- Reaction score
- 140
το σύστημα μου στην παρούσα
και άμα το δώσω το ντατσουν πάλι ντατσουν θα πάρω :142::142::142:Mπραβο βρε Αντωνακι....να εισαι παντα καλα φιλαρακι να τα χαιρεσαι ......και αμα εισαι καλο παιδι στο μελλον ευχομαι και σε μια METRIC HALLO dac καρτα η ενα μεγαλο MEDEA να κανει παρεα στο MAC σου και τους σκληρους !!!!!!!
Αλλα βρε φιλε....B&W και συ βρε παιδι μου....δεν ξυνουν,δεν ειναι επιθετικα οπως λενε στις ψιλες?????\Πως την πατησες ετσι?????
Κατι σαν 800 Di για παραδειγμα???και άμα το δώσω το ντατσουν πάλι ντατσουν θα πάρω
Ο αλλος ειναι ο sp 5 εν ετη 1977 (νομιζω).Ωραιο συστημα Αντωνη.ο προενισχυτής του συστήματος είναι ο AUDIO RESEARCH LS9
2 προ έχει βγάλει ο παππούς με τρανζίστορ σε τάξη α ( αυτός είναι ο ένας ) όλα τα υπόλοιπα της audio research ως γνωστών είναι λαμπατα
μαύρο πρόβατο δηλαδη :116:
ο προ δεν εχει διακόπτη , μένει πάντα ετοιμοπόλεμος
και αυτός εχει ενα lessloss ρεύματος επάνω
νομίζω πως είναι πολύ σωστό αυτό που λες. κανονικά δε θα έπρεπε να είναι σωστό, αλλά οι ηλετρολόγοι κάνουν ό,τι νά'ναι κατά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού, δε σκέφτονται καθόλου το πόσο βλαμμένοι είμαστε...χωρίς δόση υπερβολής ίσως η μεγαλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος στο σύστημα του ( η ξεχωριστή γραμμή όχι η ασφάλεια)