- Reaction score
- 36.361
Γουσταρω φαση!!!...
:138::138::138::136:
:138::138::138::136:
Χρήστοοοοοοοοο...:138:
Χρήστοοοοοοοοο... :138:
βγάζει μάτι!! :138:
βγαζει ματια οντως,....!!!
:611:θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία πριν πάω για μπάνιο.
...
Προφανώς , το μαγκάκι, φορούσε κράνος...οπότε δεν είχε θέμα ο τροχόμπατσος.Αστυνομικός της τροχαίας βρισκόταν απέναντι.
Η κοπέλα τον ρωτάει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποια υπηρεσία είναι αρμόδια.
"Η Τροχαία" της λέει. Και συνεχίζει "ε, είναι τόσα πολλά τα αυτοκίνητα..."
Η στάση στη διάβαση είναι παράβαση του κοκ :126:Προφανώς , το μαγκάκι, φορούσε κράνος...οπότε δεν είχε θέμα ο τροχόμπατσος.
Όλα τα ωραία μας πας λες βρε Γιώτα πριν πας για μπάνιο....αν και νέος εδώ μέσα σε έχω τσακώσει πολλές φορές να το λες :142::143::139:θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία πριν πάω για μπάνιο.
Ήταν μια κοπέλα που καθημερινά περπατά την Αθήνα.
Ένα βράδυ, πήγε να διασχίσει το δρόμο από το φανάρι. Τη διάβαση των πεζών είχε καταλάβει εξολοκλήρου ένα scooter (με τον οδηγό του).
Του λέει η κοπέλα "εδώ είναι διάβαση".
Απαντά αυτός με ύφος πολύ ενοχλημένο "γιατί, δε χωράς να περάσεις;".
Συνεχίζει η κοπέλα "το θέμα είναι πως εδώ είναι διάβαση".
Της απαντάει κάτι ακατανόητα την ώρα που η κοπέλα διασχίζει το δρόμο, η κοπέλα γυρνάει τον αγριοκοιτάει και λέει κι αυτή κάτι.
Ακούγεται τότε ο οδηγός "άντε μωρή κ@ριόλ@".
Η κοπέλα του απαντάει "της θει@ς σου" αλλά αυτός είχε ήδη ξεκινήσει να φύγει.
Αστυνομικός της τροχαίας βρισκόταν απέναντι.
Η κοπέλα τον ρωτάει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποια υπηρεσία είναι αρμόδια.
"Η Τροχαία" της λέει. Και συνεχίζει "ε, είναι τόσα πολλά τα αυτοκίνητα..."
Τα λέμε.
Η στάση στη διάβαση είναι παράβαση του κοκ :126:
Σωστός!Όλα τα ωραία μας πας λες βρε Γιώτα πριν πας για μπάνιο....αν και νέος εδώ μέσα σε έχω τσακώσει πολλές φορές να το λες
Δυστυχώς έτσι αντιδρούν οι Ελληναρες βαρυπαπαροι συμπολίτες μας όταν μια γυναίκα τους κάνει μια παρατήρηση όπως θα ξέρεις καλύτερα από μένα πρέπει να τρώει παντόφλα ο τύπος η στην δουλειά η στην ζωή και ξεσπά οπού νομίζει ότι τον παίρνει.
Τώρα μου θύμησες μια πολύ αστεία ιστορία που μου είχε τύχει οταν ήμουν 19 ημουν που λετε μέσα στο 550 πήχτρα το λοφοριο και ηταν μια κυράτσα με την μιζανπλί της τα χρυσά της σκουλαρίκια και καδενουλες και 10 τσάντες απο το Βερόπουλο :138: Ο ένας πάνω στον άλλο σαν σαρδέλες και η κυράτσα να μην κρατιέται πουθενά εκτός από το να στηρίζετε πάνω μου ...... Φρενάρισμα 1ον μουρμουρίζω..... Φρενάρισμα 2ον της λέω πολύ ευγενικά να κρατηθεί από κάπου γιατί δεν αντέχω το βάρος της.....Με αγνοεί..... Φρενάρισμα 3ον κάνω ένα βήμα μπροστά και η κυράτσα με τις σακούλες σωριάζετε στο πάτωμα και εν μέρη σε κάτι άλλους καημένους......ΧαχαχαχαχαΣωστός!
Πάντως είναι αλήθεια ότι τελευταία, έχω γίνει έξαλλος με κάτι κυράτσες που ούτε ξέρουν τι κάνουν (οδηγικώς) σου ζητάνε, τα ρέστα και στη λένε και από πάνω!!!
Μια φορά ένας θεός ξέρει πως κρατήθηκα να μην βγω από το αυτοκίνητο και πάω να την αρπάξω για να την πετάξω στον κάδο των σκουπιδιών...:142:
Α και παρατηρητικός επίσης (μπάνιο):126: