Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

μια ακροαση , Α-Β λυνει πολλα θεματα

Reaction score
0

Δεν σας ξέχασα!

Το subwoofer μού έχει παραδοθεί εδώ και καιρό, το φωτογράφισα μέσα και έξω από το κουτί, το έστησα, το καμάρωσα... αλλά τα καλώδια ακόμα να έρθουν!

Παρήγγειλα από το bluejeanscables και το πακέτο βρίσκεται στο Τελωνείο από τις 11/09/10. 3 ημέρες να έρθει από το εξωτερικό στην Ελλάδα και 20+ ημέρες να το εκτελωνίσουν! :139:

Ξέρετε πώς αισθάνομαι; Σαν να έχω φτάσει στην πηγή και να μην μπορώ να πιω!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ποσα λεφτα εσπρωξες σε καλωδια -μηκος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Βάλε καμιά φώτο να πάρουμε λίγο μάτι βρε:137:
Καλώς το δέχτηκες!!

Reaction score
0

Ok, ας βάλω τότε τις φωτογραφίες από τώρα.

Δεν υπάρχει ο ενισχυτής στο πλάνο διότι χωρίς τα καλώδια... μόνο για οφθαλμόλουτρο είναι το ηχοσύστημα.

Το sub παραδόθηκε από μεταφορική εταιρεία μετακομίσεων σε άριστη κατάσταση και πολύ καλή συσκευασία. Για σύγκριση μεγέθους, η τηλεόραση είναι 50-inch plasma (LG 50PS3000) και τα ηχεία τα Roister 25 & C5 σε piano black.

Υπό άλλη γωνία. Το δωμάτιο φοράει τα καλοκαιρινά του, σύντομα θα μπουν χαλιά διότι αλλιώς θα τρελαθούμε στις αντανακλάσεις.

Η γάτα μου περιεργάζεται το κουτί. Μάλλον μυρίζει Νορβηγία. Αυτά τα αφρολέξ είναι σκληρότερα από τα συνηθισμένα και αγκαλιάζουν το sub περιμετρικά. Το sub είναι ντυμένο με 2 χαρτόνια σε στενή επαφή με τη βελούδινη επένδυση και μετά τοποθετημένο σε νάυλον. Τα port plugs, καλώδιο ρεύματος και manual βρίσκονται στα κενά που δημιουργούνται μεταξύ της ορθογώνιας συσκευασίας και του κυλινδρικού περιεχομένου.

Το sub στη θέση που το έχω προς το παρόν. Δεν αποδίδεται σωστά στη φωτογραφία ο ΟΓΚΟΣ του καθώς δεν φαίνεται η διάμετρος του κυλίνδρου (40 cm). Θα σας βγάλω μια άλλη φωτογραφία αργότερα. Τις πρώτες μέρες μου έμοιαζε σαν να το έχει σκάσει από αίθουσα κινηματογράφου με όλο το βελούδο! Κάτω από το κεντρικό ηχείο, μέσα στα 3 σακουλάκια, είναι τα port plugs.

Stay tuned!

ΥΓ: είμαι από τους λίγους τυχερούς που δεν τρώει παντόφλα μιας και το έτερο ήμισυ δεν έχει πρόβλημα με το φαίνεσθαι των ηχείων :105:

Reaction score
0

ποσα λεφτα εσπρωξες σε καλωδια -μηκος
argi αγόρασα ένα 3-μετρο καλώδιο subwoofer από αυτούς, το LC-1.

Τα καλώδια ηχείων είναι Belden, 10 AWG. Πήρα 3 μέτρα για τα μπροστινά, 8 για τα πίσω, 1.5 για το κεντρικό, όλα με μπανάνες.

Αυτά, μαζί με 2 HDMI και μια οπτική ίνα και μεταφορικά, 200€.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλες ακροασεις, εχω ακουσει 2 τετοια παρεα , δυνατη περιπτωση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν σε παιρνει να βαλεις την τιβι στον τοιχο ωστε να <σηκωσεις> λιγο το κεντρικο ?

Reaction score
15.543

Kαλοριζικο φιλε μου...καλες ακροασεις...:126:

Πολυ καλη επιλογη sub..

Ευχομαι να το ζευγαρωσεις..εξαλλου θα ταιριαζει να ειναι διπλα στην TV και τα δυο....

Εχω την αισθηση οτι το sub θα καταπιει το left...:142:

Περιμενουμε εντυπωσεις.....

Οσο για τα καλωδια περιεργο...!!!!
Παντως ειναι καλα και φθηνα...

Reaction score
15.543

δεν σε παιρνει να βαλεις την τιβι στον τοιχο ωστε να <σηκωσεις> λιγο το κεντρικο ?
Δυστυχως Αναργυρε αυτα ειναι τα προβληματα στα σαλονια...
Ενω οσοι εχουν αλωνια παιζουν οπως πρεπει.....

Timaras

Reaction score
2.144
Re: Απάντηση: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

Εντάξει δεν είναι και τίποτα γκουμούτσες τα Roister αλλά με το
sub δίπλα παράπεσε μικρό το left :142:

Reaction score
0

Εύστοχη παρατήρηση!

Το κεντρικό θέλει οπωσδήποτε σήκωμα, πρέπει να κάτσει εκεί που είναι η τηλεόραση. Κατά κύριο λόγο διότι αν δεν φύγει το κεντρικό, δεν θα χωρέσει ο ενισχυτής, είναι μεγάλος! Έχει πολύ βάθος το έπιπλο, χωράει και η TV και το ηχείο. Το πρόβλημα είναι ότι το C5 είναι πολύ ψηλό και θα μου κρύβει τμήμα της οθόνης.

Η μια λύση είναι να βάλω την τηλεόραση στον τοίχο όπως προτείνεις. Το άλλο που λέω να κάνω είναι μια πατέντα να ψηλώσω την βάση της τηλεόρασης ώστε να μην την κρύβει το C5. Χρειάζομαι μόνο έναν κωδικό από το ΙΚΕΑ αλλά είναι σε έλλειψη.

kostas kefalas said:
Εχω την αισθηση οτι το sub θα καταπιει το left...
Όπως τα λες είναι. Όταν είχα τα Roister μόνα τους (είχαν έρθει πριν το sub) έλεγα τι φοβερά που δείχνουν, γυαλιστερή λάκα, ελλειψοειδής καμπίνα και ουάου. Άσε που μου φαίνονταν και κάπως μεγάλα :105:. Τώρα που μπήκε το subwoofer, είναι σαν να μην υπάρχουν...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

καλες ακροασεις:126:

Reaction score
152
γιατι εχω την εντυπωση οτι -παντα σε συναρτηση με τα ηχεια σου- το εχεις παρακανει;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Mα το χαμηλό για να βγεί σωστά θέλει και μέγεθος στην καμπίνα(εκτός και αν μιλάμε για sealed σχεδίαση) και έντασεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent