Αφιερωμένο στον Βλάση

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.008
Ειλικρινά αμφιβάλω αν υπάρχει έστω κι ένας από όσους έκαναν το σφάλμα να... πέσουν σ' αυτό το νήμα, που να μη ζήλεψε κάθε ένα από τα συστήματα που πέρασαν από τα χέρια σου.

Κι όποιος το διάβασε όλο, βλέποντας το σύνολο όλων των συστημάτων... έ, τί να πω, η ζήλεια μετατράπηκε σε ΦΘΟΝΟ!!!:138:

Ή, άντε για να το πω πιο ήπια, σε ΘΑΥΜΑΣΜΟ!!!

ΑΞΙΟΣ φίλε μου με όλα τα γράμματα κεφαλαία!!!

ΥΓ. Πού μένεις είπαμε???:135::135::135:

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

... Για τον καθένα μας το σύστημα του είναι μοναδικό.
Και εγώ κάποτε δεν είχα τη δυνατότητα να έχω τόσα συστήματα και όμως σας πληροφορώ ότι πάντα ευχαριστιόμουν αυτό που είχα. ...
Bravo MILES, να χαίρεσαι πάντα τα μηχανήματα σου και την μουσική σου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.893
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

...

όσον αφορά το ηχείο, αν εννοείς αυτό

είναι το Kharma 1.1
Ένα αξιόλογο ηχείο, με ουδέτερο χαρακτήρα αλλά για τα δικά μου γούστα πολύ ουδέτερο.
Του έλειπαν τα ηχοχρώματα που μου έδωσαν άλλα ηχεία και δεν θα ήταν μέσα στις πρώτες μου επιλογές.
Αμάν αδερφάκι μου! Σαν φέρετρα είναι, μπρρρρρρρ...

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Αμάν αδερφάκι μου! Σαν φέρετρα είναι, μπρρρρρρρ...
Πού να έβλεπες και του Χιούστον παλαιότερα σε ίδιο σχήμα αλλά σε μαύρη λάκα..:111:..!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654
Χερούλια είχε; :204:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

Εγώ πάντως ομολογώ τον θαυμασμό μου σε όλους τους φίλους που σχολίασαν τα συστήματα του Μιχάλη χωρίς φθόνο αλλά με χιούμορ και με την καλή έννοια της ζήλειας και αυτό είναι λογικο! :107:

ΥΓ Αυτό, εν πολλοις, οφείλεται και εις τον άξιον διαχειριστήν, βεβαίως, βεβαίως...

Reaction score
371

Άλλωστε αυτο ακριβως ειναι το hobby. Το κυνηγι της τεχνολογιας του ηχου και τα καπριτσια του.Η μουσικη δεν ειναι ο σκοπος αλλα το μεσον για τον Χαϊφιντελιστα.(και ας φωναξουν μερικοι).
Μάνο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Απλά να μην ξεχνάμε και τη μουσική.
Και εγώ πολλές φορές έχω κάνει το ίδιο λάθος.
Πάντα όμως προσπαθώ να ακούω μουσική (τουλάχιστον 2-3 ώρες την ημέρα όταν είμαι σπίτι).

Ολα τα αγορακια ειμαστε παιχνιδιαρικα μεχρι τα βαθεια γεραματα αλλωστε
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Παιδιά σας λέει ψέματα!! Μην τον πιστεύετε!!! Δεν έχει αυτά τα μηχανήματα!!!!
Έχει κι άλλα που παίζουν από εδώ και απο εκεί διάσπαρτα στο σπίτι του και κάθονται!!!:116:
Γεια σου Μιχάλη!!
Επειδή είσαι μαρτυριάρης και δεν μπορώ να το κρύψω, να και μερικά από τα β' συστήματα που είχα κατά καιρούς :

Ηχεία Chario(με όχι τόσο καλό ήχο όσο εμφάνιση) και τα μικρά Usher 520 (πολύ καλά για τα λεφτά τους).
Προ-τελικό Rotel, ολοκληρωμένο Symphonic Line & cd Pioneer S-06

Ηχεία Haydn (μουσικά αλλά δύσκολα για τον AR), ολοκληρωμένος Audio Research
& cd Sony SACD 777ES (top loading) & σετ cd+dac της Αμερικάνικης Muse (πολύ καλό)

Ηχεία Triangle, ολοκληρωμένος Yaqin με 300Β (όχι ιδανικός για τα Triangle που ήθελαν σαφώς μεγαλύτερο ενισχυτή)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Με σκληρους και φλακ δεν εχεις μπλεξει.
Δεν σου παει το αθλημα αυτο?

Reaction score
371

Και συνεχίζω με μερικά ακόμα ''συστηματάκια''

Και πρώτα από τα Αίολος της Audio Spectrum.
Ένα πραγματικά πολύ καλό ηχείο, που μπορεί να ευχαριστήσει οποιονδήποτε απαιτητικό ακροατή (αρκεί βέβαια να μην έχει τη τρέλλα μας)
Γενικά να πω ότι όλα τα ηχεία της Audio Spectrum (Αθηνά, Άρτεμη, Ερμή, Studio5) που είχα κατά καιρούς, ήταν πολύ αξιοπρεπείς λύσεις στη κατηγορία τους και όχι μόνο.
Πραγματικά με στεναχωρεί να ακούω κάποιους να τα κατηγορούν.

Audio Monitor 60 (ένα πολύ καλό ηχείο) με cd Sony 50ES

Αμερικάνικα ηχεία Omega με μεγάφωνο από κάνναβι και ευαισθησία 96db.
Ιδανικός συνδυασμός με τον ολοκληρωμένο Yaqin 300B
Ένα από τα συστήματα που αγάπησα πολύ.

Reaction score
371

Με σκληρους και φλακ δεν εχεις μπλεξει.
Δεν σου παει το αθλημα αυτο?
Μάνο φαίνεται ότι μεγαλώσαμε και μας δυσκολεύει λίγο η νέα τεχνολογία.

Πήρα πρόσφατα ένα Media Player NOVATRON NTR-83 για να ασχοληθώ αλλά δεν έχω καταφέρει πολλά πράγματα.
Η όλη διαδικασία με δυσκολεύει πολύ.

Μου φαίνεται ότι θα το δώσω και θα υσηχάσω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αμερικάνικα ηχεία Omega με μεγάφωνο από κάνναβι
Αυτα θα παιζανε καλα Janis Joplin,Jimi Hendrix κλπ τουφιασμενους του 70

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Respect again, μετα απο ολες τις φωτο ενα πραγμα με χαλαει:111:
η crt!!!:138:

Reaction score
371

Συνεχίζω και με άλλα συστηματάκια:

Ηχεία Cary με τα κορυφαία μεγάφωνα της Seas (πολύ καλά ηχεία, δεν ξέρω γιατί σταμάτησε να τα βγάζει) και ο ολοκληρωμένος της Symphonic Line.

Ηχεία Harbeth SHL-5 .Καλά ηχεία με πολύ καλές μεσαίες αλλά όχι τόσο καλά μπάσα και λίγο κρατημένα στα πρίμα.
Γενικά μου φαίνεται λίγο υπερεκτιμημένα.
Μπορεί βέβαια σε κάποιους που αρέσει ο κλασσικός Αγγλικός ήχος να αρέσουν.
Πάντως θα τα συνδύαζα κυρίως με τρανσίστορ γιατί με λάμπα το αποτέλεσμα μπορεί να βγει λίγο ''μελλό''.

Ηχεία Usher 6311.
Πολύ ωραία ηχεία (τελικά φαίνεται ότι όλα τα Usher μου πάνε). Και πάλι πιστεύω ότι τα τρανσίστορ θα είναι ο καταληλότερος συνδυασμός. Ειδικά συνεργάζονται ιδανικά με τον τελικό της Usher 1.5

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Εγώ πάντως ομολογώ τον θαυμασμό μου σε όλους τους φίλους που σχολίασαν τα συστήματα του Μιχάλη χωρίς φθόνο αλλά με χιούμορ και με την καλή έννοια της ζήλειας και αυτό είναι λογικο! :107:

ΥΓ Αυτό, εν πολλοις, οφείλεται και εις τον άξιον διαχειριστήν, βεβαίως, βεβαίως...
Πολλα τα μερσι φιλτατε Ingognita!!!!!!
Μου δινεται δυναμη κυριε για να συνεχισω το Θεαρεστο εργο μου για τα αγαπητα μελη!!!!!!!!:143::143::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Και συνεχίζω με μερικά ακόμα ''συστηματάκια''

Και πρώτα από τα Αίολος της Audio Spectrum.
Ένα πραγματικά πολύ καλό ηχείο, που μπορεί να ευχαριστήσει οποιονδήποτε απαιτητικό ακροατή (αρκεί βέβαια να μην έχει τη τρέλλα μας)
Γενικά να πω ότι όλα τα ηχεία της Audio Spectrum (Αθηνά, Άρτεμη, Ερμή, Studio5) που είχα κατά καιρούς, ήταν πολύ αξιοπρεπείς λύσεις στη κατηγορία τους και όχι μόνο.
Πραγματικά με στεναχωρεί να ακούω κάποιους να τα κατηγορούν.

Audio Monitor 60 (ένα πολύ καλό ηχείο) με cd Sony 50ES

Αμερικάνικα ηχεία Omega με μεγάφωνο από κάνναβι και ευαισθησία 96db.
Ιδανικός συνδυασμός με τον ολοκληρωμένο Yaqin 300B
Ένα από τα συστήματα που αγάπησα πολύ.
Πωπω πω βρε Μιχαλη .....σκεφτομαι τα μαστορια σκυμενα στον παγκο με απλωμενες δεξια αριστερα τις κανναβομοναδες για τα ηχεια ....ετσι και ειχαν τιποτις νταλκαδες θα κανανε μια ετσι μπραφ ,θα κοβανε ενα κομματι απο το δεκαιντζο και θα την κανανε ταρατσα.....μεχρι να βγαλλουν την παραγωγη....ενα εργαστηριο μεσα στην νταγκλα θα ηταν!!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Παντως βρε Μιχαλακο εσυ και ο ΕΑΡ με τις παρουσιασεις σας και οι δυο με τον δικο τους τροπο θα ελεγα οτι επισκιασατε τους παντες!!!!!!!!

Παντα τετοια βρε!!!!!!!!!:138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Ααααααααααααααααα και το βασικοτερο..............γραψε αρθρο ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ βεβαια σχετικα με τα καλωδια που εχουν περασει απο το κονακι σου!!!!!!!
Ε ρε γλεντιαααααααα,,,,θα κρασσαρει ο server απο τον πολυ χαλκο και το ασημι !!!!!!!!!!!!!!!:137::137::137:

Reaction score
1.842

Μπράβο στον Μιχάλη για το ωραίο ταξίδι που μας πρόσφερε, με τις συσκευές που (απόκτησε και) παρουσίασε. :444:
Πωπω πω βρε Μιχαλη .....σκεφτομαι τα μαστορια σκυμενα στον παγκο με απλωμενες δεξια αριστερα τις κανναβομοναδες για τα ηχεια ....ετσι και ειχαν τιποτις νταλκαδες θα κανανε μια ετσι μπραφ ,θα κοβανε ενα κομματι απο το δεκαιντζο και θα την κανανε ταρατσα.....μεχρι να βγαλλουν την παραγωγη....ενα εργαστηριο μεσα στην νταγκλα θα ηταν!!!!!!!:143::143:
Με αυτό που έγραψες μου έφερες στο μυαλό Το πειρατικό του Captain Jimmy, του Νίκου Καββαδία.
Μήνες τώρα που 'χουμε κινήσει
και με τη βοήθεια του καιρού
όσο που να πάμε στο Περού
το φορτίο θα το 'χουμε καπνίσει.​
:139:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members