Tidal Impact

Reaction score
10
Κανένα πρόβλημα, για μένα τα XTZ έχουν πολλά παραπάνω να δείξουν απο αυτα που ακούσαμε στην έκθεση.

Τώρα για τα στοιχεία που λες Βασίλη, τι να σου πω, έτσι και αλλιώς σύντομα όλο και από κάποιο περιοδικό θα μετρηθούν οπότε κοντός ψαλμός αλληλούια. Κάπου έχω ποστάρει μία μέτρηση του ηχείου μου αλλά άντε βρες το τώρα!

Reaction score
1.619
Και μένα με τρώει, μην ξεχνάς μηχανολόγος είμαι και εγώ, αλλά μου φτάνει αυτό που ακούω. :126:

Thanks a lot friend! Περάστε με τον Αλχ κάποια φορά! :107:
Ευχαριστώ για την πρόκληση, θα το ήθελα πολύ, θα του πω να το κανονίσει!

Reaction score
659
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Impact

Θα σας πω κάτι που μπορεί να σας φανεί περίεργο. Μπορεί εσείς να νομίζετα ότι μιλάω πολύ ή όντως να σας έχω πρήξει με τα Tidal, αλλά πιστέψτε με δεν λέει ούτε τα μισά από αυτά που πραγματικά πιστεύω για αυτό το ηχείο. Γιατί είτε θα χαρακτηριστώ γραφικός ή θα γίνει πόλεμος.
γραφικουλα!!!

Reaction score
659

Πολυ γκαντεμης :142::142:

Η αληθεια ειναι απο περιεργεια μπηκα στο σαιτ της εταιριας και διαβασα αρκετες αναφορες.

Μου εκανε ομως και λιγο παραξενη εντυπωση οτι ο κατασκευαστης δεν δινει δυο βασικα χαρακτηριστικα, την αποκριση συχνοτητων και την ευαισθησια του ηχειου. Απλα τα ξεπερναει με γενικολογα. Επειδη ομως αυτα ειναι νουμερα μετρησιμα δεν βλεπω σε τι θα τον πειραζε αν τα ειχε.
Κατα τα αλλα για τα ηχεια μονο κολακευτικα λογια γραφουν.

Παντως μιας και μεις κινουμαστε σε αλλες κατηγοριες χρηματων, θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω με τους ενισχυτες που προκειτε να παρεις τα XTZ! Και δεν το λεω με την εννοια να παιξουν καλλυτερα απο τα ηχεια σου, αλλα με το που μπορει να φτασει αυτο το ηχειο για το οποιο επισης σταζουν μελι οσοι το ακουσαν (κι εγω αναμεσα σ αυτους).
απο μετρησεις το μονο που εχω δει ειναι στην κορυφη της παρακατω σελιδας και αφορα το μικροτερο μοντελο Piano Classic και την αποκριση του απο 200Hz - 22KHz

http://www.euphonia-audioforum.se/forums/lofiversion/index.php/t5760-50.html

Reaction score
10

Και μην πεις κανείς γιατί δεν έχει κάτω από τα 200, με τέτοιες μετρήσεις πάνω από τα 200, ας μην έχω τίποτα από κάτω δεν πειράζει.:143:

Reaction score
4
Απάντηση: Tidal Impact

ωραια πραγματα, μπραβο Χιουστον!

να'σται καλα που μας ταξιδευετε ολοι εσεις με τα εξοτικα συστηματα! :125:

να τα χαιρεσαι λοιπον και να σου δινουν ατελειωτες ωρες μουσικης νιρβανας!

Reaction score
4.242

Αν και η μετρηση που παραθετεις ειναι μια απο τις πολλες που μπορουν να γινουν για ενα ηχειο, ωστοσο και αυτο και μονο δειχνει ποσο σημαντικο μπορει να ειναι για ενα ηχειο να εχει καλες μετρησεις. Σαν συνεπακολουθο θα ειναι και η ευχαριστη ακροαση.

Και για σενα Μιχαλη που αρκετες φορες δειχνεις με τα γραπτα να μην υπολογιζεις τοσο αυτα, ωστοσο κατα βαθος ειμαι σιγουρος οτι τα υπολογιζεις και παρα πολυ μαλιστα. Απλα σε αρκετες περιπτωσεις μοιαζεις να αρεσκεσαι στο γινεσαι δικηγορος του διαβολου και να πειραζεις τους εντος φορουμ που ακουνε με διαγραμματα. Απλα εσυ θελεις ακομη να πηγαινεις και να επιβεβαιωνεις τους κανονες.

Αληθεια απο προσωπικη περιεργεια, θα ηθελα καποτε να γραψει καποιος - με συγκεκριμενο παραδειγμα - ηχειο που μετραει καλα και δεν παιζει καλα. Γιατι για ακριβως το αντιθετο υπαρχουν παρα πολλα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Tidal Impact

Αν και η μετρηση που παραθετεις ειναι μια απο τις πολλες που μπορουν να γινουν για ενα ηχειο, ωστοσο και αυτο και μονο δειχνει ποσο σημαντικο μπορει να ειναι για ενα ηχειο να εχει καλες μετρησεις. Σαν συνεπακολουθο θα ειναι και η ευχαριστη ακροαση.

Και για σενα Μιχαλη που αρκετες φορες δειχνεις με τα γραπτα να μην υπολογιζεις τοσο αυτα, ωστοσο κατα βαθος ειμαι σιγουρος οτι τα υπολογιζεις και παρα πολυ μαλιστα. Απλα σε αρκετες περιπτωσεις μοιαζεις να αρεσκεσαι στο γινεσαι δικηγορος του διαβολου και να πειραζεις τους εντος φορουμ που ακουνε με διαγραμματα. Απλα εσυ θελεις ακομη να πηγαινεις και να επιβεβαιωνεις τους κανονες.

Αληθεια απο προσωπικη περιεργεια, θα ηθελα καποτε να γραψει καποιος - με συγκεκριμενο παραδειγμα - ηχειο που μετραει καλα και δεν παιζει καλα. Γιατι για ακριβως το αντιθετο υπαρχουν παρα πολλα.
Ποτέ δεν είπα ότι δεν με νοιάζουν οι μετρήσεις, είπα ότι δεν φτάνουν! Ποτέ όμως!

Reaction score
4.242

Ποτέ δεν είπα ότι δεν με νοιάζουν οι μετρήσεις, είπα ότι δεν φτάνουν! Ποτέ όμως!
Καλα μην θυμωνεις :142:. Ουτως η αλλως με τις συχνες επισκεψεις σε εκθεσεις για ακροασεις, ταξιδακια Μοναχο επιβεβαιωνεις αλλα και δειχνεις συνεπεια στην αποψη σου.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tidal Impact

Καλα μην θυμωνεις :142:. Ουτως η αλλως με τις συχνες επισκεψεις σε εκθεσεις για ακροασεις, ταξιδακια Μοναχο επιβεβαιωνεις αλλα και δειχνεις συνεπεια στην αποψη σου.
χαχαχα, δεν θυμώνω, απλά επειδή οι κακοπροαίρετοι περιμένουν στη γωνία να κάνουν τα σχολιάκια τους (όχι απαραίτητα σε αυτό το site), θέλω να γίνω σαφής!

Reaction score
10
Το ότι πάω σε εκθέσεις οφείλετε σε ένα και μόνο πράγμα: Να ακούσω Tidal και κυρίως να δω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η αναπαραγωγή σε ένα domestic περιβάλλον. Γιατί γνωρίζοντας τα όρια που έχει το hobby νομίζω μπορείς να κρίνεις πολύ καλύτερα κάποια πράγματα. ΙMHO

Reaction score
659
Απάντηση: Re: Tidal Impact

Το ότι πάω σε εκθέσεις οφείλετε σε ένα και μόνο πράγμα: Να ακούσω Tidal και κυρίως να δω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η αναπαραγωγή σε ένα domestic περιβάλλον. Γιατί γνωρίζοντας τα όρια που έχει το hobby νομίζω μπορείς να κρίνεις πολύ καλύτερα κάποια πράγματα. ΙMHO
ναι αλλα τα καλα δε τα ακουσες σε εκθεση αν θυμαμαι καλα τα ακουσες σε σπιτι....

με ενα "συστηματακι" με κατι "ηχειακια" και ενα ψιλοκαλο "dacaκι"...

D

deleted user 10898

Guest

Και μην πεις κανείς γιατί δεν έχει κάτω από τα 200, με τέτοιες μετρήσεις πάνω από τα 200, ας μην έχω τίποτα από κάτω δεν πειράζει.:143:
να ρε τι θα κανουμε. παγκοσμια πρωτη μετρηση.
παιρνω το analyzer παραμασχαλα και ερχομαι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.403
Απάντηση: Re: Tidal Impact

ωραίο μόνιτορ! είναι καλιμπραρισμένο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.403

το λέω γιατί δε μου άρεσε το μαύρο του.. κοίτα κάτω από το κόκκινο ξύλο πόσο πιο μαύρο έπιασε η φωτογραφική μηχανή. χάλια στήσιμο σε καλό μόνιτορ, κρίμα είναι.

α, με την ευκαιρία, καλά πρέπει να παίζει το ηχείο που μετράει έτσι, ε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan