Τα παιδια.....παιζει

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.327
Μπραβο σας ρε παιδια, τωρα καταφερα και τα διαβασα ολα!!
Ετσι, να περνατε παντα καλα πανω απ ολα και να μας μεταφερετε το ολο κλιμα της παρεας κ τις εντυπωσεις οπως αυτη τη φορα.

Την επομενη ραντεβου σε κανα σπιτι στη Λαμια, οχι τιποτε αλλο, αλλα να κατεβουμε κι εμεις να σας θαυμασουμε!!

Τα συγχαρητηρια μου για ολα και να συνεχισετε ετσι!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Εμμμ πως να το κάνουμε :105:

John άκουσα ότι σήμερα θα τεστάρεις τους αυλούς με τoυς τελικούς. Περιμένουμε αποτελέσματα :201:

Με τον τελικό του μιχάλη τον τάξηΑ, ναι σωστό.
Αηντε να δούμε.:141:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Θελουμε φωτο για πειστηριο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πω...πω τι μαστόρους βγάζει ο Πειραιάς!!!
Τους καλυτεροτερους.............................
Ουτε καπετανιος σε φουρτουνα να ητανε:624:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μερικες εντυπωσεις απο τα παιδια.
Ο Βλασσης ειναι μια πιστα κοσμικου κεντρου παραμονη Πρωτοχρονιας μονος του.
Στην κηδεια μου θα τον καλεσω να μας διασκεδαζει

Ο Μαρκου ειναι για "χοντρα"κολπα.Ντελαλης σε πανηγυρι,πρωτο κλαρινο,πρωτος στον χορο.Εξω καρδια.Μονο μην πεις κατι για Sansui,Αυλους.Casus belli

O Geomiat ειναι το πειραχτηρι.Εκει που εισαι σοβαρος ,πεταει κατι και "εφυγες"
Οι Ιγγλεζοι το λενε χιουμορ.Με την κυριολεξια του ορου.

Ο Τακης ειναι "μετρημενος".Και καταμετρητης επισης.Εμεις ακουγαμε νοτες και ο Τακης ανοδους και καθοδους και γεφυρες και διοδους και τοπολογιες.Γι αυτο δειχνει κουρασμενος στην ταβερνα.Εκαψε τον "σκληρο" του απο τα data που κατεγραφε.Ευτυχως ειχα κρυψει τα κατσαβιδια και το πολυμετρο αλλιως θα ειχε χωθει σε κανα κυκλωμα και ακομα θα τον ψαχναμε.

Ο Geovaz ειναι ενα χαμογελο μονος του.Τον γνωριζεις 5 λεπτα και λες ο "δικος "μου ανθρωπος.Αυτο ειναι σπανιο και ειναι "χαρισμα".Και του βγαινει απο το σωψυχο αβιαστα.

Σας ευχαριστω ολους που ηρθατε σπιτι μου και "παιξαμε"

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

Ο Μαρκου ειναι για "χοντρα"κολπα.Ντελαλης σε πανηγυρι,πρωτο κλαρινο,πρωτος στον χορο.Εξω καρδια.Μονο μην πεις κατι για Sansui,Αυλους.Casus belli

Ο Τακης ειναι "μετρημενος".Και καταμετρητης επισης.Εμεις ακουγαμε νοτες και ο Τακης ανοδους και καθοδους και γεφυρες και διοδους και τοπολογιες.Γι αυτο δειχνει κουρασμενος στην ταβερνα.Εκαψε τον "σκληρο" του απο τα data που κατεγραφε.Ευτυχως ειχα κρυψει τα κατσαβιδια και το πολυμετρο αλλιως θα ειχε χωθει σε κανα κυκλωμα και ακομα θα τον ψαχναμε.

Ο Geovaz ειναι ενα χαμογελο μονος του.Τον γνωριζεις 5 λεπτα και λες ο "δικος "μου ανθρωπος.Αυτο ειναι σπανιο και ειναι "χαρισμα".Και του βγαινει απο το σωψυχο αβιαστα.

Γιατί ρε ντελάλης ? αφού δεν φώναξα καθόλου?
Ησυχο παιδάκι ήμουνα.:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

Δεν εχεις ακούσει τον σωτηράκη να δείς τι σημαίνει ΝΤΕΛΑΛΗΣ LIVE.:204::201::626:

Reaction score
2.248

Εμμανουήλ εμείς ευχαριστούμε που μας άνοιξες το σπίτι σου και μας ανέχτηκες όλες αυτές τις ώρες!!!
Η φιλοξενεία σου προσωπικά με σκλάβωσε. Να είσαι πάντα καλά με υγεία και σύντομα θα τα πούμε στον Πειραιά :107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.327
Re: Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Κορυφαιος!!!:137::137::137::137:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

μπραβο ρε παιδακια. να εισαστε καλα να παιζεται με τα toys for boys. μια παραλειψη διαπιστωσα. δεν αναφερθηκε το ονομα του χωριου με την ταβερνα. οχι τιποτα αλλο αλλα εχω βαρεθει την ριζα και η σπηλια εκλεισε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

μπραβο ρε παιδακια. να εισαστε καλα να παιζεται με τα toys for boys. μια παραλειψη διαπιστωσα. δεν αναφερθηκε το ονομα του χωριου με την ταβερνα. οχι τιποτα αλλο αλλα εχω βαρεθει την ριζα και η σπηλια εκλεισε.

ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ο χωρος προσευχης......i love you καργα..........ναι βρε ετσι το λενε το ταβερνοποιειον!!!!!!!:143::143:

Reaction score
1.844

Είναι απέναντι από το γνωστό "I love you fiska"?

:119:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Eιναι το γωνιακο ταβερνακι απεναντι απο τη εκκλησια στην κεντρικη πλατια των Εξαμιλιων.
Το αφεντικο,απιθανος τυπος,λεει συνεχεια i love you karga ,Μαριος το ονομα του,παλιο καραβοσκυλο και νυν απο τα καλυτερα παϊδακια στην Ελλαδα.

Ανεμελε οταν κατεβεις σιγουρα θα το τιμησουμε και θα γινεις fiska

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

Λοιπόν , για να αφήσουμε για λίγο τα ταβερνοποιία και τα κοψίδια γιατί εδω υπάρχει ενα σοβαρό θέμα που χρήζει συζήτησης .

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Λοιπόν , για να αφήσουμε για λίγο τα ταβερνοποιία και τα κοψίδια γιατί εδω υπάρχει ενα σοβαρό θέμα που χρήζει συζήτησης .

Για πε μας.......να υποθεσω οτι εχουμε θεμα?

Τελικα αυτος ο Geomiat κανει ζημιες οποτε ερχεται ο μωρτης....σαν μαγος με τα δωρα βρε παιδι μου!!!!!!!!:142::137::137:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

:141:Σήμερα το μεσημέρι ήρθε απο δω ο geomiat, κατά κόσμον Γιώργος ιατρού.
Είχε στο αυτοκίνητο ολα αυτά που είχαμε το σάββατο στου Μάνου.
Σε μένα ξεφορτώθηκαν μόνο οι 2 τάξη Α , προ και τελικός.
Αυτούς που είδατε στις φωτό, ο λεπτούλης προ , και ψιλοογκώδης τελικός χωρίς πρόσοψη.Ημασταν 3 άτομα, εγω, ο geomiat, και ο gargon gr.
Μετά απο το ξεφόρτωμα και τις απαραίτητες συνδέσεις , και τα διάφορα χωροταξικά,
ξεκίνησε αναπαραγωγή , απο cd αρχικά του takis 6c33, που έδωσε για κοπιάρισμα το γνωστό με τα τύμπανα της shefield, .!!!!!
Αποκάλυψη πρώτη , οι αυλοί κελαηδάνε όπως ποτέ άλλοτε στην ζωή τους.
Περιμένουμε λίγο να ζεσταθεί ο τελικός με διάφορα λαλα κομμάτια, τα οποία οσο τα ακούμε παθαίνουμε πόρωση.Ο ηχος του ζεύγους είναι μοναδικός.Απίστευτες χροιές, ανάλυση ταχύτητα και ρεύματα-ρεύματα-ρεύματα, ξανά χροιές ,ξαναά ανάλυση ξανά ρεύματα, και αέρας -λεπτομέρεια τρισδιάστατος ηχος σκηνή , και πάλι , και ξαναδώστου.

Βαριέμαι να γράφω τα ιδια και τα ιδια συνέχεια και να γίνομαι βαρετός εως και γραφικός.
Αυτό το σετάκι του μιχάλη είναι όντως μοναδικό. Εχει μοναδικό ηχο , ευηχο, απίστευτα αναλυτικό , με απίθανες χροιές , απίστευτα ξεκούραστο.
Παίζει χαλαρά σαν 2χ250 , χωρίς ιχνος κόπωσης πουθενά , ούτε καν κλιπαρίσματος.
Αν δεν ήξερα οτι είναι 2χ85 , θα ορκιζόμουνα οτι είναι 2χ300, με ρεύματα.(αν παίζει ετσι ο μικρός , ο μεγάλος 2χ170 πως θα παίζει?)
Απίστευτο για μια ακόμη φορά.Εχω ακούσει και άλλα μηχανάκια με τα ηχεία μου , κανένα δεν εχει παίξει τόσο εξωφρενικά καλά.Ο ιατρού , αλλά και ο σωτήρης μπορούν να επιβεβαιώσουν των λόγων μου το αληθές.
Το πρόβλημα είναι οτι και να αλλάξω , που θα αλλάξω , πυκνωτές στον sansui μου είναι σίγουρο οτι αυτόν τον ηχο δεν πρόκειται να τον πιάσω ποτέ.
Εφαγε ξύλο ο sansui, και εγω μαζί.Εντάξει είναι μηχάνημα 30 ετών , αλλά δεν είναι χλάπα.Ξανά εντάξει , οι πυκνωτές του εδω και κανά 3μηνο , εχω καταλάβει οτι πνέουν τα λίσθια. Εντάξει , αλλά αυτή η ολογραφική λεπτομέρεια που άκουσα απο τα μηχανάκια του Μιχάλη με εχει αφήσει άναυδο.Φυσικά και δεν θα πουλήσω τον sansui, αυτό εννοείται.
Ομως αυτό το ζευγαράκι του μιχάλη θα το χτυπήσω σίγουρα
Είναι οτι καλύτερο εχω ακούσει ποτέ σε συνδυασμό με τα ηχεία μου.

Περιμένω τις απόψεις των άλλων δυο ακροατών.
Με τις υγείες μας.
Α ρε mike φωτιές που μου άναψες....:141::141::141:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

Θα έλεγα οτι σαν ηχος και μόνο ανεξάρτητα απο τα ηχεία που τα ξέρω , και είναι το μόνο κομμάτι που δεν θα αλλάξω ποτέ , ο ηχος του ζεύγους θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην τάξη των 30Κ, Η αλλιώς για όσους δεν κατάλαβαν στην τάξη των 30000e.
Ναι σωστά διαβάζετε 5ψήφιο νούμερο.
GEOVAZ δεν σου λέω τι έγινε με το children of sanchez , γιατί θα πετάξεις οχι μόνο την σκούφια σου , αλλά ίσως και οτι άλλο έχεις.
Το ίδιο ισχύει για όλους σας , κρίμα που δεν ήσασταν εδω να βιώσετε αυτό που βίωσα εγω.Στου Μάνου το σάββατο , ακούγαμε μουσική.
Εδω σήμερα ακούσαμε live orchestra. Live μουσική παιδιά.
Οποιοι απο σας εχουν ακούσει live όργανα ξέρουν πως παίζουν και οτι δεν εχουν καμία μα καμία σχέση με τις κονσέρβες που ακούμε συνήθως. Το ιδιο πράγμα βίωσα σήμερα και εγω , χωρίς καμία υπερβολή.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Tαπα εγω δεν ταπα!!!!!!!!
Ειναι ζημια αυτος ο Ιατρου ο δοντας!!!!!
Ηρθε στην Κορινθο νασου ζημιες στον Μανο μας,πηγε στην Αθηνα,νασου ζημιες στον Μαρκου μας,ειπε ομως οτι θα παει και στον Πειραια,οποτε νασου ζημιες στον Gevaz μας!!!!!!

Φτουσ ου ρε μαλλιαρε οδοντιατρε απο τον Βολο!!!!!!!!!

Να δειτε παιδια που την επομενη φορα θα κατεβει με τα μονομπλοκια της SPL και τοτε σας υποσχομαι να του ριξω μονιμο ΒΑΝ για να σωσω κοσμακι!!!!!!!!

:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.245
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR