Αφιερωμένο στον Βλάση

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

Kαλα λεω εγω......γεμησε ο τοπος πυροβολημενους............το μαμησατε βρε....τουλαχιστον δεν μου λετε να βαλλω και κατι αλλο,κατι ποιο αμπιγιε,να φορεσω τα Prada μου,το Vacheron Constanten μου,εσωρουχα Zegna,ενα συνολακι Isey Miyaki απαστραπτον......ετσι για το prestige βρε παιδι μου!!!!!!!!!!

:143::143:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.000
Re: Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

Δύο παρατηρήσεις προς Βλάσση:

Προσοχή στα tweeter!! Υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθούν σε σένα οι υψηλές!!:143::143:

Τα εφέ της φωτό είναι ανεπαρκή. Θα έπρεπε να περιστρέφεσαι μαζί με το πλατώ!:135::135:

Reaction score
371

Μπράβο και από εμένα, με τόσα φοβερά μηχανήματα νόμιζα ότι έβλεπα την high-end έκθεση σε dejavu. Θα ήθελα να ρωτήσω τι rack χρησιμοποιείς για το κυρίως σύστημα.
Χρησιμοποιώ χρόνια αυτό το rack ιδιοκατασκευής από ράφια plexiglass 3cm και σωλήνες μασίφ αλουμινίου 8cm. Ακριβό (λόγω μασίφ αλουμινίου) αλλά αρκετά αποτελεσματικό.
Η λογική του είναι ότι αποτελείται από 2 διαφορετικά υλικά με διαφορετική συχνότητα συντονισμού (μου το είχε προτείνει ο Νίκος ο Μενδρινός).
Τα μικρά rack για τους τελικούς είναι του Τζιάφη με ξύλο σημύδας το ένα και κάποιο άλλο ξύλο το άλλο.
Δίνουν ένα πιο ζεστό χαρακτήρα σε σχέση με το plexiglass/αλουμίνιο που είναι πιο ουδέτερο και κάνουν ένα καλό συνδυασμό.

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά rack και δεν έχω πολλές εμπειρίες αλλά το κάθε υλικό έχει το χαρακτήρα του.

Γενικά Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Πολλές φορές με κακά αποτελέσματα αλλά και κάποιες με καλά.

Γι' αυτό όπως πάντα:

ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΟΗΘΑΕΙ.

P.S. Ευτυχώς που έχω αλλάξει σύστημα γιατί μετά τόόόόό...σο Βλάση δεν θα μπορούσα πια να
ακούσω!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.647
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Mπράβο βρε abcd, πώς τις κάνουμε να φαίνονται?

Πατάτε το σύμβολο
και βάζουμε το λίνκ της φωτογραφίας.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Μιχάλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Έλα που δεν θυμάμαι τι είχες πάρει από την τότε SPZ (δεκαετία 80), δεν νομίζω οτι είδα φωτογραφία σχετική.

Reaction score
81
Χρονια πολλα μιχαλη!!!Ευχομαι να εχεις παντα το κεφι του εφηβου και να χαιρεσαι την μουσικη!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μιχαλη χρονια πολλα :126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Αγαπητε Μιχαλη....ευχομαι να εισαι γερος με υγεια και φυσικα πολλες ομορφες στιγμες να απολαμβανεις στην ζωη σου......
Πολυχρονος και φυσικα πολυ-ηχος να εισαι βρε λεβεντη μας!!!!!:138::138:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882

Χρόνια πολλά μιχάλη, να χαίρεσαι το σύστημά σου.

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Μιχάλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Έλα που δεν θυμάμαι τι είχες πάρει από την τότε SPZ (δεκαετία 80), δεν νομίζω οτι είδα φωτογραφία σχετική.
Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις θερμές ευχές!!!

Θέμη και εγώ δεν θυμάμαι τι είχα πάρει από SPZ (μάλλον κάποιο ολοκληρωμένο της Musical Fidelity).

Όσο για φωτογραφία που να βρω ψηφιακή τότε??

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon