Tidal Impact

Reaction score
659
Απάντηση: Tidal Impact

Πολυ συντομα ο Houston θα εχει στημενο ΤΟ συστημα και βλεπω παρελαση απο το σπιτι του...

Τα ηχεια και οι ενισχυτες δεν εχουν απλα κανενα αντιπαλο αλλα και η πηγη και τα καλωδια του ειναι το τρελο value for money. Βλεπω πολυ κοσμο να κλαιει για τα λεφτα που εχει πεταξει αφου ακουσει το συστημα του Μιχαλη...

Περισσοτερα next week...

Reaction score
10
Όσο και αν ακούγονται υπερβολικά αυτά που λέει ο Γιώργος θα μπορούσα να πω ότι ο συνδυασμός Tidal-Sovereign πραγματικά είναι εξαιρετικός. Τον έχω ακούσει σε 3 διαφορετικά συστήματα και πάντα μάζευα το σαγόνι από κάτω. Για να δούμε...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Λιτη πολυτελεια.
Καλα μουσικα ταξιδια.

Reaction score
371

Μιχάλη ευχαριστήσου το διάστημα της αναμονής των μηχανημάτων (όπως και με τη προσμονή για μία γυναίκα).

Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι είναι το καλύτερο (άντε και ο πρώτος καιρός μετά την άφιξη των μηχανημάτων).

Μετά έρχεται η ρουτίνα (πάλι όπως με τις γυναίκες)!!!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Tidal Impact

Μιχάλη ευχαριστήσου το διάστημα της αναμονής των μηχανημάτων (όπως και με τη προσμονή για μία γυναίκα).

!
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι λες και εγώ πάντα το ίδιο πίστευα! Να είσαι καλά φίλε! :107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.047
Ε , ναι, μετα τα συνηθιζεις ολα και φτου ξανα απ την αρχη, οσο ωραια κι αν ειναι η κι αν ακουγονται!

Reaction score
10
Mην το λες, κάπου υπάρχει ένα τέλος, αρκεί να έχουμε ανοιχτά αυτία χωρίς προκαταλήψεις.

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Tidal Impact

Mην το λες, κάπου υπάρχει ένα τέλος, αρκεί να έχουμε ανοιχτά αυτία χωρίς προκαταλήψεις.
Ειλικρινά στο εύχομαι!!!

Και εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά όσο και ανοίγω τα αυτιά μου δεν............

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μετά έρχεται η ρουτίνα (πάλι όπως με τις γυναίκες)!!!!!
Εισαι σιγουρος οτι η συζυγος σου δεν διαβαζει Avsite? :138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.451

ε, κλείστα τότε, να μη μπάζει... :143::135::143::135:

Reaction score
10
Mιχάλη πολύ λένε αυτό που λες και εσύ, αλλά εγώ σε αυτό το τριπάκι (ότι και καλά ποτέ δεν τελειώνεις) δεν θα μπω. Δεν μου φαίνεται περίεργο ότι κάποιοι το πιστεύουν, το ακολουθουν, πέστο όπως θες. Για μένα το Tidal είναι ότι πιο άρτιο έχει κατακσευαστεί από σχεδιαστή ηχείων ποτέ και σκοπεύω να παραμείνω με αυτό για πολλά πολλά χρόνια. Δεν το βλέπω να ξεπερνιέται σύντομαι έτσι και αλλιώς...

Όπως είπα, δεν κρίνω κανένα, απλά λέω τι πιστεύω εγώ.

Reaction score
1.619
Πολύ εντυπωσιακό και πανάκριβο το σύστημά σου! Να το χαίρεσαι! Δυο μικρές απορίες έχω (όχι απορίες υποψήφιου αγοραστή βέβαια, απλά εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος)

α) Τα κεραμικά μεγάφωνα που φοράει, είναι τα ίδια με του μεγάλου ΧΤΖ;

β) DAC, από πλάκα γρανίτη, χωρίς πρόσβαση στο εσωτερικό, από όσο μπορώ να δω στις φωτογραφίες χωρίς κάποιες γρίλιες εξαερισμού, με διακριτό αναλογικό στάδιο εξόδου, σε τάξη α. Από που ψύχεται; Λογικά θα έπρεπε να έχει ήδη λιώσει!

Reaction score
10
Πολύ εντυπωσιακό και πανάκριβο το σύστημά σου! Να το χαίρεσαι! Δυο μικρές απορίες έχω (όχι απορίες υποψήφιου αγοραστή βέβαια, απλά εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος)

α) Τα κεραμικά μεγάφωνα που φοράει, είναι τα ίδια με του μεγάλου ΧΤΖ;

β) DAC, από πλάκα γρανίτη, χωρίς πρόσβαση στο εσωτερικό, από όσο μπορώ να δω στις φωτογραφίες χωρίς κάποιες γρίλιες εξαερισμού, με διακριτό αναλογικό στάδιο εξόδου, σε τάξη α. Από που ψύχεται; Λογικά θα έπρεπε να έχει ήδη λιώσει!
Σε ευχαριστώ πολύ! :107:

α) Όχι δεν είναι ακριβώς τα ίδια, της ίδια εταιρίας όμως είναι

β) Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λές, δυστυχώς περισσότερα δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω! Και επίσης το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι η εταιρία δίνει Lifetime guarantee!

Να είσαι καλά και πάλι.

Reaction score
4.242

Μιχαλη με τα Sarastro ποσο καιρο συμβιωσες? Οταν τα πηρες σκεφτηκες οτι ενδεχομενως το ταξιδι να εφτασε στο τελος?
Γιατι υποθετω οτι μαλλον και τοτε σκεφτοσουν περιπου οπως τωρα.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το ταξιδι, τελος δεν εχει.

Απλα οπως εγραψες, μπορει να κρατησει πολλα χρονια. Ομως και γι αυτο ας αφησουμε καποιο παραθυρακι και δεν το λεω μηπως και σου βγει "μαπα το καρπουζι", αντιθετως προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι το συστημα θα παιξει καλλυτερα στο σπιτι σου απ οτι οπως το ακουσες σε εκθεσεις.

Απλα ο ερωτας με τα ηχοσυστηματα μπορει να προκυψει σε καποια φαση και κεραυνοβολος (οπως και καποιες φορες και με τις γυναικες). Και τοτε αστα να πανε....

Παντως σε ζηλευουμε, χρονο να εχεις και να τα απολαμβανεις!

Reaction score
1.619
Λοιπόν, πες με χαζό, αλλά τέτοιες στιγμές αυτό που σκέφτομαι είναι "αχ και να μη με ένοιαζαν τα φράγκα, έτσι να το σπάσω, να δω πως είναι μέσα και να μου λυθει η απορία"!

Και σκέφτομαι από τη μια, λες να είναι απατεώνες, και να έχουν μέσα μια πλακετίτσα τίγκα στον τελεστικό, και να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

Και από την άλλη, το άκουσες, σου άρεσε τόσο ώστε να το θεωρείς ότι καλύτερο (από ότι θυμάμαι είχες και ένα Medea οπότε δεν είναι να πει κανείς και ότι δε ξέρεις...) οπότε τι σημασία έχει τι έχει μέσα και πως δουλεύει; Αφού δουλεύει και σου προσφέρει απόλαυση γιατί να έχει σημασία τι και πως;

Βλέπω ότι πολλές φορές, και σε αυτό το χόμπι, εμφανίζονται τέτοιες "λεπτές γραμμές", όπου είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στο τεχνικό ενδιαφέρον του θέματος και στην απόλαυση που σου προσφέρει, κατά τη λειτουργία του. Είναι λοιπόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, μεγάλη υπόθεση το να μπορεί κάποιος να την τραβήξει τη γραμμή αυτή, εκεί που μπορεί να πει "αυτό τεχνικά μου φαίνεται λογικό και σωστό" αλλά πάνω από όλα "αυτό ακούγεται όπως θέλω" και "τώρα ακούμε!" και από ότι έχω καταλάβει εσύ το έχεις πετύχει!

Καλές ακροάσεις λοιπόν!

Υ.Γ. Εμένα πάντως, ίσως και λόγω κατάρτισης, με "τρώει" το πως ψύχεται! Αρρώστια...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Tidal Impact

Μιχαλη με τα Sarastro ποσο καιρο συμβιωσες? Οταν τα πηρες σκεφτηκες οτι ενδεχομενως το ταξιδι να εφτασε στο τελος?
Γιατι υποθετω οτι μαλλον και τοτε σκεφτοσουν περιπου οπως τωρα.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το ταξιδι, τελος δεν εχει.

Απλα οπως εγραψες, μπορει να κρατησει πολλα χρονια. Ομως και γι αυτο ας αφησουμε καποιο παραθυρακι και δεν το λεω μηπως και σου βγει "μαπα το καρπουζι", αντιθετως προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι το συστημα θα παιξει καλλυτερα στο σπιτι σου απ οτι οπως το ακουσες σε εκθεσεις.

Απλα ο ερωτας με τα ηχοσυστηματα μπορει να προκυψει σε καποια φαση και κεραυνοβολος (οπως και καποιες φορες και με τις γυναικες). Και τοτε αστα να πανε....

Παντως σε ζηλευουμε, χρονο να εχεις και να τα απολαμβανεις!
Bασίλη τα Sarastro το είχα δύο χρόνια και όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό γιατί με το που αγόρασα και ψάχνοντας για ενισχυτή άκουσα τα Tidal....Αυτό θα πει ατυχία! :126:

Mε τα Tidal είναι σίγουρος γιατί 2.5 χρόνια τώρα δεν κάνω άλλη δουλειά από το να ακούω Tidal σε σπίτια, εκθέσεις κτλ κτλ. Παίζει να έχω ακούσει 10 διαφορετίκά συστήματα με Tidal.

Θα σας πω κάτι που μπορεί να σας φανεί περίεργο. Μπορεί εσείς να νομίζετα ότι μιλάω πολύ ή όντως να σας έχω πρήξει με τα Tidal, αλλά πιστέψτε με δεν λέει ούτε τα μισά από αυτά που πραγματικά πιστεύω για αυτό το ηχείο. Γιατί είτε θα χαρακτηριστώ γραφικός ή θα γίνει πόλεμος.

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά φιλαράκι! :)

Reaction score
10
Λοιπόν, πες με χαζό, αλλά τέτοιες στιγμές αυτό που σκέφτομαι είναι "αχ και να μη με ένοιαζαν τα φράγκα, έτσι να το σπάσω, να δω πως είναι μέσα και να μου λυθει η απορία"!

Και σκέφτομαι από τη μια, λες να είναι απατεώνες, και να έχουν μέσα μια πλακετίτσα τίγκα στον τελεστικό, και να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

Και από την άλλη, το άκουσες, σου άρεσε τόσο ώστε να το θεωρείς ότι καλύτερο (από ότι θυμάμαι είχες και ένα Medea οπότε δεν είναι να πει κανείς και ότι δε ξέρεις...) οπότε τι σημασία έχει τι έχει μέσα και πως δουλεύει; Αφού δουλεύει και σου προσφέρει απόλαυση γιατί να έχει σημασία τι και πως;

Βλέπω ότι πολλές φορές, και σε αυτό το χόμπι, εμφανίζονται τέτοιες "λεπτές γραμμές", όπου είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στο τεχνικό ενδιαφέρον του θέματος και στην απόλαυση που σου προσφέρει, κατά τη λειτουργία του. Είναι λοιπόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, μεγάλη υπόθεση το να μπορεί κάποιος να την τραβήξει τη γραμμή αυτή, εκεί που μπορεί να πει "αυτό τεχνικά μου φαίνεται λογικό και σωστό" αλλά πάνω από όλα "αυτό ακούγεται όπως θέλω" και "τώρα ακούμε!" και από ότι έχω καταλάβει εσύ το έχεις πετύχει!

Καλές ακροάσεις λοιπόν!

Υ.Γ. Εμένα πάντως, ίσως και λόγω κατάρτισης, με "τρώει" το πως ψύχεται! Αρρώστια...
Και μένα με τρώει, μην ξεχνάς μηχανολόγος είμαι και εγώ, αλλά μου φτάνει αυτό που ακούω. :126:

Thanks a lot friend! Περάστε με τον Αλχ κάποια φορά! :107:

Reaction score
4.242
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Impact

Bασίλη τα Sarastro το είχα δύο χρόνια και όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό γιατί με το που αγόρασα και ψάχνοντας για ενισχυτή άκουσα τα Tidal....Αυτό θα πει ατυχία! :126:.....
Πολυ γκαντεμης :142::142:

Η αληθεια ειναι απο περιεργεια μπηκα στο σαιτ της εταιριας και διαβασα αρκετες αναφορες.

Μου εκανε ομως και λιγο παραξενη εντυπωση οτι ο κατασκευαστης δεν δινει δυο βασικα χαρακτηριστικα, την αποκριση συχνοτητων και την ευαισθησια του ηχειου. Απλα τα ξεπερναει με γενικολογα. Επειδη ομως αυτα ειναι νουμερα μετρησιμα δεν βλεπω σε τι θα τον πειραζε αν τα ειχε.
Κατα τα αλλα για τα ηχεια μονο κολακευτικα λογια γραφουν.

Παντως μιας και μεις κινουμαστε σε αλλες κατηγοριες χρηματων, θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω με τους ενισχυτες που προκειτε να παρεις τα XTZ! Και δεν το λεω με την εννοια να παιξουν καλλυτερα απο τα ηχεια σου, αλλα με το που μπορει να φτασει αυτο το ηχειο για το οποιο επισης σταζουν μελι οσοι το ακουσαν (κι εγω αναμεσα σ αυτους).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic