μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Reaction score
140
2 πράγματα στο σύστημα του Κώστα δεν μπορώ να ξεχάσω ( με χουν στοιχειωση κυριολεκτικά )

ένα η ακρόαση του συγκεκριμένου cd

πρώτη φορά άκουσα πραγματικά εκκλησιαστικό οργανο
το σαμπ μαζί με τα μαγκ είναι τόσο σωστά κροσαρισμενα που πριν ξαναμιλήσει κανεις για ενσωμάτωση σαμπ σε 2 καναλο σύστημα να πάει να το ακούσει πρώτα
εγώ ακούω το adagio και γελάω με τα 802d όταν σκέφτομαι εκείνο το άκουσμα

το δεύτερο ήταν το σοκ να βλέπεις το προβολέα που έχεις στο σπίτι σου ( sony 10 ) και να μην το πιστεύεις
αυτή η πουτ@ν@ η stewart , έκανα να δω ταινία μια εβδομάδα στο σπίτι μου

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

H αληθεια ειναι βρε λεβεντες οτι οταν βλεπεις τι ξερει και τι εχει φτιαξει αλλα και πως αυτος ο ΕΑΡ λες υψηλοφωνος οτι το χειμωνα για το τζακι εχω μπολικα ξυλα για να ζεσταθω ...ειδικα αν εχεις καμπινα με μπολικο ξυλο!!!!!!!

Αχ τι μας κανεις ....αχ...παλλικαρι μας!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Απάντηση: Re: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗ pm!!! :107:

Προσεχε Χριστακι πουλακι μου αυτα τα πιεμια......ετσι μπορει να ξεκινησει η καταστροφη μιας τσεπης!!!!!:138::138:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Προσεχε Χριστακι πουλακι μου αυτα τα πιεμια......ετσι μπορει να ξεκινησει η καταστροφη μιας τσεπης!!!!!:138::138:
Άστα Βλάση συνοδοιπόρε και συν-άρρωστε!!!
Άμα σε τρώει........το αυτί.......! :142:

Reaction score
1.813

ακριβοτζώνε:

Το πιστολάκι το είχαμε για το μαλλί ρε, θα βγαίναμε έξω μετά. (ψέμματα, για τα θερμοσυστελλόμενα ήταν)

ΥΓ:τώρα δεν είμαι νέος, αλλά δεν είμαι ωραίος?

Reaction score
181
Re: Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

ακριβοτζώνε:

Το πιστολάκι το είχαμε για το μαλλί ρε, θα βγαίναμε έξω μετά. (ψέμματα, για τα θερμοσυστελλόμενα ήταν)

Kαι τώρα και νέος είσαι και ωραίος.
Φτου σου μην σε ματιάσω!:116:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.962

ακριβοτζώνε:

Μια χαρά είσαι, απλώς θα χρησιμοποιούμε στη φωτογραφηση έναν πιο μαλακό φακό για να βγαίνεις τζόβενο.

Reaction score
498
Εσένα τρελλογιατρέ πρέπει να σε επισκεφτώ όπως και δήποτε στην Σαλονίκη.Είμαι πραγματικά περίεργος να ακούσω την επιτομή του ψηφιακού DIY..:138:..

Reaction score
460

Μου εχει πει ο Νικ Αρβανιτακης οτι το συστημα του Κωστη ειναι δυνατο και παιζει παπαδες.
Για να το λει ο Νικ ετσι θα ειναι.
Μακαρι να ειχαμε δυνατοτητα ακροασης,αλλα ποτε δεν ξερεις...
Συγχαρητηρια Κωστα δυνατη προσπαθεια!

Reaction score
249

Κωστα εχεις κανει εκτιμηση του ποσα εχεις δωσει για το συστημα;
(να της το δειξω γιατι μου 'χει ριξει τοσα καντηλια η γυναικα μου και δεν εχω ξοδεψει ουτε το ενα δεκατο)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908

όχι, κι ούτε θέλω! θα βάλω τα κλάματα μόνος μου δηλαδή αν συνειδητοποιήσω πόσα έχω πετάξει σε αυτό το άθλιο σπορ...:143::135::142::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

όχι, κι ούτε θέλω! θα βάλω τα κλάματα μόνος μου δηλαδή αν συνειδητοποιήσω πόσα έχω πετάξει σε αυτό το άθλιο σπορ...

Δηλαδη κυριε ΕΑΡ μας να τολμησω να πω οτι κλεισατε ως ανδρας και δεν προκειται να ξαναψωνησετε η εχετε αφησει ενα παραθυρακι για κανενα ψωνακι στο απωτερο μελλον......

Παντως θεωρω οτι απο ηχεια-ενισχυτες-καλωδια -πανι-ενυδρειο-Pc κλεισατε κυριε Κωστα μας.....συμφωνειτε???

Reaction score
1.813

Κωστα εχεις κανει εκτιμηση του ποσα εχεις δωσει για το συστημα;
(να της το δειξω γιατι μου 'χει ριξει τοσα καντηλια η γυναικα μου και δεν εχω ξοδεψει ουτε το ενα δεκατο)
και να σου πει πόσο κόστισε, πως θα κοστολογούσε το χρόνο και το διάβασμα για να φτάσει σε αυτό το σημείο????

Μερικά πράματα είναι priceless!

Reaction score
249

Η γυναικα μου με το χρονο και το διαβασμα δεν εχει κανενα προβλημα (υποθετοντας οτι η υλη και ο χρονος του διαβασματος ειναι δωρεαν [ενταξει μη μου την πεις παλι Σ.Κ τιποτε δεν ειναι πραγματικα δωρεαν]):137:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Δηλαδη κυριε ΕΑΡ μας να τολμησω να πω οτι κλεισατε ως ανδρας και δεν προκειται να ξαναψωνησετε η εχετε αφησει ενα παραθυρακι για κανενα ψωνακι στο απωτερο μελλον......

Παντως θεωρω οτι απο ηχεια-ενισχυτες-καλωδια -πανι-ενυδρειο-Pc κλεισατε κυριε Κωστα μας.....συμφωνειτε???
Βλάση, διαδόσεις θα πεις, αλλά σκέφτεται διαρκώς το Sound Lab!! Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.893

Στο μέτρο που νομιμοποιούμαι να απαντήσω αντί του γιατρού, μάλλον δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Βέβαια, το σύστημα έχει ένα υπογούφερ με φαινομενικά ατελείωτη ανάσα, κάτι που σε προκαλεί να το δυναμώσεις κι άλλο, και μάλιστα από αυτήν την απόσταση ακρόασης των 3,5 μέτρων από τα ηχεία έως τις θέσεις ακρόασης, που είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά μεγάλη. Όμως, τα πάνελ εγγενώς έχουν ακριβές βλάβες αν συμβεί κάτι, καθώς δεν είναι και τόσο απλό να αλλάξεις μια, σαν να αλλάζεις ένα τουήτερ. Σκέψου πώς θα παίξει με δύο ζευγάρια πάνελ παράλληλα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Στο μέτρο που νομιμοποιούμαι να απαντήσω αντί του γιατρού, μάλλον δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Βέβαια, το σύστημα έχει ένα υπογούφερ με φαινομενικά ατελείωτη ανάσα, κάτι που σε προκαλεί να το δυναμώσεις κι άλλο, και μάλιστα από αυτήν την απόσταση ακρόασης των 3,5 μέτρων από τα ηχεία έως τις θέσεις ακρόασης, που είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά μεγάλη. Όμως, τα πάνελ εγγενώς έχουν ακριβές βλάβες αν συμβεί κάτι, καθώς δεν είναι και τόσο απλό να αλλάξεις μια, σαν να αλλάζεις ένα τουήτερ. Σκέψου πώς θα παίξει με δύο ζευγάρια πάνελ παράλληλα...

Οι Παναια μου.....αυτο το τελευταιο αν το σκεφτεις κυριε Κογια μας εχει πολυ ουσια.....δηλαδης στην περιπτωση 4αρων πανελς θσ χρειαστει αλλα 8 KVA να ριξει που σημαινει παλι πρεπει να κατσει στον παγκο και να στρωσει κωλο για νεα ενισχυτικα,αλλα καλωδια ,αλλη μια η διαφορετικη καρτα ηχου,γκρεμισμα και μεγαλωμα του δωματιου,αλλη μια μπυριερα για να ειναι και αυτη στερεο ,αλλο πηραγμα στα 2 νεα κροςς-πυκνωτες-αντιστασεις-πηνια αερος....τι αλλο ξεχασα....αααα ακαι μπολικα φραγκα!!!!!!

Και μην ξεχναμε εχει και 3 παιδια να ταισει ο χρυσος μου!!!!!!!!

:143::143::143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon