα γνωστα στεκια του Βολου καθεσαι και κανεις παρεα εδω μεσα εμας τα βλαμμενα ??:143::143:
Α. εφημερεβουά

Β. που να βρείς ΣΩΣΤΗ παρέα γιά τσίπουρα στο Βόλο?

Γ. δέ θέτε?:142:

Reaction score
33

Ωχ-ωχ-ωχ....παρακολουθει και ο Chris o B !!!!!!!
Έλα βρε Βλάση... τι αγχώνεσαι? Φοβάσαι μην σου στείλω τη Hi Endoαστυνομία????

Αφού είναι γνωστό μπρε, εσύ δεν μασάς, εσύ είσαι πάντα άνετος (διορθώθηκε η φωτό):

Άιντε μπρε... αφού σε τρόμαξα να σου κάνω ένα καλό δωράκι να συνέλθεις

:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τα ποστ του Βλαση πρεπει να μπαινουν σε ειδικη κατηγορια αλλιως σε λιγο στο Γκουγκλη θα χτυπας Κρελλ η 802 και θα βλεπεις αυτο
[/IMG]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.676

...
Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.
...Φαντάζομαι πως η ιδιαίτερη προτίμηση κορυφώνεται όταν μεσολαβεί ακουστικό κροσόβερ μεταξύ χαμηλών και μεσαίων.
Προσωπικά θεωρώ πως τα Avantgarde έχουν χαρακτήρα περισσότερο αντιχαϊενδικού...ορού,παρά εμβολίου:126:
Τελικα....αυτα τα 802 ...πρεπει να τα κανω ενεργα........εκει να δειτε 100 000 και θεασεις ....θα ειναι τι χιτ του χειμωνα μετα το καλοκαιρινο KRELLOTHREAD!!!!!!!!!
Είναι ν'απορείς ποιά θα ήταν η εξέλιξη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εάν το ΄΄Γκόλουμ΄΄ αποκαλούσε ''precious'' όλο και κάτι διαφορετικό σε κάθε πράξη...:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Είναι ν'απορείς ποιά θα ήταν η εξέλιξη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εάν το ΄΄Γκόλουμ΄΄ αποκαλούσε ''precious'' όλο και κάτι διαφορετικό σε κάθε πράξη...:142:
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ιδέα μου έδωσες:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

..

Τι σου εχω βρε ????λεγε!!!!:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Έλα βρε Βλάση... τι αγχώνεσαι? Φοβάσαι μην σου στείλω τη Hi Endoαστυνομία????

Άιντε μπρε... αφού σε τρόμαξα να σου κάνω ένα καλό δωράκι να συνέλθεις

Βρε θα μου βγαλετε το ονομα....και εχω κουτελο καθαρο!!!!!!!

τι buts ειναι αυτα βρε παιδι μου???????????
Ποιος ειναι αραγε ο τυχερος πουυυυυυ τα ευλογαει?????

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.676
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

τι ειναι αυτα που λες? θα σου πουν οτι επειδη δεν εχουν τονισμενες-προβολικες μεσαιες τα atc σου φανηκαν ετσι. τσ τσ τσ ....
Όχι υποχρεωτικά...Πριν από αυτό μπορούν ν'αναφερθούν οι εξής παράγοντες:

Τονισμός των κακώς κειμένων μιάς ηχογράφησης από ΄΄ανελέητα΄΄ μόνιτορ...

Διαφορετικού βαθμού έλλειψη γραμμικότητας στο ακουστικό αισθητήριο εκάστοτε ακροατή.

Εξάρτηση της ισχύος των φαινομένων ανωφερούς επικάλυψης ανάλογα με τον προηγούμενο παράγοντα αλλά και από την στάθμη αναπαραγωγής του σήματος.

Φαινόμενα ακουστικής κόπωσης μετά την πάροδο δεδομένου χρονικού διαστήματος που εξαρτάται επίσης από τα χαρακτηριστικά του χώρου και τη στάθμη ηχητικής πίεσης στην οποία εκτίθεται ο ακροατής.

(Και το ΄΄καλύτερο΄΄ στην υπόθεση είναι ότι δεν χρειάζεται καν να γίνεσαι ΄΄κακός΄΄ επισημαίνοντάς τα...:142:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τωραααααααααααααααααααααααααααααααααα?
Παει πια κατοχυρωθηκε

Ποιος ειναι αραγε ο τυχερος πουυυυυυ τα ευλογαει?????
ο baby oil

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος