WILSON PUPPY

Reaction score
0
Απάντηση: WILSON PUPPY

Θα τα ακουσω με τα δικα μου ενισχυτικα, να δω τι θα βγαλει με τα ref600....και θα ενημεωσω σχετικα...Ευχαριστω για την βοηθεια..

Reaction score
460

Τα ειχα ακουσει σε μια εκθεση (δεν θυμαμαι πια ηταν αυτη) με ενα συστημα που ειχε στησει ο Γ.Ζωδιατης
Το συστημα περιελαμβανε τα εν λογω ηχεια(νομιζω τα πάπι) με ενισχυτικα A.R,ο ηχος τους μου αρεσε παρα πολυ,αλλα παραηταν γλυκος για τα δικα μου γουστα.
Σιγουρα θα ηταν ενα ηχειο που θα σκεπτομουν εαν ηθελα να φτιαξω ενα δευτερο συστημα με πλατω κτλ,αλλα οχι με ενισχυτικα Α.R

Reaction score
4.250

Αν δεν κανω λαθος ο Γιαννης Μιχαηλος εχει τα εν λογω ηχεια στο σπιτι του. Μονο που τα παιζει με εξωτερικο κροσοβερ (εξυπακουεται πως τα εχει κανει ενεργα).

Γενικα απ οσα εχω διαβασει φαινεται να εχει κανει ενα εξαιρετικο και αξιοζηλευτο συστημα.

Και απο την στιγμη που υπαρχει μια πεπατημενη επιτυχημενη, νοιζω οτι οτι αξιζει καποιος να επενδυσει και να κανει κατι αντιστοιχο. Φυσικα το εγχειρημα δεν ειναι ευκολο, αλλα ουτε και ακαταρθωτο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιλάμε για wilson puppy ή wilson watt και puppy;
Βασίλη, τα ηχεία του Γιάννη Μιχαηλού είναι ρέπλικες, δικές του κατασκευές, με διάφορες ωραίες τροποποιήσεις.

...

Reaction score
0

Σημερα το συστημα λειτουργει με ενισχυτικο AR ref600, προ AR LS15, και 801 matrix 3.
Αφοτου εβαλα αυτα τα ενισχυτικα, το 801 τραγουδησε οσο ποτε αλλοτε, παρολο που τα οδηγουσα πριν με ML 3 και No23.
Απο το 1983, αν δεν κανω λαθος, επαθα 801ιαση, και περασαν απο τον χωρο μου, ολες οι σειρες 801, FS, Matrix. Hγκηκεν η ωρα να παω καπου αλλου, αλα με τρομαζει η ιδεα του να ακουμπισω μια 10ρα για ενα ζευγαρι puppy 2ο χερι...και το αποτελεσμα να μην ειναι αξιο λογου....Για κορνες, δεν το συζηταω....ακουσα και τα τερατα της Avant Garde, εξεπλαγην απο τα μεσουψηλα, αλλα το μπασο ηταν ξεκαρφωτο....σαν να δουλευε ενα sub αταιριαστο....

Reaction score
460
Απάντηση: Re: WILSON PUPPY

Μιλάμε για wilson puppy ή wilson watt και puppy;
Βασίλη, τα ηχεία του Γιάννη Μιχαηλού είναι ρέπλικες, δικές του κατασκευές, με διάφορες ωραίες τροποποιήσεις.

...
Νικο εγω μιλαω για τα wilson watt and puppy,τα οποια και μου αρεσαν παρα πολυ,τα θεωρω πολυ καλα ηχεια!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φυσικά και είναι πολύ καλά ηχεία Αντώνη.
Απλά το διευκρινίζω γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για δορυφόρους (puppy) και μπασοκούτια (watt).

...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Απλά το διευκρινίζω γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για δορυφόρους (puppy) και μπασοκούτια (watt).

...
Νίκο, ανάποδα τα είπες οι δορυφόροι είναι τα watt.

Reaction score
460

Νίκο, ανάποδα τα είπες οι δορυφόροι είναι τα watt.
Οπως και να ειναι τα ηχεια αυτα τα εχω στην καρδια μου.
Πολυ θα ηθελα να στησω ενα δευτερο συστημα με τα ηχεια αυτα,ενισχυτικα mark levinson (με παλαιες σειρες τελικο 336 και προ 380ς) και ενα πλατω λιν,αλλα δυστυχως το πλευ ρουμ εχει καταληφθει απο τους πιτσιρικαδες μου,χαλαλι τους...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

...
Όταν μιλάς για hiend να προσέχεις τις εκφράσεις σου! Άκου μπασοκούτια. Βαθυκυτία λέγονται.

Reaction score
2.051

Αν κόστιζε περί τα 6000Ε θα το χαρακτήριζα καλό ηχείο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef