Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.041
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Πωπω καλά ρε σείς εχω εντυπωσιαστεί μιλάμε , εχω ψαρώσει , και ολα τα συναφή.
Γιατί όμως αυτός που το εχει δεν μιλάει? και εχει αντιπρόσωπο?
Μουσική παίζει ? η μόνο για χαλβάδιασμα είναι?
Εγω που δεν ξέρω απο τέτοιας κλάσης μηχανάκια , πως μπορώ να μάθω? δεν ειρωνεύομαι!
Τέλος , σε ποιόν ανήκει το ρημαδοσύστημα , να υποβάλω και εγω τα σέβη μου?

Reaction score
181
Re: Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

αυτο ειναι απο τα συστηματα που πρεπει να ακουσει οποιος πιστευει οτι ειναι αδυνατη η ρεαλιστικη αναπαραγωγη ενος ζωντανου γεγονοτος στο σπιτι.....

ειναι σοκαριστικη εμπειρια η ακροαση του...
Γουάοουουυου...

Reaction score
4

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καταραμενη φτωχια

Ας πούμε ο καθένας τι πιστεύουμε ότι κάνει η ανάρτηση στο Rack

1.Αμορτισέρ είναι για τους κραδασμούς.
2. Παίζει να είναι και ρυθμιστής κέντρου βάρους λέω τώρα.
3. Μήπως τελικά τα ηχεία είναι βενζινοκίνητα και λογικό να έχουν και αναρτήσεις ?

Παντος πολυ θα ηθελα να ακουσω κατι σε Prodigy [YOUTUBE]mPQFLGxM6xs&feature=related[/YOUTUBE] .

Πανέμορφο ακόμα και χωρίς αναλογικές πηγές μπράβο στον φαντομά που το έχει.

Reaction score
4

Ρε γαμώτο και παίρνω τηλέφωνο να κλείσω ακρόαση και δεν απαντά κανένας....χαχαχαχα :609: :609:

Reaction score
23

ΑΝ είναι εφικτό , θα ήθελα μια επεξήγηση για αυτό εδω.
Τι ακριβώς κάνει?
Βάση με ανάρτηση και συρματόσκοινα, δουλεύει περίπου σαν τις αναρτήσεις μικροφώνων στο στούντιο.

Τώρα το αποτέλεσμα αν είναι το ίδιο η απλώς η ιδέα τι να σου πω. Πάντως χωρίς βάση και καλώδια εγώ το παίρνω και στο πάτωμα μια χαρά θα παίζει….

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Το demo του Sirius δεν ειναι?
Όχι ανήκει σε έναν επιχειρηματία...
Τώρα αν πάει και κάποιους πελάτες ο αντιπρόσωπος λογικό δεν είναι; Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά demo room με τόσο υψηλό κόστος.
Για εμένα έχει σημασία ας πούμε σαν ''υποψηφιος πελάτης'' να μπορώ να το ακούσω. Τώρα τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν ιδιαίτερα…

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μάλιστα, θα τους πάει τους υποψήφιους πελάτες, όταν ο επιχειρηματίας λείπει στην Βιέννη για ακρόαση... :139: :135:

Reaction score
2.002

Το συγκεκριμένο σύστημα προσομοιάζει τη πραγματικότητα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχω ακούσει. Σε καλές ηχογραφήσεις δεν νομίζω ότι έχει και πολλά να ζηλέψει από το πραγματικό γεγονός.

Περιγραφές όπως μπάσα, πρίμα κτλ δεν υπάρχουν εδώ, είσαι εσύ και η μουσική. Τίποτα άλλο. Ο ήχος αλλάζει άρδην ανάλογα με την ηχογράφηση σε εντυπωσιακό βαθμό θα έλεγα, γενικό χαρακτηριστικό των Tidal, για αυτό είναι και πολύ δύσκολο να περιγράψεις αυτό το ηχείο.

Με τεράστια διαφορά ότι καλύτερο έχω ακούσει, συμπεριλαμβάνομένων των μεγάλων συστημάτων των gryphon, kharma, mbl κτλ κτλ στο Μόναχο.

Το θέμα δεν είναι εδώ τα λεφτά που κοστίζει αλλά το πόσο πολύ τα αξίζει (ένα feeling που δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα άλλο σύστημα - ότι αξίζει δηλαδή τα λεφτά του).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell