Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
τι ειναι αυτό;κόρνα γυρισμένη ανάποδα;:137:γνωμη εχουν ολοι.
εσυ κοιτα την φωτο, θα εχεις... γνώση!
![]()
Νικο εγω μιλαω για τα wilson watt and puppy,τα οποια και μου αρεσαν παρα πολυ,τα θεωρω πολυ καλα ηχεια!!Μιλάμε για wilson puppy ή wilson watt και puppy;
Βασίλη, τα ηχεία του Γιάννη Μιχαηλού είναι ρέπλικες, δικές του κατασκευές, με διάφορες ωραίες τροποποιήσεις.
...
Νίκο, ανάποδα τα είπες οι δορυφόροι είναι τα watt.Φυσικά και είναι πολύ καλά ηχεία Αντώνη.
Απλά το διευκρινίζω γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για δορυφόρους (puppy) και μπασοκούτια (watt).
...
Οπως και να ειναι τα ηχεια αυτα τα εχω στην καρδια μου.Νίκο, ανάποδα τα είπες οι δορυφόροι είναι τα watt.
Όταν μιλάς για hiend να προσέχεις τις εκφράσεις σου! Άκου μπασοκούτια. Βαθυκυτία λέγονται.Φυσικά και είναι πολύ καλά ηχεία Αντώνη.
Απλά το διευκρινίζω γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για δορυφόρους (puppy) και μπασοκούτια (watt).
...
Σωστά Θέμη!Νίκο, ανάποδα τα είπες οι δορυφόροι είναι τα watt.
Προτείνω μια μέση λύση: Subwoofers. Τι λες; :114:Όταν μιλάς για hiend να προσέχεις τις εκφράσεις σου! Άκου μπασοκούτια. Βαθυκυτία λέγονται.
Δεν ξερω ποια ηταν τοτε που το ακουσα αλλα πανε 5-6 χρονια απο τοτε.Για ποιά έκδοση των Watt/Puppy συζητάμε ;