απλά πράγματα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: απλά πράγματα

Ενα αρτιο ψηφιακο συστημα..........με πολυ μελωδια.
Ευτυχισμενες μουσικες αποδρασεις

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.041
Απάντηση: Re: απλά πράγματα

νομίζω πως είναι πολύ σωστό αυτό που λες. κανονικά δε θα έπρεπε να είναι σωστό, αλλά οι ηλετρολόγοι κάνουν ό,τι νά'ναι κατά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού, δε σκέφτονται καθόλου το πόσο βλαμμένοι είμαστε...

προσωπικά κάνω το ίδιο. έχω τριφασικό ρεύμα στο σπίτι, κι η μια φάση όπως έρχεται, πάει ΜΟΝΟ στο στέρεο, ούτε σε μια λάμπα δε δίνει, πουθενά αλλού...:126:

Οπως τα λες , είμαστε πολύ βλαμμένοι.Η μάλλον είσαστε , γιατί η δικιά μου φάση που δίνει στα στέρεα , δίνει και αλλού.Οχι σε ψυγείο και τέτοια , αλλά , στον φούρνο της κουζίνας , δίνει.Α και σε μερικές λάμπες στην κουζίνα, που αλλού δίνει να δείς? α παίρνει και ενα a/c το οποίο οταν ακούω η βλέπω και ακούω είναι πάντα off.:142:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
Πολυ καλο σετ απ Αντωνη.............. Μπραβο.

Ποσα μετρα και πιο καλωδιο φευγει απο το λαπτοπ για το ντακ???
Υπαρχει θεμα απωλειων?? Το σκεφτομαι και γω και δεν ξερω τι να κανω,
να φερω ολα τα μηχανηματα κοντα και να πιαζω με μακρια καλωδια ηχειων? (οχι καλο, το ξερω)
ή να παιζω με μακρυ ψηφιακο καλωδιο (κοαξιαλ)?

Reaction score
140
τα λαπτοπ ( windows η mac ) συνδέονται αποκλειστικά με το μινερβα με firewire
μήκος 4 μέτρα ( δεν έχω αντιληφθεί κάτι σχετικά με το μήκος )
γενικά κάτω των 5 μέτρων usb η firewire δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα

με τρώει ο κ@λ@ς μου βέβαια να δοκιμάσω αυτό
http://www.asiaweiss.com/main/?p=1649
ένα καλώδιο firewire που έφτιαξε σε συνεργασία με την oyaide o αντιπρόσωπος της weiss στην ασια
το κόστος είναι κοντά στα 120 ευρω με τα μεταφορικά για τα 4 μέτρα
το έχουν πάρει κάποιοι εδώ στην ελλαδα και ισχυρίζονται οτι κάνει διαφορά

αν δεν κάνω λάθος έχεις benchmark usb ?
εγώ όταν είχα το bench ειχα πάρει ένα kimber usb
είχε διαφορά

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
Καλο φαινεται το oyaide και τα λεφτα (120Ε) δεν ειναι πολλα.

Το benchmark usb δεν το εχω πια, ειμαι με το Βουβαλι ΙΙ (προς το παρον σκετο αλα ερχεται και το Λεγκατο) αρα μιλαμε μονο για Coaxial συνδεση με το βουβαλι.

Απο τη μια, αν εχω κοντα ολα τα μηχανηματα εχω και το Volume απο το βουβαλι διπλα μου. (δεν χρειαζομαι ουτε τηλεχ/σμο)
Ετσι ομως πρεπει να φυγουν μονο XLR (apo t ntak) και οι ενισχυτες μου (300Β), ειναι SE.

Απο την αλλη, θα εχω προβλημα με π.χ. 5μετρο Coaxial, απο το πισι στο ντακ????

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Απάντηση: Re: απλά πράγματα

Απο την αλλη, θα εχω προβλημα με π.χ. 5μετρο Coaxial, απο το πισι στο ντακ????
ψυχολογικό, ίσως, αλλά μη του δίνεις σημασία....:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απλά πράγματα

στο coaxial ναι - για τα toslink εχω πλεον αλλη αποψη:126:
μόνο που τα coaxial και toslink είναι δυο εκφράσεις του ίδιου πράγματος, του spdif, οπότε, η διαφορά δεν έγκειται στα μέτρα καλωδίου που χρησιμοποιείς (όπου θεωρητικά το οπτικό υπερτερεί) αλλά στην ακρίβεια των έξτρα μετατροπών (ψηφιακή προς αναλογική και αναλογική προς ψηφιακή) του οπτικού (με την προϋπόθεση πως θεωρούμε το φως αναλογικό, ε?)

όπως και νά'χει, αυτό που υποψιάζεσαι είναι πως η ηλεκτρική προς οπτική (και το ανάστροφο) μετατροπή δεν είναι πάντα σωστά υλοποιημένη, ή για να το θέσω αλλιώς, δεν είναι πάντα χωρίς απώλειες, όχι πως αυτό δε γίνεται, αλλά μάλλον γιατί κάπχιους δε τους ενδιαφέρει να γίνει σωστά....:126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.033
Ωραιος ο Αντωνης!!!
Μπραβο!!!

Και αυτος ο προ ολα τα λεφτα ρε παιδι μου!
Και πολυ ομορφος χωρος!

Reaction score
1.766
Απάντηση: απλά πράγματα

αντωνη εχω 10 μετρα coaxial rg59 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: απλά πράγματα

αντωνη εχω 10 μετρα coaxial rg59 και δεν εχω κανενα προβλημα.
10 μέτρα rg59?
ραδιοπειρατής είσαι?
κοίτα μην έχεις στάσιμα :142::142::142:

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

10 μέτρα rg59?
ραδιοπειρατής είσαι?
κοίτα μην έχεις στάσιμα
ημουνα μικρος και μου περισεψε

οποτε το εβαλα στο dac.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

10 μέτρα rg59?
ραδιοπειρατής είσαι?
κοίτα μην έχεις στάσιμα
κοίτα να μη μπουρδουκλωθείς και σπάσεις κανα ποδάρι, κι ας τα στάσιμα να στέκονται στις γωνίες, κανένα δεν ενοχλούν...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: απλά πράγματα

10 μέτρα rg59?
ραδιοπειρατής είσαι?
κοίτα μην έχεις στάσιμα :142::142::142:
πάντως μή το γελάς έτσι.η έννοια των στάσιμων σε πομπούς έχει τεράστια σημασία.ουσιαστικά σημαίνει επιστροφή ενέργειας στην πηγή με ότι κακό συνεπάγεται αυτό.βέβαια μιλάμε για υψηλή ισχύ.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
ρε πλακα μου κανετε????

Για πειτε τοτε κανα φτηνο και καλο 5μετρο κοαξιαλ?? (εχω το Belden αλλα ειναι χοντρο και δυσκαμτο, ισως απ΄αυτο χρειαστω 8-10μετρα)

Υ.Γ. ξεχασα να πω οτι το 5μετρο θα φευγει απο το hiface που ειναι πανω στην usb του λαπτοπ.
Υπαρχει προβλημα???

Reaction score
140
Φτηνό να σου πω δεν ξέρω , το καλύτερο που έχω δοκιμάσει σε coaxial είναι το digi-coupler του van den hul
η exclusive το πουλάει αν δεν κάνω λάθος και τρέχον ατερμάτιστο

Reaction score
70
Καταρχάς το σύστημα πραγματικά πάρα πολύ ωραίο όπως και ο χώρος. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και βλέπω ότι ο ιδιοκτήτης έχει στην κατοχή του τον rotel rb-1092. Μήπως ξέρετε γιατί καταργήθηκε ως μοντέλο και η rotel βγάζει μόνο τον 250άρη???Δεν υπήρχε αγορά για τόσο ισχυρούς ενισχυτές ή θεώρησαν ότι είναι υπερβολή και ότι φτάνουν και τα 250 watt του 1572??

Reaction score
140
Καταρχάς το σύστημα πραγματικά πάρα πολύ ωραίο όπως και ο χώρος. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και βλέπω ότι ο ιδιοκτήτης έχει στην κατοχή του τον rotel rb-1092. Μήπως ξέρετε γιατί καταργήθηκε ως μοντέλο και η rotel βγάζει μόνο τον 250άρη???Δεν υπήρχε αγορά για τόσο ισχυρούς ενισχυτές ή θεώρησαν ότι είναι υπερβολή και ότι φτάνουν και τα 250 watt του 1572??
Νομίζω η b&o δεν παράγει πλέον το 1000asp και ότι δεν έχει στην γκάμα ακόμα κάτι τέτοιο 4 γενιάς

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell