JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.439
Απάντηση: Το home cinema του Argi.
Ισαμε 102!
Με το reflex ανοιχτό , αν το κλείσω πέφτει.
Ισαμε 102!
Αυτό πάλι από που προέκυψε? Βλέπεις έχω κι ένα φετιχ με τ'ανυπόστατα οικονομικά επιχειρήματα μιας και είναι το αντικείμενο μου?η κλιπς παγκοσμια ειναι #1 σε πωλησεις
Mια χαρα σε βρισκω...Ισαμε 102!
αρτεμη σου εχω πει οτι η υπερβολικη εκθεση σε pc αποφερει πισιτιδα, ή ξεχναςΑυτό πάλι από που προέκυψε? Βλέπεις έχω κι ένα φετιχ με τ'ανυπόστατα οικονομικά επιχειρήματα μιας και είναι το αντικείμενο μου?
Με πωλήσεις περί των $175 million το 2008 και της Harman 3,5 δις εκ των οποίων το 9% της JBL Pro (αν βαλεις και τ'άλλα τμήματα της JBL ακόμα πιο πολύ) φαίνεται καθαρά ποιος είνα πρώτος Αρτέμη.
Ιν ενι κεις δεν τα πάει άσχημα τέτοιες εποχές και έχουν κάνει καλές επιχειρηματικές κινήσεις.
\Mια χαρα σε βρισκω...
ο Αναργυρος πρεπει να παιζει παραπανω με τα 4
Και απο οτι ειδα χαλαρα.....
Mια χαρα σε βρισκω...
ο Αναργυρος πρεπει να παιζει παραπανω με τα 4
Και απο οτι ειδα χαλαρα.....
Γιάννη καλησπέρα.Με τα δυο 87 , με τα 4 θα εχει 6 db παραπάνω δλδ 96, μέχρι τα 102 που εχω μένουν άλλα 6 db, δλδ άλλες δυο φορές πιο δυνατά.:142:
θα συγκρινες ποτε κατι που εχει βαρος κοντα στο κιλοΑργύρη να ρωτήσω κάτι?Ποιός ο λόγος να αγοράσει κάποιος
τόσο ακριβό AV για την ισσοστάθμισή του εφόσον έχει ένα audy που
κάνει τα ίδια ή και περισσότερα πράγματα στην ισσοστάθμιση.Ή δεν κάνει τα ίδια?
Γιάννη καλησπέρα.
Εσύ ποια s.w έχεις; Χρησιμοποιείς κάποιο ξεχωριστό παραμετρικό ισοσταθμιστή η αυτό που έχει ο denon;
Ευχαριστώ.Γειά σου Δημήτρη, εχω δυο diy subs, με 15" woofer down ported.60χ60χ60cm.
Δλδ bass reflex , με 160lt εσωτερικό όγκο. Ισοστάθμιση κάνω με το sms1 velodyne.
δημητρη επιδη ο γιαννης ξεχνα τα σαμπ του ειναι παθητικα,
υπαρχουν βεβαια και ενεργητικα σαμπ.
Αλλα του γιαννη του βγηκαν γκει:143:
πωπω εχω ρεντα αποπσε:143:
τα δικα μου ειναι δηλωμενα , δεν ντρεπονται για αυτο που ειναι:143:Και τα δικά σου γκει είναι, αφού έχουν εξωτερικό ενισχυτή ρε παλιάνθρωπε.:142:
για αυτα ρωτα τον κοντορεβυθοπουλο που ειναι ειδημων:142:Βέβαια δεν ξέρω τα ενεργητικά πόσες φορές ημερησίως ενεργούνται.:142: