Tidal Impact

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Tidal Impact

το λέω γιατί δε μου άρεσε το μαύρο του.. κοίτα κάτω από το κόκκινο ξύλο πόσο πιο μαύρο έπιασε η φωτογραφική μηχανή. χάλια στήσιμο σε καλό μόνιτορ, κρίμα είναι.

α, με την ευκαιρία, καλά πρέπει να παίζει το ηχείο που μετράει έτσι, ε?
η τοκαψε πεθανε και βγαζει ευθεια....

Reaction score
23
Απάντηση: Tidal Impact

Αποφάσισα να παρουσιάσω και εγώ το συστηματάκι ...

Άντε βρε Μιχάλη να σου έρθουν τα μηχανάκια και να τα ευχαριστηθείς.
Τα ηχεία μου αρέσουν, έχουν το ίδιο χρώμα με τα δικά μου.
Τα ενισχυτικά τα έχω ακούσει πολλές φορές και νομίζω ότι ταιριάζουν με τα ηχεία και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Τώρα με τα καλώδια να προσέχεις γιατί πρέπει να κοστιζουν περίπου το 20% του συστήματος...

Υ.Γ. Όσα καλώδια κοστίζουν πάνω από 500 εύρω δεν χρειάζονται ορθογραφία… και χωρίς αυτήν παίζουν άριστα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Τώρα με τα καλώδια να προσέχεις γιατί πρέπει να κοστιζουν περίπου το 20% του συστήματος...

Υ.Γ. Όσα καλώδια κοστίζουν πάνω από 500 εύρω δεν χρειάζονται ορθογραφία… και χωρίς αυτήν παίζουν άριστα...
Είσαι κι εσύ ένας αgλήτης! :143:

Καλορίζικα Mike!
Περιμένουμε εντυπώσεις και νέες φώτο με το τελικό setup. :126:

Reaction score
10

Άντε βρε Μιχάλη να σου έρθουν τα μηχανάκια και να τα ευχαριστηθείς.
Τα ηχεία μου αρέσουν, έχουν το ίδιο χρώμα με τα δικά μου.
Τα ενισχυτικά τα έχω ακούσει πολλές φορές και νομίζω ότι ταιριάζουν με τα ηχεία και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Kαι το δικό σου Piano Black είαι βρε μπαγάσα? :143:
Τhanks bro!

Είσαι κι εσύ ένας αgλήτης! :143:

Καλορίζικα Mike!
Περιμένουμε εντυπώσεις και νέες φώτο με το τελικό setup. :126:
Εσύ είσαι τυχερός θα το ακούσεις τη κατάλληλη στιγμή! :126:
Σε ευχαριστώ φιλαράκι!

Reaction score
2.273

Μιχάλη καλες ακροάσεις, να τα χαρείς.
Τσέκαρε τα serial numbers γιατί κάποια κομμάτια έφυγαν από το εργοστάσιο με τους πυκνωτές αλουμινίου και το αλουμίνιο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μεν ταχύτατο αλλά έχει κάποιο θεματάκι με τις πρώτες ανακλάσεις, αν κι εσύ έχεις το χαλί, άρα δεν σε νοιάζει .
Να τα ακούσουμε για να μας πεις τη γνώμη σου.

Reaction score
10

Μιχάλη καλες ακροάσεις, να τα χαρείς.
Τσέκαρε τα serial numbers γιατί κάποια κομμάτια έφυγαν από το εργοστάσιο με τους πυκνωτές αλουμινίου και το αλουμίνιο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μεν ταχύτατο αλλά έχει κάποιο θεματάκι με τις πρώτες ανακλάσεις, αν κι εσύ έχεις το χαλί, άρα δεν σε νοιάζει .
Να τα ακούσουμε για να μας πεις τη γνώμη σου.
:142::143::139::135:

To είπα και στον DOL, σε περιμένω την άλλη εβδομάδα!

Reaction score
10
Kαι δύο photo που υποσχέθηκα!

Sovereign Power τελικός και Sovereign Director προενισχυτής.

2χ160W στα 8Ω, 2χ270W στα 4Ω κατεβαίνει μέχρι το 1Ω

Επιτέλους, τέλος! :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Tidal Impact

Kαι δύο photo που υποσχέθηκα!

Sovereign Power τελικός και Sovereign Director προενισχυτής.

2χ160W στα 8Ω, 2χ270W στα 4Ω κατεβαίνει μέχρι το 1Ω

Επιτέλους, τέλος! :116:
Βρε βρε βρεεεεεεεεεε.....καλως ηλθαν τα εργαλειααααααα!!!!!

Καταλαβα.....εχεις τρελλαθει στις ακροασεις...... ε ρε γλεντιαααααα!!!!
περιμενουμε εντυπωσεις μετα το στρωσιμο νεε μου!!!!!!

:137::137:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.033
Αντε αντε, καλοριζικα και καλοακουστα!!!:136:

Δηλαδη τωρα τι θες να πιστεψουμε οτι ΤΕΛΟΣ??? δε νομιζω....:137:

Αντε να τα χαρεις κ ευχομαι να χεις πολλες πολλες ωρες ακουστικης νιρβανας με ουισκακια κ μπυρονια παρεα!:138:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Kαλορίζικα Mike!
Για κάνε σύγκριση σε σχέση με τα προηγούμενα ενισχυτικά σου (στον χώρο σου πλέον).

[Άμα σου λείπει η "ζεστασιά" της λάμπας, βάλε δύο lava lamps δίπλα στα ηχεία.. ;p ]

Reaction score
110
Μιχάλη μου καλορίζικα και με υγεία να τα χαρείς. Θέλω τις πρώτες εντυπώσεις σου και όταν στρώσουν μας λες και τον επίλογο.
Θα σε δω σύντομα. :107::107:

Reaction score
10
Παίδες σας όλους ευχαριστώ πάρα πολύ. :107:

Για όλα τα καλά υπάρχει και ένα τέλος! :142:

Το σύστημα όπως είναι τώρα το σκεφτόμουνα εδώ και δύο χρόνια. Σκόπευα αφού χτυπήσω τα Tidal σε βάθος τριετίας να αποκτούσα τα συγκεκριμένα ενισχυτικά. Ήξερα ότι ο συνδυασμός είναι από άλλο πλανήτη.

Όμως κοιμήθηκε ο Θεός :142:, με βρήκε κάποιος από τη Γαλλία - το ποιος και που είναι μεγάλη ιστορία, από κάποια πράγματα που είχα γράψει στο audiogon για τη συγκεκριμένη εταιρία και μου το προσέφερε σε εξαιρετική τιμή και ανταλλαγή με τους wavac. Once in a lifetime στη κυριολεξία!

Κώστα τα Sovereign ότι τους βάζεις παίζουν! Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για την εταιρία που ουσιαστικά έφτιαχνε τα φημισμένα μικρόφωνα NEUMANN.

Εντάξει για το αποτέλεσμα δεν θέλω να πω τίποτα, ας πούνε αυτοί που θα το ακούσουν.

Reaction score
19

Ευτυχώς που... γελάς... :137:
(Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου πω... "ποτέ μην λες... ποτέ"...) :142:
Χαίρομαι για σένα!

:605:

Reaction score
4.242
Απάντηση: Re: Tidal Impact

Παίδες σας όλους ευχαριστώ πάρα πολύ. :107:

Το σύστημα όπως είναι τώρα το σκεφτόμουνα εδώ και δύο χρόνια. Σκόπευα αφού χτυπήσω τα Tidal σε βάθος τριετίας να αποκτούσα τα συγκεκριμένα ενισχυτικά. Ήξερα ότι ο συνδυασμός είναι από άλλο πλανήτη.

Όμως κοιμήθηκε ο Θεός :142:, με βρήκε κάποιος από τη Γαλλία - το ποιος και που είναι μεγάλη ιστορία, από κάποια πράγματα που είχα γράψει στο audiogon για τη συγκεκριμένη εταιρία και μου το προσέφερε σε εξαιρετική τιμή και ανταλλαγή με τους wavac. Once in a lifetime στη κυριολεξία!

Κώστα τα Sovereign ότι τους βάζεις παίζουν! Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για την εταιρία που ουσιαστικά έφτιαχνε τα φημισμένα μικρόφωνα NEUMANN.

Εντάξει για το αποτέλεσμα δεν θέλω να πω τίποτα, ας πούνε αυτοί που θα το ακούσουν.
Μιχαλη πανω απ ολα θελω (και νομιζω και οι υπολοιποι) να ακουσω την δικη σου γνωμη. Εσυ θα ζεις μ αυτα, εσυ θα νιωσεις ολες τις λεπτομερειες του συστηματος.

Καποιος που θα ερθει για 2-3 ωρες και ενδεχομενως θα εντυπωσιαστει δεν ειναι το ιδιο με σενα. Αλλωστε και υπερβολικος να εισαι δεν θα σου κανουμε μηνυση!!:142:

Καλοακουστα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell