stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Απάντηση: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?
κ' γω πιστευω οτι το μεγεθος μετραει!
κ' γω πιστευω οτι το μεγεθος μετραει!
Μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό! Σοβαρά, αυτό σκεφτόμουν πριν το αγοράσω, μήπως είναι περισσότερο απ' ότι χρειάζομαι και ξοδευτώ χωρίς πραγματικό λόγο. Γι' αυτό και έκανα την αρχική ερώτηση σε αυτό το thread. Αλλά τελικά:γιατι εχω την εντυπωση οτι -παντα σε συναρτηση με τα ηχεια σου- το εχεις παρακανει;
Το PB-13 όντως ταιριάζει από άποψη φινιρίσματος, μιας και βγαίνει και αυτό σε μαύρη λάκα. Όμως δεν μου ταίριαζε στον χώρο λόγω του σχήματος και του όγκου του. Έβαλα δοκιμαστικά αντικείμενα περίπου ίδιου όγκου και χρώματος (το τεστ έγινε συγκεκριμένα με 2 μαύρες βαλίτσες ενωμένες!) και είδα ότι εξείχε σαν αγγούρι απ' όπου κι αν το έβαζα διότι τον όγκο του το παίρνει κατά κύριο λόγο στην προσθιοπίσθια διάμετρό του.γιατι πηρες κυλινδρο και οχι κυβο που θα ταιριαζε πχιοτερο με το συστημα σου;
πιθανολογω πως ηθελες να αποκλινεις οπτικα,αλλα μου φαινεται οτι χαλας την αρμονια....
αν ημουν στη θεση σου,θα μου ειχαν μπει τα διαολια για να παρω και 2ο για οπτικη ισοροπια,αλλα και αλλαγη προς μεγαλυτερα σε μεγεθος ηχειων....
σιγουρα ο Αμερικανος επισκιαζει τα παντα στο χωρο σου...
...και ναι, εννοείται, έχω σχέδια για ζευγάρωμα!
Α, ΟΚ, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι χαϊφιντελικό σούπερ γουάου :138:αν εισαι κατω απο τα +2 db εισαι ΟΚ ,
το υπερ τελους ειναι το αντιθετο του κατ αρχην
πως λεμε στην τελικη -και στην επιταχυνση
χουμορ κανω:137: