vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.706
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…
:107::116::125:
:107::116::125:
Ηλια μη νομιζεις οτι ο χωρος ειναι ιδανικος....
Θα ελεγα οτι του πεφτει λιγο μικρος...
δε θα το πιστεψεις αλλα αυτο ακριβως κανει....Να το χαίρεται ο ιδιοκτήτης και να περνάει πολλές όμορφες στιγμές (αν και νομίζω ότι αν θέλει να ακούσει κλασική μουσική, πηγαίνει μια βόλτα μέχρι τη Βιέννη χεχε)
ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
είμαι βέβαιος !!δε θα το πιστεψεις αλλα αυτο ακριβως κανει....
Για ενημερώστε μας για το χώρο λίγο περισσότερο, γιατί 100 τ.μ. είναι πολύ καλή επιφάνεια!
:139::203:
Τι να πω ρε πο@στη μου........πειτε σεις βρε .!!!!!!!!
4 Sovereign???????????????????????????????????????????
Orpheus Heritage???????????????????????????????????
Sunray????????????????????????????????????????????
Αι σιχτηρ μεσημεριατικα βρε Δολοφονιδη με τα κτηνη που μας εβαλλες....κουφαλα!!!!!
Eλα αυριο κατω μωρη πριμαντονα ......θα σε παω για παιδακια και για τιμωρια εσυ θα φας φασολαδα με ρεγγα μεχρι να λυσαξεις απο την αλμυρα.......τσογλανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βλάσης, αυτό το τόσο συγκρατημένο παιδί γράφει κάτι μηνύματα με emoticons.......
πάει..... Krellάθηκε τελείως μου φαίνεται
Βλάση, έχω κρελλαθεί στο scroll down...
Ρε πέστε κι άλλες λεπτομέρεις, κι αφήστε τα χαζά....
δε ξερω για το εαν και ποιος μπορει να ακουσει το συγκεκριμενο συστημα αλλα μια μικρογραφια του μπορει οποιος θελει να παει να ακουσει στο σπιτι του Μιχαλη - Tidal...Εαν δεν θα είχε αντίρρηση, προτείνω μεθεπόμενο meeting του AVSite στον χώρο του ευτυχούς ιδιοκτήτη...
σε γεμιζει κ' μονο που το βλεπεις ..
:444::622:
αμα τα κόψεις αυτά μπορείς να αγοράσεις το ένα καλώδιο... :139:Αμα κανω οικονομια και κοψω τις βολτες,κοψω τις συνδρομες στους διαφορους servers για μουσικη και HD ταινιες,κοψω τους καφεδες,κοψω τα παιδακια και τις σεφταλιες,κοψω το πηδημα(εεεεεεε δεν θελω μαλακιες.....το πιστεψατε εσεις).κοψω το ματι,κοψω τα δωρα στην γυναικα,κοψω την Δεη ,κοψω το κινητο και γιατι οχι να πουλησω και το συστημα μου......ποτε στα διαλα θα μπορεσω να το αποκτησω και γω.........ειπαμε δεν ζηλευω.......!!!!!!!
:143::143:
δε ξερω για το εαν και ποιος μπορει να ακουσει το συγκεκριμενο συστημα αλλα μια μικρογραφια του μπορει οποιος θελει να παει να ακουσει στο σπιτι του Μιχαλη - Tidal...
καλός τόνε :142:αντε ρε ψευτη.........................:143::143: