- Reaction score
- 968
ΥΓ το νήμα
δεν είναι πρόκληση
αλλά πρόσκληση για ανταλλαγή απόψεων
εαν θέλεται συνεχίζουμαι
Ναι βρε IRON, αρκεί όμως και εσύ να λες τι σε απασχολεί, γιατί να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμη!
ΥΓ το νήμα
δεν είναι πρόκληση
αλλά πρόσκληση για ανταλλαγή απόψεων
εαν θέλεται συνεχίζουμαι
Μία διευκρίνιση μόνο, γιατί πολλές φορές άλλα θέλουμε να πούμε και αλλοιώς μεταδίδονται με το γραπτό λόγο μέσα στο φόρουμ.ΒΟΗΘΕΙΑ
Κατά την δική μου άποψη και μόνο.....
οσοι έγραψαν οτι τα ηχεία δεν παίζουν σωστά μπουμάρουν κλπ λόγω χώρου κάνουν λάθος
δέχομαι βέβαια οτι θα παίξουν καλύτερα σε ιδανικές συνθήκες αλλά δυστυχώς τον χώρο δεν μπορώ να τον αλλάξω
Εχεις δει αντιπρόσωπο να βγάζει τα μηχανήματα που πουλά πατάτες???
Γιατί ρε κόγια δεν λές την γνώμη σου ???Δε μου λες; Να σου πω και τη δικιά μου γνώμη; Δεν ξέρω αν θα την ανθέξεις βέβαια,...
Γιατί ρε κόγια δεν λές την γνώμη σου ???
Το αντίθετο!!!!!!Μία διευκρίνιση μόνο, γιατί πολλές φορές άλλα θέλουμε να πούμε και αλλοιώς μεταδίδονται με το γραπτό λόγο μέσα στο φόρουμ.
Εφόσον όπως λες, η μεγαλύτερη διάσταση του χώρου σου είναι 4.5 m, τότε η χαμηλότερη συχνότητα που θα μπορούσε να συγκρατήσει είναι περίπου 38 Hz. Το μπασοκούτι σου όμως καταλαβαίνω ότι έχει δυνατότητες και αποδίδει πολύ χαμηλότερα. Όλες αυτές οι συχνότητες (κάτω των 38 Hz) ακούγονται αδύναμες στο χώρο σου, ενώ ακούγονται πολύ εντονώτερες (και μπουμάρουν) σε διπλανούς χώρους που ενδεχομένως έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις!
καλά ο κόγιας είναι θεούσα???Κυριακη ειναι σημερα, το πρωι πηγε και στην εκκλησια, οποτε αστο για αυριο!
Το άλλο δωμάτιο θα πρέπει να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις για να εγκλωβίσει και να ενισχύσει τα μπάσα κάτω από 38 Hz. Διαφορετικά kaputt, όπως λες!Το αντίθετο!!!!!!
αν βγώ εξω απο το φασμα των ηχείων τα μπάσσα καπούτ!!!
μερικές φορές οταν πάω σε άλλο δωμάτιο αναρωτιέμαι και εγώ που ειναι τα μπάσσα?
αν το πρόβλημα σου ειναι να βάλω φωτόΝομίζω ήρθε η ώρα να πω κι εγώ την άποψή μου
(για ένα σύνολο που, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εδώ, δεν έχω καν δει...)
Το σύστημα του IRON δεν παίζει μουσικά, δεν παίζει μουσική.
Αυτά!
Φίλε και φωτό να βάλεις δεν θα παίξει μουσικά το σύστημά σου...αν το πρόβλημα σου ειναι να βάλω φωτό
θα το κάνω
Το οτι τα μπάσσα που βγάζει το ηχείο στον χώρο ακρόασης είναι τόσα ωστε να με ικανοποιούν χωρίς να μπουμάρουνΤο άλλο δωμάτιο θα πρέπει να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις για να εγκλωβίσει και να ενισχύσει τα μπάσα κάτω από 38 Hz. Διαφορετικά kaputt, όπως λες!
Ωραία μέχρι εδώΦίλε και φωτό να βάλεις δεν θα παίξει μουσικά το σύστημά σου...
Δεν θα παίξει μουσική...
Δεν είναι πρόβλημά μου και δεν θα λυθεί όσες φωτό κι αν δείξεις...
Δυστυχώς...
Πρεπει οπωσδηποτε να ανεβασεις φωτο του συστηματος,θα αλλαξει ο ηχος σου πρωτα απο ολα,ξερεις τι ηχο βγαζει μια καλη φωτογραφια και ποσο βελτιωνει τον ηχο??αν το πρόβλημα σου ειναι να βάλω φωτό
θα το κάνω
Πριν σου πω την πρότασή μου θα σου πω το εξής:Ωραία μέχρι εδώ
τι προτείνεις???? σαν λύση???
:142: :142: :142::142:Πρεπει οπωσδηποτε να ανεβασεις φωτο του συστηματος,θα αλλαξει ο ηχος σου πρωτα απο ολα,ξερεις τι ηχο βγαζει μια καλη φωτογραφια και ποσο βελτιωνει τον ηχο??
Nαι, αλλά όμως υπήρχαν κρεμασμένα τα @ρχιδ@κι@ του τσανγκ στο χώρο που δεν έπαιζαν μουσική?Πριν σου πω την πρότασή μου θα σου πω το εξής:
Από τις 5-6 φορές που άκουσα τα UNO στο ίδιο δωμάτιο και με ακριβά συνοδά διαφορετικά κάθε φορά ποτέ δεν έπεξαν μουσική...
Επαιζαν δυνατά, βαρβάτα, γ@μάτα, αλλά ποτέ δεν έπαιξαν μουσική...
Νόμιζα πως ήταν (τα αβανγκάρντ) η μεγαλύτερη απάτη όλου του κόσμου...
Μετά τα άκουσα σε δεύτερο δωμάτιο με άλλα ακριβά συνοδά και η μόνη διαφορά που είδα ήταν
μια τεράστια στερεοφωνική εικόνα που δεν υπήρχε στους προηγούμενους συνδιασμούς...
Νόμισα πως ήταν πρόβλημα του προηγούμενου δωματίου που δεν έπαιζαν...
Την τελευταία φορά τα άκουσα σε τρίτο χώρο, με άλλα ακριβά συνοδά και έτριβα τα... αυτιά μου...
Επαιζαν Μουσική...!!!
Υποκλίθηκα!!!
Δεν έχω ανάγκη ούτε φωτό να δω από το σύστημά σου, ούτε καν να το ακούσω για να ξέρω πως (δεν) "παίζει" (Μουσική)...
Σκέψου τα αυτά... Αν, φυσικά, θέλεις...
Πολύ φιλικά.